Fórum témák
» Több friss téma |
Ha valakit érdekel szívesen neki adom 2 darab van belőle teljesen új súlya 80 gramm/darab .
Semmire nem jó, úgyhogy nem fognak sokan jelentkezni érte.
Ez lenne az... amit a topikjában is feltettem. Most ez az alkatrész híján nem tudok tovább lépni a javításban. TV típusa a képen!
Itt látszik a bevágás az IC oldalán. A pötty jelöli az 1-es lábat, a tok levágásának ott kell lennie, ha pötty nincs! A felirat állása számomra nem biztos pont.
Szia, Ha tudod a lábkiosztást, márpedig ott van az adatlapon egy Ohm mérővel secpec ki lehet mérni mely lábak a bemenet, melyik a kimenet.
Sziasztok!
Erről a hangszóróról mit lehet tudni? A hátuljára az van írva hogy LB-1221, 4 ohm. Valami megbízható, gyári adatokat lehet róla tudni? Mi lehet a pontos típusa, márkája, Orion? Mennyit érhet, ha szép állapotban van?
Nagyon emlékeztet a biztonsági kamerák blendecsatlakozójára.
Ha sony, akkor egyedi, nem szabványos csatlakozó szerintem. Legalábbis fotós haverom mindíg ezért szídta a sony gépeket.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2015
Bővebben: Link
Ilyen-e? A képhez tegyél még fényt, mert pont a csati nem látszódik rendesen A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2015
Annyit még segíthetnél, milyen típusú a gép. Az is kérdéses, hogy melyik oldal kell (apa, anya)?
Köszi. Idáig én is eljutottam, azt megtaláltam hogy elvileg 150 wattos és Orion típusú, de nem tudom menniyre hiteles az információ, azért kérdeztem rá itt is.
Meg is van a válasz, szoni kábel kell hozzá.
Szia, Az első linken lévő oldalt nem is ismertem. Köszi!
Szia, Látom van mellette mini USB, arról nem tölti? De van 14€ -ért is.
Sziasztok.
Találtam egy ketyerét amiről fogalmam sincs hogy mi lehet... De még csak azt sem hogy miben volt benne... Elfelejtettem... Ha valaki meg tudná mondani hogy mi ez annak örülnék. Bocsi a kép minőségéért. Az alkatrészek a következők balról jobbra: 2db diódának látszó valami - > 2 db 103as, AC400V-os kondi -> 0,22uFK/AC275V x2, MPX-es kondi és ezzel párhuzamosan 2gy kb 2W-os 1,8MOhm-os ellenállás, 2db tekercs és egy biztosíték. Én valami szűrőnek saccolom, de akkor minek bele biztosíték, és miért kell bele kapcsoló? A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2015
Szerintem valami hálózati zavarszűrő lehet.
PC tápokban láttam hasonlót. A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2015
Valami EMI filter féleség? Édesanyám szerint a házimozi aktív mélynyomójából operáltam ki anno x évvel ezelőtt...
Azt akartam írni, csak nem jutott eszembe!
Csak azt nem értem hogy miért van rajta kapcsolónak hely...
A PC tápokban szoktak ilyeneket csinálni. Most szerintem mindegy, hogy hol szakítja mag az áram útját, a panelon, vagy előtte...
Okés, akkor tesztelem és beépítem az új erölködőbe. Köszönöm szépen!
Nincs mit!
Sziasztok. Ezeket az alkatrészeket keresem, de még az smd kódok között sem nagyon találom. A gfk-ra hozott egy smcj30ca transient voltage suppressors-t, ami vég szerintem jó is lehet. De az kicsi RJ82?? Tudtok ebben segíteni?
Szép estét!
Urak van itt valami ketyere, ez egy URH rádió és az antennája közé volt beépítve, de mégis mire jó? A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2015
Haha.
Köszi. A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2015
|
Bejelentkezés
Hirdetés |