Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Erősítő mindig és mindig
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd! I. A helyes tápfeszültségek megléte. II. A kimeneten van-e egyenfeszültség. Élesztés.
Lapozás: OK   98 / 2517
(#) Pafi válasza tgpetrjan hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Ha érdekel az erősítő, írj egy emilt!

Bár ha ragaszkodsz ahhoz, hogy "leszabájozva" (egyre kevésbé értem, hogy mit értesz ez alatt), akkor semmiféle garanciát nem tudok vállalni rá.
(#) proli007 válasza eper1234 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Kedves Eper!

Bocsánat, Én is rossz helyesíró vagyok, de…

Tudom, hogy a helyesírás az nem törvény, csak törekvés, de azért egy hozzászólásban 21db helyesírási hiba az nem kevés.
Ha a KD mestert arra kéred, hogy fáradozzon érted, akkor vedd a fáradságot Te is, és tiszteld meg azzal, hogy helyesen írsz, de legalább értelmes szavakkal fogalmazzad meg. Ajánlom szíves figyelmedbe a Word szerkesztőjét.

üdvözlettel! proli007

(#) KD mester válasza eper1234 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /

Csinálj inkább egy VF2 végfokot bele. Minden létező szempontból jobb, mint ez és pont jó neki a +-32V tápfesz.
(#) eper1234 válasza KD mester hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

oké köszönöm a tanácsod.
(#) Mayan hozzászólása Jan 17, 2008 /

Hi!

Frissítettem az ic-s oldalamat, pár új kapcsolással, kezdőknek kitűnő pl. a tda2003 egyszerűsített hídkapcsolás - tanulni az építést, mert abban minden van, mégis elég egyszerű. A tda2822 hídkapcsolás pedig meglepően jó minőségű!

http://pet.dote.hu/~bihari/ic.html
(#) Dzsoni válasza szabi83 hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Igen.. Es hat lesujto velemenyem van rola, az aztan tenyleg kisiparos munka!
Igaz csak a kisebb szeriaival (pl kiso 400, ket abban 2db 200W-os quad405 (!) panel van) talalkoztam, de gondolom a nagyobbak is hasonlo kokany munkak.
(#) szabi83 válasza Dzsoni hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Aha, a quad-os paneleket láttam személyessen is, hát ja
(#) valve válasza tgpetrjan hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Használd ezt a 100v -os tápodhoz: GPA 800-M végerősítő modul,..
(#) Directors hozzászólása Jan 17, 2008 /

Hy
A B5 erősítőbe van egy 3.3 ohm-os ellenállás az nagy baj ha 3.6 ohm-os ellenállást rakok helyette?

(#) lamalas válasza Directors hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Hol van benne 3.3ohm-os ellenallas? En csak 3.9ohm-ot vagy 0.33ohm-ot latok. Az elso helyett jo a 3.6ohm a masodik helyett nem jo!

Bocsi, igaz van benne 3.3ohm a zobel tagban
Oda jo a 3.6ohm is
(#) tgpetrjan válasza valve hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

jó megjegyzem az oldalt de ez 4 ohmra van és nekem 8ra kéne..

Ja, az nem-gond, legfelyebb kb fele teljesítményt kapsz,.. S majd ha 4ohm -ra kell akkor meglecc,..

lehet hogy jobb is lenne mert akk 3x 400w 1500 as táppal az zsír jó nah akk lehet hogy ez de azért megvárom pafi levelét
(#) Directors válasza lamalas hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

okés köszi

Ok,.. De sztem kicsit borsos az ára,.. :eek2:

sztem is ezért próbálok keresgélni oldal alapján minőségi cucc nah nem tom ha nem találokjobb megoldást akk ez marad
(#) banyaiakos hozzászólása Jan 17, 2008 /

Sziasztok
Van egy gyári BUMPER mélyládám, fényképek csak a hszről vannak. (a ceruzalelem meg méretarányok miatt van)
Aktívá szeretném alakítani DE:
-nemtudom mekkora/milyen erősítőt építsek hozzá
-kocsiba lesz szal kapcsitáp+minden de ha kiveszem a kocsiból (mer pl kell a hely) akko beviszem a szobába és ott 230ról menne.
Nagyon nemtom h hol kezdjem el ezért kérem a segitségetek.
köszi
(#) szucsy3 hozzászólása Jan 17, 2008 /

CiaO!

Volna egy kérésem:
Szeretnék egy erősítőt építeni az mp4-es lejátszómhoz, 2x3W-os 4 Ω-os hangfalakat szeretnék felpörgetni vele..
Ehhez kellene nekem egy kapcsolási rajz.

Előre is köszönöm!

üdv.
szucsy
(#) Gery válasza banyaiakos hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Hello!
Hát hallod, ez jókis projekt A hangszórót nemismerem és hogy mennyire igaz ami rávan írva, mondjuk saccperkábé 200Wattos erölködő. Ezt anniyra nemnehéz kivitelezni, egy rajz +leírás.
Viszont kell hozzá egy 300Wattos kapcsitáp. Nemtom mennyire vagy jó az elektronikában de az nemtúl egyszerű dolog.
Aztán még egy 300Wattos troid is
Hát nemlesz ocsló az biztos!
Szerintem a legnehezebb része a kapcsitáp lesz. Annak kéne utánnanézned.
Ja és a hangszórónak vannak adatai, dobozterve vagy maga a doboz...?
(#) banyaiakos válasza Gery hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

A gyári doboz megvan, csak meg kell keresni vhol otthon
havertől vettem 4000HUF-ért.
ő 4x100W-os erősítő egyik csatornáján használta és majnem szétszakadt a fejem miko jött a basszus Amugy interneten nemsokat találtam erről a márkáról... pontosabban semmit ha valaki ismeri akkor lécci monnyon róla vmit.
köszönöm
(#) tgpetrjan válasza szucsy3 hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

szia
ez sztem jó lesz nekedBővebben: Link
ha kell küldök 1 nyáktervet de univerzális nyákon is bőven kivitelezhető.
ja és mien feszültségről szeretnéd hajtani?
(#) Tom025 válasza Gery hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Kapcsitápból már jóideje készül a cikk, csak sosincs időm befejezni.. Igyekszem! Addig is: Bővebben: Link

Üdv!
(#) Gery válasza Tom025 hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

NAh az tök király! Várom már
Különben már egy 150wattos autós tápot énis építettem már egy nagytudású forumtásunk segítségével! Az jól üzemel
(#) Gery válasza banyaiakos hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Értem! Akkor ha adoboza megvan az rendben van akkor jó. Hát ha 100Wattal neked elég akkor jó. Minimum 150W-os kapcsitáp kell a kocsiba, meg a hálózati áramra
(#) fureszk válasza tgpetrjan hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Ugye most csak szórakozol? Képes vagy egy 370W-os hangszóróhoz egy 4W-os erősítőt ajánlani? Tom025 már nagyon várjuk a kész cikket!
(#) tgpetrjan válasza fureszk hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

OLVASD EL RENDESEN HOGY KINEK ÍRTAM
(#) fureszk válasza tgpetrjan hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

BOCS!
(#) tgpetrjan válasza fureszk hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

semmi gond
(#) lobbooo hozzászólása Jan 17, 2008 /

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni,van egy TDA 7294V hidalt végfokom,ehhez szeretnék egy OPA134 - l felépített mélyszekvenciás aktív váltót,fázisfordítóval,hangerőszabályzóval...van egy passzív sub ládám,ahoz szeretném,de nem találok sehol hozzá kapcs rajzot!!Ha valakinek van ilyen,megosztaná velem.Elöre is köszönöm!
(#) Tom025 válasza fureszk hozzászólására (») Jan 17, 2008 /

Belinkeltem a már kész részét, nem jelenik meg? Akkor nem sikerült átvágni a rendszert..
Következő: »»   98 / 2517
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem