Fórum témák
» Több friss téma |
Szia, Rá van írva: 10dB-es, /decibel, nem darab/ 10W-os csillapító. Dc-1000Mhz tartományig.
Igen köszönöm, olvasni én is tudok.
Akkor mire vagy még kíváncsi?
Közösségi rendszerekben, lakótelepi hálózatokban használtak ilyeneket.
Embör, megírták hogy ez egy csillapító és én megköszöntem, több kérdés nem volt.
Mikrofonerősítő, korrektor, komparátor, keverő erősítő, tápegység.... elég sok felhasználási lehetőség adódik. Kérdésben a válasz, csak nyisd meg a HEstore-s pdf-et.
Ez olyan kérdés, mint "mire jó az ellenállás". A TL egy kettős Fet bemenetű műveleti erősítő, ott tudod alkalmazni, ahol ilyen kell.. Csak néhány gomb lenyomása..
Bocsi, de nem tudom, hogy miért, de nem az utolsó oldalt látom, mikor a témára kattintok, így nem láttam azt sem, hogy már kaptál választ.
Sziasztok, Találkozott már valaki hasonlóval? Ezen a képen nem látszik, az enyémről pedig leköszörülték az IC-k típusát. Milyen IK-k lehetnek benne?
Pontosan mire is gondolsz? Mert számomra a kérdés a kérdés.
Azt szeretné tudni, hogy a képen milyen IC-k szerepelnek!
@Chipmunk1960 : Azt még leírhatnád, hogy mi is ez? Hátha előrébb jutnánk!
Bocsi elírtam, most látom, sem rajzot, sem semmit nem találok róla, az IC-k típusa érdekelne, ha valaki javított már ilyet. Automata hegesztőpajzs elektronika.
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2015
A kép saját? Mert ahhoz életlen, hogy bármit is ki lehessen venni a feliratokból. Az megint nem derül ki milyen gyártmány. Legalább minimális adatot adj, hogy el lehessen indulni rajta. Ha ennyi van - az kevés infó - számomra legalábbis. Ennyit találtam eddig róla: pajzs,
A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2015
Én is sajnos.. Köszi a fáradozásod! Ami képet mellékeltem, nem pont ezé, de nagyon hasonlít. Lefotózom, de mint írtam minden chip típus le van köszörülve. Azért kerestem volna egy kiindulást. A D4-et már én vettem ki, mert ha benne volt, semmit sem csinált. Így lassan de működik, csak a szemem ég ki... Elem mellett "Shade", "Delay","Sensitivity" a potik sorrendje. A kapcs a welding/grinding a gomb a test.
Néhány lecsiszolt alkatrész feliratát mikroszkóp alatt, vagy nagyító és alkoholos megfestés alatt le lehet olvasni. Én a Google image search-öt használtam - lehet, hogy neked is adna támpontokat.
Az IC-k nevének eltávolítása - tapasztalatom szerint - a "mezei" típusoknál szokásos, egy mikrovezérlőt, GAL-t tartalmazó kapcsolást egyébként sem tudnál lemásolni.
Sajnos nem ússzuk meg ilyen esetekben a visszarajzolást, mert anélkül nem lehet logikus hibakeresést végezni, mérni.
Kijelző alatt balról alsó sorban az első chip - pedig csak leolvastam az általam linkelt képről: BU4551BF, Ugyanez a mellette lévő szintén. Kijelző alatt balról a második chip nekem CD2027-nek tűnik. Ha digit chip - aránylag könnyű kimérni. Talán, ha jobb a szemed, egy Xnview segítségével addig forgatható nagyítható a kép, hogy többet is ki lehetne venni belőle.
Szia, Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek! Megpróbálok egy nagyobb nagyítót keríteni, meg aki lát is rendesen.
Hello. Ezek szerint tényleg nehéz esetek ezek az alkatrészek,nem csak nekem nem megy
Szia, Találtam 25€ környékén másik, új pajzsot, azt hiszem nem kinlódom vele....
sziasztok. tudnátok nekem erről a termékről többet mondani? HELLA 8TN 006 654-511
ez egy központi zár audiba. tegnap be akartam kötni távirányítósra és figyelmetlen voltam. Ennek köszönhetően rovidre zártam egy +12v os kábelt ami nem tudom hová vezet de tuti nem a vezérlőből kapja az áramellátást. kerestem sémát vagy bekötést ami útra vezetne de sajnos semmit sem találtam. Ebben a dologban Kérek segítséget.
Szia, Te raktad fel a kérdést a Microchip oldalon? Talán ez alapján el lehetne indulni.
Helló! Tudnátok segíteni,hogy ez micsoda?Egy öreg nénitől kaptam, de nem tudta,hogy mi ez és honnan van.
Alkonyatkapcsoló lesz. Az elektroncső egy fényellenállás.
Ez gyors volt . Köszönöm!
Nem mai "gyerek", de az kibír egy atom-támadást!
Egy kis gyűjtemény, számomra beazonosíthatatlan alkatrészekből. A megfejtéseket előre is köszönöm szépen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |