Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valaki mostanába regisztrált az ügyfélkapura elektronikus aláírással? Mert nekem sehogy se megy. Direkt megpróbáltam a leírtak alapján, 32bites oprendszerrel, és ievel, de amikor a tanúsítványt kellene elkészíteni, mindig hibát dob ki. Ez a hiba: a policy xml fájl aláíró tanúsítványa nem megfelelő.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
Tudja valaki a Pacman nevű játék bezárásakor hogyan akadályozható meg egy weboldal betöltése az engedélyem nélkül?
Weboldal???
DOS prompt jön kilépés után. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
Kevés hideget tud készíteni, párásítja a levegőt ami tovább növeli a hőérzetet.
De jót barkácsolt, míg elkészítette és büszkén mutathatja a barátoknak, barátnőnek, hogy ezt Ő csinálta. Nem erről szól a hobbi?
Ha csak simán kint hagyta volna a jeget, akkor is ugyanazt érte volna el, nem? Hiszen a jég olvadásakor felvett hő ugyanannyi akkor is, ha ventilátorral fújjuk. Csak ventilátor nélkül hideg levegő szétterül a padlón.
Én amikor kilépek a játékból akkor a böngésző magától megnyílik és egy online játékokat tartalmazó weblap nyílik meg.
Gyaníthatóan több PacMan klón tölthető le anetről, válassz másikat.
Talán arról, hogy egy tetszetős (pl. makett) vagy valamennyire hasznos dologgal (pl. kertészkedés, órakészítés) foglalja el magát az ember, de ez egyik sem.
Sziasztok!
A napokban pár régi kazettát átjátszottam számítógépre, de voltak olyan szalagok, amiknek a hangja már nem az igazi.. Az ezeken levő számok közül elég soknak vagy megvolt a címe a papírra írva, vagy a Midomi-val sikerült rátalálnom. Viszont erre a néhányra semmi értelmes találatot nem adott ki a zenefelismerő, szövegből kihallott részletek alapján sem sikerült megtalálni. Ha valaki ismeri őket, vagy tud más módszert az utánakeresésre, annak megköszönném a segítségét! A felvételek: http://www.mediafire.com/download/uox2uziftok9c6l/audiotrack.rar
Ismerős, de nem tudom kik játsszák, s mit. Holnap megkérdem a kollégámat. Ő nagyon otthon van a 80-as évek Italodiszkójában. Hátha ...
Jujj, ezt meg kell nézzétek. Nem bírom ki nevetés nélkül. Az új Wartburg.
Mely részénél nevettél? Lehet rossz a link, de én nem kacagtam...
Az amikor vége van "Az Ifa Wartburg 1.3-as.... igen csak szép eredmény!" Nagyon kemény.
Ez körülbelül annyira vicces, mintha a hangyabolyról készült természetfilm szinkronjával az elefánt csordáról készült filmet néznénk. A két dolognak semmi köze egymáshoz.
Nevessetek csak ! Kissé Insingiás, najó, de azért duzzogva elfogadnám.
Szeretném kérdezni, van e valakinek PENTAX K-50 típusú fényképezőgépe. Kérdezni szeretnék róla.
Mi lenne más? Merthogy az Eisenach -i gyárat megvette az Opel.
Képzeld el, ha hozzányúlt volna mi lenne.
Ha már Paks, akkor paksi ürge.
Mellesleg miért vannak némelyik műszerek félig tele valami folyadékkal ott a turbina csarnokban? Gondolom szándékosan
Azt hiszem nagyítás céljábol hogy láthatóbb legyenek az értékek
Idézet: „Azt hiszem nagyítás céljábol hogy láthatóbb legyenek az értékek” Erre nem tudtam görcsöt kötni
Glycerinnel vannak "félig tele". Csillapítja a mutató rezgését, nem tud hirtelen "ugrani", így védi a mechanikát.
Köszönöm. Hihető válasz
Én azt hittem, a hidrogén miatt van És miért nincs a többiben? Azok nem ugrálnak? Jó, tudom, atomerőműben nem mindenki ugrálhat
A lényeg az lenne hogy azt akartam leírni hogy a folyadék felnagyítaná a műszeren lévő számokat jobban azonosíthatóvá téve azt. De satas01 leírta hogy mire is szolgál
Szia!
Tudományosan így hangzik Folyadék csillapítás. A mérőmű lengőrésze, és állórésze közé, egy megfelelően kialakított térbe folyadékot töltünk. A lengőrész elfordulásakor a folyadék elemi szálai, melyek a lengőrész, és állórész között helyezkednek el, az elfordulás hatására (mivel mindkét végük rögzítettnek tekinthető) megnyúlnak. Ezek a megnyúlt szálak igyekeznek megrövidülni, és így akadályozzák az elmozdulást. A folyadék csillapításhoz általában szilikonolajat használnak.
Sziasztok!
Tudja valaki , hogy milyen "állat"? Nyilván sikló de nem látok nap mint nap és nem vagyok benne biztos. |
Bejelentkezés
Hirdetés |