Fórum témák
» Több friss téma |
Ígyvan xw6600.
A ventik gyáriak, természetesen nem így volt indítva. Táp csere volt, az sem hozott sikert. Úgy érzem innen szép nyerni
Mondasz valamit. Meregesd vegig a lapon amit mondtam. Amig a tap aramkorokrol nem tudsz semmit addig csak az egesz egy szerencsejatek.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2014
Nem így lett. Természetesen működött. a led jelzés 2 rövid 1 másodperc szünet. Ez a HP szerint air flow error , amire azt írják, hogy ellenőrizzük hogy nincs-e letapadva a ventilátor.
Akkor lehet az is, hogy a venti fordulat jeladojanak a bemenete pukkant meg. De en ezekben a hibakodokban nem hiszek. Nagyon sokszor megvezettek mar.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2014
Sziasztok! Tegnap kaptam javításra egy ismerőstől egy netbookot, és a szétszedés folyamán derült ki hogy ledes háttér világítása van, nem pedig ccfl csöves. A kérdésem a következő: mi szokott gyakrabban tönkremenni: a ledek, vagy a meghajtás?
Szervusz!
Led-es világitásban csak vezetékhibásat kaptam eddig. De ahogy mondtad, ledek is meg vezérlö is hibásodhat Tipusszám?
Emachines em350 a típusa a netbooknak...
Időközben kiderült hogy mindegy melyik a ludas, komplett kijelző csere lesz-ha lesz. Ugyanis mint szétszedés közben kiderült a lcd jobb alsó sarkából letört korábban egy darab, így ez a panel kuka, ugyanis vezetősávok is vannak rajta...
Ha jól emlékszem itt ebben a topicban kérdeztem belinea netbook billentyűzet ügyében. Nos, kiderült mi a hiba oka(ami azóta súlyosbodott sajnos): a szalagkábel végéről kopott le helyenként valahogy ez a vezető festék, ami a csatlakozóban a tüskékhez érne... Szóval egyenlőre agyalok hogy lenne legolcsóbb a javítása, ugyanis csak ezért nem szeretnék elektromosan vezető filcet venni, mert ennek árából új billentyűzetet kapok kb...
Vagd le a szalagkabel utolso 1-2mm-et olloval...
Sziasztok
Van egy Samsung N145P típusú laptopom. A led kijelzővel van gondom, mégpedig amikor bekapcsolom felvillan a háttérvilágítás aztán sötét marad a kijelző. Van egy billentyűkombináció FN+F5. Ezzel elvileg a (backlit) háttérvilágítást lehet ki és bekapcsolni de minden másodikra ugye amikor ON-on van akkor felvillan 1mp-re és annyi.
Vagy hibás a ledek meghajtója, vagy egy led megszakadt és valamelyik sor nem megy. Amikor felvillan nem sötétebb a kijelző valamelyik része?
Egyáltalán nem sötétebb egyik része sem egységesen felvillan.
Itt egy kép a kijelzőről. Itt melyik lenne a LED "meghajtó" ?KEP A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2014
Üdv mindenki!
A feleségem laptopjával kapcsolatban kérek segitséget, ilyen hibát nem láttam még. Fujitsu Amilo M6450G. Szépen bekapcsol, működik, kb 5 percig, majd egy kattanás és a gép kikapcsol. Sentinel szerint a HDD hibátlan vírus sincs a gépen. Számottevő melegedést sem tapasztalok sehol kivéve a kijelző kávájának közepén ahol vszinű az inverter van. Valaki találkozott hasonló hibával?
Ha az akkut kiveszed nem változik a helyzet?
Nincs benne akku, tápegységről működik, abból 3-at is kipróbáltam, tehát sem akku sem táp.
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 1521-es laptop,és van egy "kis" gondja! Segítségeteket szeretném kérni,hogy lelket tudjak verni bele! Tápra téve nincs töltés, akkuról bekapcsol 5 másodpercig világít a Power led,majd elalszik és se kép se hang! Mi lehet az oka, Ramot cseréltem,de semmi! Várom ötleteket! Előre is köszönöm mindenkinek!
Akkor az akkuban még valamennyi van de sztem próbáld megtáplálni a laptopot más tápról próbaként.Mivel ha a 3 érintkezős táp van-tehát hüvely külső,belső és közép,akkor ha az ellenőrzőjel a középsőn nem megfelelő-nem műkszik a táp.Lehet egy kis adaptrt kapni,amely PC felőli vége imitálja a dell csatlakozót,a másik vége az adapternek pedig egy 2 ös,normál csatlakozó-hüvely+közép-amilyen a normál tápegységeké.Igy azojkat is lehet ezzel használni hozzá,nem csak a speciális Dellest.Legalábbis igy a táphibát kiszűrni.
Hogyan tudnám megtáplálni másik tápról hogy kárt ne csináljak?
Más táppal csak az adapterrel felszereltekről tudnád.Mivel a 3 pontosnál a hüvely külső fele negatív,belső fele a hüvelynek a pozitív.Ilyet pedig normál tápoknál nem találsz.Vannak olyan vásárolható tápok,amelyek 5-10 fajta adaapterrel együtt vannak gyárilag árulva,csomagolva.Azokban van Dell adapter is sokban,multkor olyan 5 ezerért láttam.De legtisztább ha szerzel egy adaptert külön,vagy egy szervizbe beviszed csak megnézésre.
Rendben,megpróbálok szerezni egyet! És majd még jelentkezem!
A nagy buckaközepű a régi tápokhoz illeszkedik,a másikon pedig a másik vége a Dellhez-uaz mint a gyári.
Már kaptam is kölcsön egy tápot szintén Dell gép. Nos rádugtam,de ugyan az semmi változás.
Akkor lehet hogy a gépben a tápvezérlő adta meg magát...
Egy kicsit előrébb jutottam! Az Fn bill + power gomb egyszerre lenyomva beindult a gép,de töltés még mindig nincs. Hogy néz ki a tápvezérlő?
A hozzászólás módosítva: Aug 21, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |