Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hát igen. A fehér ház és a pentagon erről híres, hogy egy kézzel(!) írott igénylést ad le Ózdra... Szegény srác, lehet, hogy kap egy kis sárga cetlit, illetve annak is csak a felét (félcédulája lesz)...
tesco marshall azért bukott le mert nem volt annyi áru az egész tescoban mint amennyire szüksége lett volna.600db nyomtato is kellett volna neki.akkor aztán beindult volna a világkarrier.....most meg sütögeti tovább a szalonnát a lépcsöházban ahol lakik...(szomszédok elmondása szerint)
Ja-ja, áprilisra itt van az újabb két ikerlány
Úr Isten, ez fájt.... "marshal"....
meg miegymás, aztaaaa :eek2: Mekkora hülye
Hétvégén veszélyes,így utólag vicces dolog történt velem csöves erősítő
szerelés közben:épp az anódtáppal babráltam,és kellett még egy 350V-os elkó az RC szűrőkörbe.Tudtam,hogy van a dobozban egy 33µF/350V,az a fekete házas kis elkó.Nemrég vettem egy hálózati kapcsolóüzemű táphoz.Belenyúltam a dobozba,kivettem,és kézzel odatartottam a 310V pozitív,és a nulla közé.Pár másodperc múlva forróságot éreztem az ujjaim között.Gyorsan levettem,még szerencse hogy nem forrasztottam be.Ránézek,és akkor látom hogy 1000µF/63V van ráírva.63V-os kondi 310V-ra.Kicsit elgondolkodtam.(Nemrég vettem ezt az 1000µF/63V-os elkót is,csak még nem használtam fel,és az is pontosan ugyanakkora,ugyanolyan színű,ugyanabban a dobozban volt,és nem figyeltem,eléggé,csak a polaritást néztem meg) Ezután kivettem a 33µF/350V-osat,és rátettem,persze azzal már rendben volt.Az meg miután levettem,úgy megvágott,hogy azt hittem hanyattvágom magam. Ekkor döntöttem úgy hogy kicsi szünetet tartok.
Egyszer TV szerelés közben nem sütöttem ki a nagyfesz elkót és amikor kezdtem volna babrálni benne, áthúzott rám, és rólam a haveromra aki tőlem nemmessze állt. Mellesleg az ő TV-je volt. Na akkor megtanultam, hogy fesz alatt nem nyúlok bele, ill ellenőrzöm a puffer kondenzátorok töltöttségét.
Hát igen...
Tisztán emlékszem életem első nagyfesztrafó cseréjére. Bátran állíthatom, akkorát sem előtte, sem azóta nem sikerült ugranom (tán üvöltenem se). T.i. a nagy "izgalomban" nem is gondoltam rá, hogy a nagyfeszpipa eltávolítása előtt nem ártana a töltést elvezetni a képcsőről... Mindíg tanul valamit az ember.
Ajánlom becses figyelmébe mindazoknak, akik szereléssel, szétszedéssel foglalkoznak:
Gyakorlati tanácsok...
én éppen egy vakus fényképezőt szedtem szét amikor véletlen hozzáértem a kondi lábaihoz és akkora volt a meglepetés hogy leszaltóztam a székről! :guluszem1: :vigyor2:
Hát még neki.
Nekem is vannak hasonló történeteim.
1. Ismerőssel szereltünk egy keverő tápegységét. igaz nem volt vmi komoly, de azért a 20e mikrós kondi benne volt. szétszed, áramkör ellenőriz, visszafordít, ekkor vmi benne úgy megb@szott, hogy azt hittem helyben elkezdek osztódni. kegyetlenül fájt. öszintén. de ebben az a pláne, hogy még előtte szólt is a haverom, hogy ne taperáljam a kondikat, mert elég nagyot csaphat. az ember nem hallgat a jótanácsra Idézet: „azt hittem helyben elkezdek osztódni” :hamm:
Ezt ma hallottam:
Ipse megy az amerikai országúton 100 mérföld/órával. Majd meglát egy táblát: "Speed Limit 70". Lelassít. Pár perc múlva jön a következő tábla: "Speed Limit 50". Nem tudja mire vélni a dolgot, lévén, hogy semmi forgalom, csak a hosszú, egyenes út. Azért lelassít, ne legyen baj. Azt már végképp furcsállja, hogy nemsokára feltűnik a "Speed Limit 30" tábla, de azért betartja, nehogy elvegyék a jogsiját. Aztán "Speed Limit 10". Mivan?! Semmi útépítés vagy úthiba, mi folyik itt?! Már egy órája vánszorog 10 mérföld/órával, mikor meglátja a következő táblát: "Welcome to Speed Limit". Durva.
Na, ezt már rég hallottam...
...még valamikor a C64-es időkben...
hát ez király akko leirom hogyan égettem szét a gép tápegységét 10 éves koromba há az ugy volt hogy kimerült a bios elemje émeg mindent próbáltam a végén átkapcsoltam a hátulján 220-110V kapcsolót akkor még azt hittem hogy akkor kevesebbet fogyaszt aztánmeg furcsállottam hogy hogy ottana kékvillanás (biztosíték) meg amperszag , minden. dehátmár késő volt kikellett cserélni alaplap,videokártya,hangkártya.
Aztán egyszer mikor a 3 voltos hangszórót rákötöttem a 12 voltos adapterre és elkezdett füstölni szerencsére csak egy kondi durrant ki
Ma beízzítottam egy UV neont pénzvizsgálóbol. A másik asztalon hevert pár dvd lejátszóbol kiszedett vdf. Lekapcsolom a villanyt, nézem hogy fest a szoba UV fénybe, amikor megakadt a szemem az asztalon furcsán virító tárgyakon. Közelebb megyek, az uv fényben a vdf minden szegmense fluoreszkált.
türelmesen, sok próbálkozással
megdöntöd balra, majd folyamatosan jobbra, és így a levegőben "bekanyarodik" a helyére
én most láttam csak, 19 nél vagyok én is, neked sikerült?
sikerült, most a 20-assal kínlódtam, de ez nem akar... a feléig simán megy, de a vége nagyon nehéz
a 19-ben (ugye az a vízfalas) annyit kell csinálni, hogy amikor kigyulladnak a tüzek, akkor már elkezded dönteni át a golyót + ahol van a hosszú tűzsor, ott is ugyanígy, plussz picit meg kell dönteni úgy, hogy a tűzsor vége a felgyúlásnál ne érje el a labdád, azaz kicsit keresztbe essen át... a legeslegutolsó vízfalnál pedig az a trükk, hogy a tűz nem éri el a labdacsot, hogyha végiggörgeted a falon
aham, 1-2 trükkre rájöttem közben én is, csak a nagy kapkodásba elbaxom
hajrá
a 20-as pályán a legeslegeslevégén sikerült most beleszaladni a tűzbe
szakadna szét a 20as pálya, nagyon bosszantó
sikerült 21es :nezze: ez könnyűűű
Ez is helyes
http://www.tokenarcade.com/play-575-Distraction_Game.html Bár annyira nem nehéz... http://www.candystand.com/play.do?id=18242 ez meg mérnököknek való |
Bejelentkezés
Hirdetés |