Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Ha érdekel az erősítő, írj egy emilt!
Bár ha ragaszkodsz ahhoz, hogy "leszabájozva" (egyre kevésbé értem, hogy mit értesz ez alatt), akkor semmiféle garanciát nem tudok vállalni rá.
Kedves Eper!
Bocsánat, Én is rossz helyesíró vagyok, de… Tudom, hogy a helyesírás az nem törvény, csak törekvés, de azért egy hozzászólásban 21db helyesírási hiba az nem kevés. Ha a KD mestert arra kéred, hogy fáradozzon érted, akkor vedd a fáradságot Te is, és tiszteld meg azzal, hogy helyesen írsz, de legalább értelmes szavakkal fogalmazzad meg. Ajánlom szíves figyelmedbe a Word szerkesztőjét. üdvözlettel! proli007
Csinálj inkább egy VF2 végfokot bele. Minden létező szempontból jobb, mint ez és pont jó neki a +-32V tápfesz.
Hi!
Frissítettem az ic-s oldalamat, pár új kapcsolással, kezdőknek kitűnő pl. a tda2003 egyszerűsített hídkapcsolás - tanulni az építést, mert abban minden van, mégis elég egyszerű. A tda2822 hídkapcsolás pedig meglepően jó minőségű! http://pet.dote.hu/~bihari/ic.html
Igen.. Es hat lesujto velemenyem van rola, az aztan tenyleg kisiparos munka!
Igaz csak a kisebb szeriaival (pl kiso 400, ket abban 2db 200W-os quad405 (!) panel van) talalkoztam, de gondolom a nagyobbak is hasonlo kokany munkak.
Aha, a quad-os paneleket láttam személyessen is, hát ja
Használd ezt a 100v -os tápodhoz: GPA 800-M végerősítő modul,..
Hy
A B5 erősítőbe van egy 3.3 ohm-os ellenállás az nagy baj ha 3.6 ohm-os ellenállást rakok helyette?
Hol van benne 3.3ohm-os ellenallas? En csak 3.9ohm-ot vagy 0.33ohm-ot latok. Az elso helyett jo a 3.6ohm a masodik helyett nem jo!
Bocsi, igaz van benne 3.3ohm a zobel tagban Oda jo a 3.6ohm is
jó megjegyzem az oldalt de ez 4 ohmra van és nekem 8ra kéne..
Ja, az nem-gond, legfelyebb kb fele teljesítményt kapsz,.. S majd ha 4ohm -ra kell akkor meglecc,..
lehet hogy jobb is lenne mert akk 3x 400w 1500 as táppal az zsír jó nah akk lehet hogy ez de azért megvárom pafi levelét
Ok,.. De sztem kicsit borsos az ára,.. :eek2:
sztem is ezért próbálok keresgélni oldal alapján minőségi cucc nah nem tom ha nem találokjobb megoldást akk ez marad
Sziasztok
Van egy gyári BUMPER mélyládám, fényképek csak a hszről vannak. (a ceruzalelem meg méretarányok miatt van) Aktívá szeretném alakítani DE: -nemtudom mekkora/milyen erősítőt építsek hozzá -kocsiba lesz szal kapcsitáp+minden de ha kiveszem a kocsiból (mer pl kell a hely) akko beviszem a szobába és ott 230ról menne. Nagyon nemtom h hol kezdjem el ezért kérem a segitségetek. köszi
CiaO!
Volna egy kérésem: Szeretnék egy erősítőt építeni az mp4-es lejátszómhoz, 2x3W-os 4 Ω-os hangfalakat szeretnék felpörgetni vele.. Ehhez kellene nekem egy kapcsolási rajz. Előre is köszönöm! üdv. szucsy
Hello!
Hát hallod, ez jókis projekt A hangszórót nemismerem és hogy mennyire igaz ami rávan írva, mondjuk saccperkábé 200Wattos erölködő. Ezt anniyra nemnehéz kivitelezni, egy rajz +leírás. Viszont kell hozzá egy 300Wattos kapcsitáp. Nemtom mennyire vagy jó az elektronikában de az nemtúl egyszerű dolog. Aztán még egy 300Wattos troid is Hát nemlesz ocsló az biztos! Szerintem a legnehezebb része a kapcsitáp lesz. Annak kéne utánnanézned. Ja és a hangszórónak vannak adatai, dobozterve vagy maga a doboz...?
A gyári doboz megvan, csak meg kell keresni vhol otthon
havertől vettem 4000HUF-ért. ő 4x100W-os erősítő egyik csatornáján használta és majnem szétszakadt a fejem miko jött a basszus Amugy interneten nemsokat találtam erről a márkáról... pontosabban semmit ha valaki ismeri akkor lécci monnyon róla vmit. köszönöm
szia
ez sztem jó lesz nekedBővebben: Link ha kell küldök 1 nyáktervet de univerzális nyákon is bőven kivitelezhető. ja és mien feszültségről szeretnéd hajtani?
Kapcsitápból már jóideje készül a cikk, csak sosincs időm befejezni.. Igyekszem! Addig is: Bővebben: Link
Üdv!
NAh az tök király! Várom már
Különben már egy 150wattos autós tápot énis építettem már egy nagytudású forumtásunk segítségével! Az jól üzemel
Értem! Akkor ha adoboza megvan az rendben van akkor jó. Hát ha 100Wattal neked elég akkor jó. Minimum 150W-os kapcsitáp kell a kocsiba, meg a hálózati áramra
Ugye most csak szórakozol? Képes vagy egy 370W-os hangszóróhoz egy 4W-os erősítőt ajánlani? Tom025 már nagyon várjuk a kész cikket!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni,van egy TDA 7294V hidalt végfokom,ehhez szeretnék egy OPA134 - l felépített mélyszekvenciás aktív váltót,fázisfordítóval,hangerőszabályzóval...van egy passzív sub ládám,ahoz szeretném,de nem találok sehol hozzá kapcs rajzot!!Ha valakinek van ilyen,megosztaná velem.Elöre is köszönöm!
Belinkeltem a már kész részét, nem jelenik meg? Akkor nem sikerült átvágni a rendszert..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |