Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2453 / 3601
(#) Gabó hozzászólása Júl 1, 2015 /

Valaki mostanába regisztrált az ügyfélkapura elektronikus aláírással? Mert nekem sehogy se megy. Direkt megpróbáltam a leírtak alapján, 32bites oprendszerrel, és ievel, de amikor a tanúsítványt kellene elkészíteni, mindig hibát dob ki. Ez a hiba: a policy xml fájl aláíró tanúsítványa nem megfelelő.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
(#) pjg hozzászólása Júl 1, 2015 /

(#) jani1987 hozzászólása Júl 1, 2015 /

Tudja valaki a Pacman nevű játék bezárásakor hogyan akadályozható meg egy weboldal betöltése az engedélyem nélkül?
(#) nedudgi válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 1, 2015 / 1

Weboldal???
DOS prompt jön kilépés után.
A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2015
(#) Bakman válasza pjg hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Kevés hideget tud készíteni, párásítja a levegőt ami tovább növeli a hőérzetet.
(#) pjg válasza Bakman hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

De jót barkácsolt, míg elkészítette és büszkén mutathatja a barátoknak, barátnőnek, hogy ezt Ő csinálta. Nem erről szól a hobbi?
(#) Kovidivi válasza pjg hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Ha csak simán kint hagyta volna a jeget, akkor is ugyanazt érte volna el, nem? Hiszen a jég olvadásakor felvett hő ugyanannyi akkor is, ha ventilátorral fújjuk. Csak ventilátor nélkül hideg levegő szétterül a padlón.
(#) jani1987 válasza nedudgi hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Én amikor kilépek a játékból akkor a böngésző magától megnyílik és egy online játékokat tartalmazó weblap nyílik meg.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Gyaníthatóan több PacMan klón tölthető le anetről, válassz másikat.
(#) Bakman válasza pjg hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Talán arról, hogy egy tetszetős (pl. makett) vagy valamennyire hasznos dologgal (pl. kertészkedés, órakészítés) foglalja el magát az ember, de ez egyik sem.
(#) Tomi94 hozzászólása Júl 1, 2015 /

Sziasztok!
A napokban pár régi kazettát átjátszottam számítógépre, de voltak olyan szalagok, amiknek a hangja már nem az igazi.. Az ezeken levő számok közül elég soknak vagy megvolt a címe a papírra írva, vagy a Midomi-val sikerült rátalálnom.
Viszont erre a néhányra semmi értelmes találatot nem adott ki a zenefelismerő, szövegből kihallott részletek alapján sem sikerült megtalálni. Ha valaki ismeri őket, vagy tud más módszert az utánakeresésre, annak megköszönném a segítségét!
A felvételek: http://www.mediafire.com/download/uox2uziftok9c6l/audiotrack.rar
(#) pjg válasza Tomi94 hozzászólására (») Júl 1, 2015 /

Ismerős, de nem tudom kik játsszák, s mit. Holnap megkérdem a kollégámat. Ő nagyon otthon van a 80-as évek Italodiszkójában. Hátha ...
(#) Droot hozzászólása Júl 1, 2015 / 2

Nem igenyel magyarazatot.

image.jpg

(#) voodoo hozzászólása Júl 2, 2015 /

Jujj, ezt meg kell nézzétek. Nem bírom ki nevetés nélkül. Az új Wartburg.
(#) erikabanhidi válasza voodoo hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Mely részénél nevettél? Lehet rossz a link, de én nem kacagtam...
(#) voodoo válasza erikabanhidi hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Az amikor vége van "Az Ifa Wartburg 1.3-as.... igen csak szép eredmény!" Nagyon kemény.
(#) zolika60 válasza voodoo hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Ez körülbelül annyira vicces, mintha a hangyabolyról készült természetfilm szinkronjával az elefánt csordáról készült filmet néznénk. A két dolognak semmi köze egymáshoz.
(#) voodoo válasza zolika60 hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Nevessetek csak ! Kissé Insingiás, najó, de azért duzzogva elfogadnám.
(#) pjg válasza voodoo hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Maga a Wartburg kész röhej. SZERINTEM!
(#) pjg hozzászólása Júl 2, 2015 /

Szeretném kérdezni, van e valakinek PENTAX K-50 típusú fényképezőgépe. Kérdezni szeretnék róla.
(#) pucuka válasza voodoo hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Mi lenne más? Merthogy az Eisenach -i gyárat megvette az Opel.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 2, 2015 / 2

Képzeld el, ha hozzányúlt volna mi lenne.
(#) Gafly hozzászólása Júl 2, 2015 /

Ha már Paks, akkor paksi ürge.
Mellesleg miért vannak némelyik műszerek félig tele valami folyadékkal ott a turbina csarnokban? Gondolom szándékosan
(#) MikulaSan hozzászólása Júl 2, 2015 /

Azt hiszem nagyítás céljábol hogy láthatóbb legyenek az értékek
(#) Gafly válasza MikulaSan hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Idézet:
„Azt hiszem nagyítás céljábol hogy láthatóbb legyenek az értékek”

Erre nem tudtam görcsöt kötni
(#) sastas01 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Glycerinnel vannak "félig tele". Csillapítja a mutató rezgését, nem tud hirtelen "ugrani", így védi a mechanikát.
(#) Gafly válasza sastas01 hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

Köszönöm. Hihető válasz
Én azt hittem, a hidrogén miatt van
És miért nincs a többiben? Azok nem ugrálnak? Jó, tudom, atomerőműben nem mindenki ugrálhat
(#) MikulaSan válasza Gafly hozzászólására (») Júl 2, 2015 /

A lényeg az lenne hogy azt akartam leírni hogy a folyadék felnagyítaná a műszeren lévő számokat jobban azonosíthatóvá téve azt. De satas01 leírta hogy mire is szolgál
(#) Qju válasza Gafly hozzászólására (») Júl 2, 2015 / 1

Szia!
Tudományosan így hangzik
Folyadék csillapítás.
A mérőmű lengőrésze, és állórésze közé, egy megfelelően kialakított térbe folyadékot töltünk. A lengőrész elfordulásakor a folyadék elemi szálai, melyek a lengőrész, és állórész között helyezkednek el, az elfordulás hatására (mivel mindkét végük rögzítettnek tekinthető) megnyúlnak. Ezek a megnyúlt szálak igyekeznek megrövidülni, és így akadályozzák az elmozdulást. A folyadék csillapításhoz általában szilikonolajat használnak.
(#) mineral hozzászólása Júl 2, 2015 /

Sziasztok!

Tudja valaki , hogy milyen "állat"? Nyilván sikló de nem látok nap mint nap és nem vagyok benne biztos.
Következő: »»   2453 / 3601
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem