Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   98 / 982
(#) uli válasza tamas88 hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

hát, az a gáz, hogy ezek sajna igazak .(
(#) AMD hozzászólása Feb 12, 2008 /

Ma a tanár kérdezte tőlünk hogy mi okozhat látáskárosodást (valami ilyesmit kérdezett). Az osztálytársam elkezdi: heggesztés, forrasztás
(#) AMD válasza AMD hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Addíg oké hogy heggesztés közben sasolod az ívet de a forrasztásnál max akkor ha kinyomod a szemed a pákával. Ő is a páka meleg végét fogná meg.
(#) huba válasza AMD hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Amikor smd-t forrasztgat az ember résen kell legyen, belemegy a füst és be kell kapcsoja a makrót, amit a szem nemmindig szeret
(#) AMD válasza huba hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Ezért nem szabad semminek se föléhajolni.
(#) Ricsi89 válasza huba hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Nekem is ment már a szemembe a füst. Hát nem jó érzés. :no: Egyszer meg olyat forrasztottam amin pillanatragasztó volt. Na azt ne tudjátok meg milyen volt, amikor belement a füstje a szemembe.
(#) zoz11 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Pillanat ragasztót forrasztani az egy picit durva, azt én se ajánlom senkinek
(#) tamas88 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Én ezért szoktam nyitott ablaknál forrasztani,hogy ne legyen 2napig ón szag a szobában.
(#) Ricsi89 válasza zoz11 hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Én nem akartam pillanatragasztót forrasztani, csak rajta volt a nyákon és nem láttam, csak amikor már nem láttam semmit. (Na ezt jól megfogalmaztam )
(#) szamóca válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

(#) Darka hozzászólása Feb 12, 2008 /

Ez ellen én (már a legelső forrasztómra) PC cooler-t szereltem, ami elfujja a füstöt.
Az oldalára szereltem hogy a cint azért ne "fagyassza" meg, eddig sose volt gondom vele.
A trafót is teljesen hidegen tartsa, és a hegye fele annyi levegőt fúj, ami épp elég hogy a füst elszálljon ellenkező irányba.
"Nekem bevállt, próbálja ki ön is "
(#) titi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 12, 2008 /

Pillanatragasztóhoz már nekem is volt szerencsém...
Pisztolypákával, ill pill.ragasztóval "javítottam" törött műanyag burkolatot.
Gondolhatjátok, műanyag, pillanatragasztó, füst... kellemes.
(#) alex077 hozzászólása Feb 12, 2008 /

Senkinek nem lett vírusos a gépe? Nekem nagyon gyanús ez a labirintuska ugyanis ma este olyat csinált a gépem, h olyan hangot adott mint ki/be kapcsoláskor és a képernyő totál megfagyott. Többszöri újraindításkor elindult az op, de perceken belül kifagyott....szintén mintha magától újraindult volna,de a képernyő még ott maradt....
Remélem, hogy nem ez a labirintuska szórakozik....
(#) huba válasza alex077 hozzászólására (») Feb 13, 2008 /

Nekem semmi baja nem lett. A virusirtó se háborgott. Valahonnan máshonnan szerezted be.
(#) Darka válasza alex077 hozzászólására (») Feb 13, 2008 /

Hát ha neked ettől kiakad a géped akkor csak annyit mondhatok hogy "ezt jóó megszívtad", különben ha van vírusölőd, az úgyis jelezne, még akkor is ha nem tudná megállítani.
Ne aggódj, a labirintuska ártatlan, legfennebb benned tehet kárt, minthogy a gépedben.
Szerintem ott annál nagyobb bajok vannak (/voltak ha már megoldottad).
(#) tamas88 hozzászólása Feb 13, 2008 /

(#) még1MbR válasza tamas88 hozzászólására (») Feb 13, 2008 /

Egyesíti a futópad és a kerékpár összes hátrányát!

Hasonlóan a quadhoz, ami a motor és autó összes hátrányát
(#) valve válasza tamas88 hozzászólására (») Feb 14, 2008 /

Eszem-megáll, nemlenne könyebb egy bottal futni az úton? (biztos van valami élettani hatása)
(#) Slope válasza tamas88 hozzászólására (») Feb 14, 2008 /

Ezek után már meg sem fogok lepődni a mókuskerékkel közlekedő embereken.
Viszont a kreatív fejlesztőknek még ajánlanám az evezős bringát, vagy ha már konditerem, lehetne mondjuk egy fekvenyomópad is rajta.
(#) Slope válasza valve hozzászólására (») Feb 14, 2008 /

max a feltalálónak volt itt élettani (be)hatása
(#) djtometkow válasza tamas88 hozzászólására (») Feb 14, 2008 /

nemtom milyen pihentagyú idióta találta ezt ki
de a leg csúcsabb hogy a végén kijelenti hogy ez a "jövő városi közlekedési eszköze"

beszarás
(#) abraboro hozzászólása Feb 14, 2008 /

Kerékpár amin szaladni kell, és még ráadásul alig megy? Tényleg nem volt teljesen toppon a feltaláló. Lehet, hogy beszippantott valamit véletlen! Én ha kerékpározok, akkor száguldjon alattam a canga!
(#) huba válasza még1MbR hozzászólására (») Feb 14, 2008 /

A quadokat eredetileg tengerpartra tervezték mert minden más elsüjedt a homokban. Homokfutó Amugy nekem sem tetszenek ezek a jármüvek. Egyszer kell alá kerülni.
(#) ZLED hozzászólása Feb 14, 2008 /

Féljetek, mert amikor a legmélyebb álomban vagytok, rátoktör a gonosz ember!!!!!! Multiméterekkel, és oszcilloszkópokkal, és a kék szinüen világító LCD-kel!!!!

Ez a nagyon gonosz ember
(#) Kovidivi válasza abraboro hozzászólására (») Feb 14, 2008 /

egyébként sztem volt a "bicajon" váltó....

Más: egyik okos kollegám kijelentette, hogy a földnek 1F kapacitása van, merthogy a legjobban a gömb tudja tárolni az energiát, és a föld gömb, tehát gömbkapacitása van. Ezt tanulta elvileg 4-ben a fizika könyvben. Van valami valós alapja, vagy mostmár 100%-ig biztos lehetek benne, hogy akkor hazudik csak, amikor mozog a szája?
Köszi!
(#) szamóca válasza Kovidivi hozzászólására (») Feb 15, 2008 /

A régi melóhelyemen volt egy "túlképzett" lakatossegéd, aki kétségbe vonta a föld gömb mivoltát.
[/quote] Na nehogy má, hát persze ,oszt a másik oldalon meg fejjel lefelé csüngnek az emberek mi!
Idézet:

És komolyan is gondolta!
Másik nagy dobása volt amikor az öltözőszekrényre felírta krétával hogy: "sekfej" Amikor mondták neki hogy azt nem úgy irják, kijavította:"sekkfej-re" Mikor mondták neki hogy így sem jó, akkor azt mondta.”
Na nehogy mán azt mondjátok hogy három K-val kell írni! [quote]
(#) djtometkow válasza szamóca hozzászólására (») Feb 15, 2008 /

azért a nyolc általánis megvoltneki?
(#) szamóca válasza djtometkow hozzászólására (») Feb 15, 2008 /

De több azóta sem, pedig már 50 felett van!
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Feb 15, 2008 /

A nyolc általánost úgy érted, hogy 5-ször első, meg 3-szor második?
(#) zoly15 hozzászólása Feb 15, 2008 /

ezt nézzétek
az a feljavított optikai tuning nagyon ott van a gyertya bele van heggesztve
Következő: »»   98 / 982
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem