Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gondolom ők is szóltak, hogy akkor viszlát.
Igen mindenki mondja az OSB-t de szikraálló az? nem épp elektronikai műhely, plusz a fűtésre is gondolni kell... Amúgy simán jobb lenne de félek ha kiviszem a kályhacsövet megéghet. Most még nem fér bele az ideibe egy kémény.
Vágsz rá kissé nagyobb lyukat, és cseréppel takarod.
A kályha mögé én betonit lapot tennék, az bírja a meleget.
Köszi az infókat lemezgarázs ügyben! Szerintem egyelőre féltető lesz hátfallal,majd ha később is lesz rá " Stollwerk" akkor be is lemezelem a maradékot.
István
Sziasztok!
Burgonyát szeretnék, de kb. egy hónapja már el kellet volna ültetni. Ha most ültetem el, nyár végére lesz még belőle valami? (Nem az óriási termésmennyiség a lényeg, hanem csak a "termelés öröme")
Próbáld meg előcsíráztatni és azt lerakni. Kisebb, pl. tojás nagyságúakat ültess.
Ha már garázs/műhely... Én most lettem kész az acélszerkezettel kezdem a betonozást trapézlemezből akarom az oldalát illetve a tetejét is. Arra vagyok kíváncsi hogy esőbe szélbe mennyire zörög? Valakinek van tapasztalata?
Nem lesz vele semmi probléma, ha nem jön most egy forró száraz időszak. Amikor a mostani házunkba költöztünk pont május vége volt és akkor kezdtünk kertészkedni. Nyár közepére már nem lehetett a szomszédok kertjében lévő kultúrákhoz eltérést látni. A krumpli is szépen behozta a lemaradását.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2016
Szerintem nem kell előhajtatni. (Csíráztatni csak a magokat lehet.) Ültetés közben letörhetnek, megsérülhetnek a hajtások és csak késleltetik a megfelelő növekedést. Ráadásul az is időbe kerül.
Nekem az oldalfal van trapézlemezből, az nem zörög, viszont a maradék trapézlemezből van egy kis elő tető (600x2800) ami az esőben elég szépen kopog....
Van egy óriási fedett szín a munkahelyem előtt, fatelep. Azon tr lemez van. Mintha lőnének, szóval nem ajánlom. Fillérekért/ingyen lehet használt cserepet szerezni.
A tetőhöz nekem a filcbevonatos trapézlemezt ajánlották. Ez a bevonat megakadályozza a páracseppek kialakulását. Plusz a zajt is csökkenti. Bár a cégnél a tető szendvicspanel ,és esőben elég hangos.
István
Viszont megvan azaz előnye, (a műanyaggal szemben) hogy tartós, nem árt a jég neki! Nekem a hullámtrapézt, és a légkamrás polikarbonátot is belyukasztotta már a jégeső.
Az a baj hogy erre későn gondoltam és cseréphez kicsi az esés...
Nem semmi mik vannak. Rámírt valaki, egyfajta lecseszés jelleggel, amiért küldök egy csávónak valami filléres termisztort ingyen, mert az ő üzlete így megfeneklett, ráadásul én erről nem tudtam, és nem is tudhattam, mert nyílván ők is privátban beszélték meg... És még én érezzem rosszul magam.
Furcsák az emberek, én minden nap tapasztalom
De mindig elgondolkodok, hogy talán én megyek a rossza sávban? A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
Az emberek 50%-a nem normális, csak azt nem tudni ki melyik kategóriába tartozik.
A legkevesebb, hogy valakit kártéríted...
Megkérdezni meg cikis lenne mindenkitől.
Lehetni lehet, de honnan tudjuk ki válaszol?
Ismerős érzés. Vagy én vagyok bolond, vagy mindenki más.
Mint minden, ez is relatív. Valamilyen szemszögből nézve mindenki bolond, máshonnan nézve pedig senki sem.
Pszichiáterek azt mondják, az a bolond, aki már nem tudja saját magáról, hogy bolond.
Ezek szerint mindenki az. Idézet: Szép kis 22-es csapdája, mint a "Mindig hazudok." kijelentés. „az a bolond, aki már nem tudja saját magáról, hogy bolond” |
Bejelentkezés
Hirdetés |