Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Kapcsolási rajz
Jogosultsági probléma ?
Próbáld adminként telepíteni
Arra is ezt írja.
Ez akkor van, ha a CD-s telepítőről csak a kimásolt exe fájlt próbálod futtatni.
Azt csak a CD-ről lehet.
Virtuális meghajtóról telepítve jó lett!
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Nem készítettem még a Sprint Layoutban kétoldalas nyákot, viszont most a feladat megkívánja. A kérdés: a forrasztási oldalon lévő C2 réteg és a beültetési C1 réteg között mi határozza meg a kapcsolatot, mivel tudom jelezni a gyártónak, hogy itt furatgalván kapcsolatot kell kialakítani? Köszönettel.
Ilyenkor célszerű furatgalvanizált (Through) pade-t alkalmazni.
A forrpont menüben válaszd a "kétoldalas" lehetőséget!
Köszönöm.
Ez a megoldás azonos a tibibalogh520 által ajánlottal?
Igen. Ha leraksz egy pade-t azt később is tudod módosítani hogy sima, vagy furatgalvanizált legyen.
Sziasztok!
Pár napja szenvedek azzal, hogy az aláírásom rá varázsoljam a tervezett panelre. Egy módszerrel már sikerült, amit Vicsys publikált a youtube-on, de mivel az kézzel készült nem a legszebb. Ezért gondoltam, hogy megpróbálom valahogy máshogy is de nem jön össze! Az aláírásom meg van .png és .svg kijterjesztéssel. A gond az, hogy átalakítva gerber fájllá ha beimportálom, akkor csak a felirat körvonala jelenik meg nem pedig kitöltve az egész. Tudnátok segíteni nekem? Mellékletben csatolom, hogy hogyan néz ki az aláírás és hogyan, amikor importálom gerber fájlként. Előre is köszönöm!
Határozd meg, hogy mekkora legyen.
Függőleges, és vizszintes méretek kellenek. Az aláírásnak természetesen.
Nézd meg másik gerbert olvasni képes programmal is! pl gerberviewer
Az Sl gerber inportja hibázik (teleföldes területekkel biztosan, a zone területekkel is lehet..) Lehet hogy a gerbernek semmi baja, csak az SL nem jeleníti meg helyesen. Gyártásra adás elött az egész gerber állomyányt ildomos átnézni egy (külsős) gerbernézővel. Lehet hogy nem jól értettem, de úgy gondoltam hogy SL-ben megrajzoltad vagy beimportáltad valamilyen módon, majd gerbert exportáltál belőle, amit visszaellenőriztél az SL-el. A visszaellenőrzésnél lehet a fentebb vázolt hiba. A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2020
niedziela:
Mondjak egy méretet és küldjem el neked az svg fájlt vagy mire gondoltál? gulyi88: Egyenlőre nincs gerber fájlom, mert kidobtam amikor láttam hogy nem sikerült. Most amint írtam van egy svg és egy png fájlom. Ezek közül melyikkel és mit kezdjek? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2020
Már tárgytalan, én adtam neki méretet.
ott van feljebb sign.lmk A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2020
Ennél sajnos a kézzel pöttyözős is szebb lett sajnos
A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2020
Az, hogy amit küldtem makró túl pixeles körben. Ezért szerettem volna valami módon vektor grafikusan megoldani a bevitelt.
Az SL nem kezeli (érti) a bezier görbéket. E miatt mindenképpen szükség van némi megalkuvásra.
Nálam az a megoldás vált be, hogy véges számú egyenessel igyekeztem közelíteni a kontúrokat.
Meg lehet oldani, csak nem 96dpi-n
Készíts egy aláírást minimum 600, de jobb lenne 1200dpi-n, és azt tedd fel.
Valami jó eszközzel kell aláírni ami nem "töredezi" a vonalakat
A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |