Fórum témák
» Több friss téma |
Értem!
Köszönöm!
Megoldottam! A fűtés relé volt a ludas. Valamiért a szárításhoz szükséges hőmérséklet nem volt a kedvence. Relé csere után jól működik a gép.
Köszönöm, de a relé (fűtés) csere megoldotta.
Nem szeretnék türelmetlennek tűnni, de egy kapcsolási rajz is nagy segítség lenne akár a közeli típusokról is.
Gondolhattam volna én is erre. Köszönöm!
Sziasztok! Zanussi ZD101 mosogatógép elárasztásvédelmi hibát jelez, ezért a vízet kiszívattyúzza, utána sajnos megáll! Elkezdtem szétszedni, a sótartály feletti lapos tartály tele van vízzel, ez normális jelenség? Kép mellékelve! Köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok.
Van egy whirlpool adp 6993 eco mosogatógépünk. Ami E3,F3 hibát dob és nem lehet kitörölni. Ahogy a neten néztem ez túlhőmérséklet hiba. Ez lehet, mert a sütő van mellette a konyhában és ment mindkettő amikor előjött a hiba először. 7éves a gép és mindig ott volt a sütő mellett. Azóta kétszer futtattam egy teszt módot ami az optikai érzékelő hibát megszüntette már közel 1 éve. Azért futtattam mert ez kitörli a hibát és utána megy a gép megint egy darabig. Kb. 2-3 mosást csinál aztán megint megáll ezzel a hibával. Van más megoldás a hibakód törlésére? Ha ez tényleg NTC hiba akkor azt hol tudom beszerezni? Elöre is köszi. Üdv.
Sziasztok!
Segítséget illetve tanácsot szeretnék kérni... Van egy Bosch Silence (SMS40M25EU) típusú mosogatógépünk ami meghibásodott. A hibakód E09 amit néha kiírt, de aztán már a kismegszakítót is elkezdte lecsapni. A neten való keresgélés alatt több lehetséges hibát is írtak erre a hibakódra és már nem nagyon tudom, minek higgyek. Utaltak panel hibára is és szivattyúra is. Az utolsó teszt inkább szivattyúra utalna mivel a gép indítása után (vélhetően, amikor vizet szívna) pár perccel ismét írta az E09-et. Még nem álltam neki szétbontani, de amennyire megnéztem a készülék belsejét a hátulján nyitható műanyag kis "ajtó"-n keresztül a géptestben nem találtam vizet. Előre is köszönöm a segítséget.
Fűtőtest hiba ami szivattyúval együtt cserélhető.
Köszönöm a választ.
Esetleg egy szerelőben vagy alkatrész beszerzési helyében tudnál még segíteni?
Neten találsz.Heilmannál a legolcsóbb.
Sziasztok....
Teka 602 DW 602 s tipusú készülékhez kellene, egy robbantott ábra. A gép egyik pillanatról a másikra befejezte a melegvíz előállítást. Emiatt lenne segítségemre egy ilyen ábra, valamint ha van valakine valami jó ötlete kérem ne fogja vissza magát . Előre is köszönöm
Na úgy látom, hogy az optikai szint érzékelőben van a hőmérséklet érzékelő is.
Rendelek egyet, mert a szint érzékelő már úgyis szórakozott. Vkinek vmi ötlet? Üdv.
Üdv urak!
Az alany egy Ariston lsw 66 (nem mai gyerek) gép. A gondja,hogy nem melegíti a vizet(minden programot végigpróbáltam) A fűtőszálat szakadásra csipogóval megnéztem,majd direktbe kötöttem,jó. A kixonra gyanakszom,multival hogyan lehet kimérni,hogy jó e? Vezetékeket,sarukat végigbogarásztam ott nem láttam semmit,esetleg mi lehet még a gond? Köszönöm.
A biztonsági klixon zár folyton, akkor szakad, ha baj van. Tehát a szakadás vizsgáló sipol. A másikakban, (hőfok szabályzó) találkoztam ilyennel is, olyannal is. Kiveszed, ha sipol el kezded melegíteni és ha egyszer csak nem sípol, akkor jó. Illetve fordítva.
Átfolyásmérő, vízszint szabályzó, szivattyúk letapadva stb
Köszi a válaszodat. Ezek az alkatrészek javíthatók/tisztítás/ vagy cserések.
Akár cserélheted is , csak úgy nem biztos ,hogy megéri. Átfolyásmérőben elég a reed relét cserélni. Szivattyúkat elég megforgatni, hogy könnyen megy e. Ha van vízszintkapcsoló Azt ki kell mérni esetleg kontaktsprayzni
Sziasztok! Van egy Candy CSF 4570E és egy CED 110 mosogatógépem aminek a felső tálcájának a tömítő hollander gumija folyton kiszakad. Évente elhasználok vagy 5db-ot belőle a 2 géphez. Hogy lehetne megoldani házilag, hogy tartósabb legyen mint a gyári vacak? Köszönöm
Hát nem egy drága alkatrész. Igen sajna tipushiba, fogyóeszköz, de azért évente egy átlag háztartásban nem megy tönkre. Én még nem jöttem rá mivel lehetne helyettesíteni
Sajna a tömítő gumi rétegre rá van öntve az a fehér műanyag anya. o gyűrű nem jó gondoltam rá már én is. De tényleg nem összeg Ha jól rémlik 500ft körül van és úgy is a kuncsaft fizeti És nem félévente megy tönkre általános használat mellett.
Köszönöm a válaszokat Botesz!
Már szétkaptam... az alkatrészt még vadászom, de megnézem amit javasoltál.
Én egy 1 colos tömítést (gumi) szoktam oda tenni. Kipucolom a benne lévő gumit és utána belerakom. Mögé is kell valami, mert kicsit vastag a tömítés és nem tudod rendesen meghúzni, folyni fog. Ne rójatok meg - bicikli belsőből 2-3 cm széles darab és ráhúzni összehajtva, sodorva.
Aki úgygondolja barkácsolás, igaza van, viszont több évig helytáll, működik.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos nálunk átlag háztartásban is tönkremegy min 1db/fél év és 1200Ft/db +szállítás (1000Ft). Ha tudsz olcsóbban akkor jöhet az infó! A gyári fehér színű sokáig bírta,de ez a szürke (állítólag gyári gorenje, olasz) nagyon kemény gumival van szerelve. Balaton: Leírnád még1x máshogy hogy csinálod mert nem nagyon értem hová megy a bicikli belső. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2018
Írom
Csak a menet van, akkor teszed rá a bicikli belsőt. Közben valaki hátul megtámasztja a csövet. Erre tekerd az 1 colos gumi tömítéssel ellátott "anyát" és jól húzd meg. A gumi tömítés azért ne deformálódjon. Sajnos ez tényleg gyári hiba/probléma. Ezért ne vessetek rám követ. Próbálok több féle gyári hibát javítani a magam módján. Kényszer, ez van. |
Bejelentkezés
Hirdetés |