Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gondolom ők is szóltak, hogy akkor viszlát.
![]()
Igen mindenki mondja az OSB-t de szikraálló az? nem épp elektronikai műhely, plusz a fűtésre is gondolni kell... Amúgy simán jobb lenne de félek ha kiviszem a kályhacsövet megéghet. Most még nem fér bele az ideibe egy kémény.
Vágsz rá kissé nagyobb lyukat, és cseréppel takarod.
A kályha mögé én betonit lapot tennék, az bírja a meleget.
Köszi az infókat lemezgarázs ügyben! Szerintem egyelőre féltető lesz hátfallal,majd ha később is lesz rá " Stollwerk" akkor be is lemezelem a maradékot.
István
Sziasztok!
Burgonyát szeretnék, de kb. egy hónapja már el kellet volna ültetni. Ha most ültetem el, nyár végére lesz még belőle valami? (Nem az óriási termésmennyiség a lényeg, hanem csak a "termelés öröme")
Próbáld meg előcsíráztatni és azt lerakni. Kisebb, pl. tojás nagyságúakat ültess.
Ha már garázs/műhely... Én most lettem kész az acélszerkezettel kezdem a betonozást trapézlemezből akarom az oldalát illetve a tetejét is. Arra vagyok kíváncsi hogy esőbe szélbe mennyire zörög? Valakinek van tapasztalata?
Nem lesz vele semmi probléma, ha nem jön most egy forró száraz időszak. Amikor a mostani házunkba költöztünk pont május vége volt és akkor kezdtünk kertészkedni. Nyár közepére már nem lehetett a szomszédok kertjében lévő kultúrákhoz eltérést látni. A krumpli is szépen behozta a lemaradását.
A hozzászólás módosítva: Máj 25, 2016
Szerintem nem kell előhajtatni. (Csíráztatni csak a magokat lehet.) Ültetés közben letörhetnek, megsérülhetnek a hajtások és csak késleltetik a megfelelő növekedést. Ráadásul az is időbe kerül.
Nekem az oldalfal van trapézlemezből, az nem zörög, viszont a maradék trapézlemezből van egy kis elő tető (600x2800) ami az esőben elég szépen kopog....
Van egy óriási fedett szín a munkahelyem előtt, fatelep. Azon tr lemez van. Mintha lőnének, szóval nem ajánlom. Fillérekért/ingyen lehet használt cserepet szerezni.
A tetőhöz nekem a filcbevonatos trapézlemezt ajánlották. Ez a bevonat megakadályozza a páracseppek kialakulását. Plusz a zajt is csökkenti. Bár a cégnél a tető szendvicspanel ,és esőben elég hangos.
István
Viszont megvan azaz előnye, (a műanyaggal szemben) hogy tartós, nem árt a jég neki! Nekem a hullámtrapézt, és a légkamrás polikarbonátot is belyukasztotta már a jégeső.
![]()
Az a baj hogy erre későn gondoltam és cseréphez kicsi az esés...
Nem semmi mik vannak. Rámírt valaki, egyfajta lecseszés jelleggel, amiért küldök egy csávónak valami filléres termisztort ingyen, mert az ő üzlete így megfeneklett, ráadásul én erről nem tudtam, és nem is tudhattam, mert nyílván ők is privátban beszélték meg... És még én érezzem rosszul magam.
![]()
Furcsák az emberek, én minden nap tapasztalom
![]() De mindig elgondolkodok, hogy talán én megyek a rossza sávban? ![]() A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2016
Az emberek 50%-a nem normális, csak azt nem tudni ki melyik kategóriába tartozik.
A legkevesebb, hogy valakit kártéríted...
![]()
Megkérdezni meg cikis lenne mindenkitől.
![]()
Lehetni lehet, de honnan tudjuk ki válaszol?
![]()
Ismerős érzés. Vagy én vagyok bolond, vagy mindenki más.
![]()
Mint minden, ez is relatív. Valamilyen szemszögből nézve mindenki bolond, máshonnan nézve pedig senki sem.
Pszichiáterek azt mondják, az a bolond, aki már nem tudja saját magáról, hogy bolond.
Ezek szerint mindenki az. Idézet: Szép kis 22-es csapdája, mint a "Mindig hazudok." kijelentés. „az a bolond, aki már nem tudja saját magáról, hogy bolond” ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |