Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A Lexikon érdekelne postázni tudod-e ? Vagy hol lehetne átvenni?
Utolsó előtti sor: "Óbudán vagy Újpesten."
Helló!
Nem tudom mennyire fér bele az oldal keretei közé, de hátha valakit érdekel. Elvihető két darab, a képen látható kávéfőző. Mindkettő tökéletesen működik és teljesen ki vannak tisztítva. Egy éve hozták javításra, de utána már nem akarták elvinni őket így nálam maradtak . Eladni értelmes áron nem tudom és csak a helyet foglalják úgyhogy ezért ajánlom fel. A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2016
Idézet: Ilyen is van? Mi volt az indok? „Egy éve hozták javításra, de utána már nem akarták elvinni őket”
Ha a posta működne, akkor érdekelne a dolog.
Helló!
Postával engem is érdekelne...
Vettek közben másikat. Nem bírták kivárni az egy hetet míg elkészül.
Természetesen megoldható.
Ha nektek megfelel, mindketten kaptok egyet. Teljesen azonos típusok.
Kissé elkapkodtam a dolgot. Legyen Temeláé. Kapszulás, drága a kapszula és nem is olyan jó, ahogy megtapasztaltam.
A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2016
Szia! Katt kolléga példányát átvállalnám, ha Temela nem tart igényt mindkettőre. Nekem is postázni kellene, mely költségeit természetesen állom.
Rendben. Ahogy gondolod.
Ha neki is megfelel akkor részemről mehet.
A pic programozó gazdára talált. A monitorra nincs jelentkező, bontom..
Sziasztok!
Kb 20 doboz szigeteletlen kábelsaru (apa) ingyen vihető. 100db-os dobozok.
Szia!
Ha postázod egy dobozzal érdekelne. Üdv.Zsolt
Szia!
Megoldható, küldj egy címet pü-ben.
Szia!
Postázva engem is érdekelne 1-2 doboznyi. Köszönöm!
Szia!
Egy doboz engem is érdekel. Természetesen állom a postát. Üdv: Gergő
Szia!
Nos, akinek kell még, az küldjön pü-ben címet.
Hmmm Hmmm
Ment...
Én is kérnék egy dobozzal.
Címet kérek.
Szias engem is érdekelne egy boboz olyan sarú üdv lali
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy mikró trafója. Csak a primer van rajta, lásd kép. Továbbá öt darab, a képeken látható állapotú és típusú tápegység. Annó próbáltam, mindegyik működött. Ilyen kábel kell a működtetéséhez: Bővebben: Link. Ezt nem tudok adni a tápegységek mellé (ebben az állapotban mentettem ki a daráló torkából őket). A 'jó lesz majd még valamire' c. dolog lecsengett nálam, kell a hely. Játékszabályok: Jelentkezni csak és kizárólag ebben a topikban. Átvétel csak személyesen (nincs időm csomagolni, Postára menni) Dusnokon, esetleg M9 - M6 - M0 - M1 útvonalon átadom a pakkot. A nyertes mindent visz, nem csak egy valamit! A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |