Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok . Tudna valaki segitteni abban , hogy a flowcode v 5 program nem hajlandó lefordittani HEX be egy programot sem.Azt irja ki was denied.Aktiváltam a programot.
Fényképed le/másold be a teljes hibaüzenetet, anélkül csak találgatni lehet.
Access to C:/files fcf was deied
A fájl/mappa elérési útvonalában lehet speciális karakter, amivel nem bír. Már ha jól tippelek ebből a nyúlfarknyi üzenetből.
Szia , nem tdok rá jönni a hiba okára. de azért probálkozok vele . Köszi a segitséget.
A file neve nem lehet ékezetes.
Idézet: Amikor aktivátad fent volt a géped a neten ? „.Aktiváltam a programot.” Ha igen akkor töröld le a gépróől a programot és telepíts úra , majd aktiváld netkapcsolat nélkül . utána már működni fog netkapcsolattal is ....
Igen fent volt a neten amikor aktiváltam.Most törlöm az egész progit és teleoittem ,aktiválom NET nélkül. Köszi a segitséget. Remélem hogy müködni fog .
A Fow nem szereti az ékezettel ellátott célhelyeket Pl: Próba=proba stb. Nem szereti ha nagyon almappákba akarod elmenteni, törekedj hogy ne a C tárolóra mentse, mert a windows beleugathat! Én ezt tapasztalatból mondom.
Sziasztok.
Nem pont flow téma, és ezért elnézést kérek. lehet PICKIT3-al MPLAB alatt ATMega1284P MCU-t programozni? Eddig csak pic-el foglalkoztam, de tudomásom szerint az Atmelt megvette a microchip ezért kérdezem. Köszönöm
Basszus. Tényleg megvette az Atmelt? Akkor olyan sz@rok lesznek, mint a PIC
Mitől sz@r a PIC?
nana......
Na jó, nem sz@r. Bocsánat. De miőta Atmelt használok, sokkal kevesebb nyűgöm van a hrdverrel, mint a korábbi PIC hardverekkel.
Erre nagyon kíváncsi vagyok. Kifejtenéd?
Idézet: Vagy a pic lesz olyan klafa mint az arduino „Akkor olyan sz@rok lesznek, mint a PIC”
Pusztán a stabilitás, ami rögtön szemet szúrt nekem. Adott egy PIC, és adott egy Arduino áramkör. mindkettő teljesen egyforma beállítású perifériákkal, a PIC megbolondult, az arduino pedig nem. Többször végzett tesztek voltak. Elismerem, elhamarkodott kijelentést tettem egyébként. Nem rosszak, csak az én tapasztalataim szerint az arduino-t megbízhatóbbnak találom.
Az Arduino egy szerelt lap, a PIC pedig egy csupasz kontroller. Ha jól van megépítve az áramkör és jó a program, stabil az is, illetve fordítva, hibás/hiányos áramkörben mindegyik mikrokontroller "megbolondul".
Meg kell nézni a pickit 3 leírását ... Szerintem nem , de lehet hogy tévedek
Nem találtam választ, azért kerestelek meg titeket.
A PICKit3 a cégvásárlás előtt jelent meg, kicsi a valószínűsége, hogy megy vele. Értelmes találat sincs Google keresővel.
Direktben nem fog menni. PicKIT2-vel a pk2avrisp program segítségével viszont lehet. PK3-asom nincs, hogy kipróbáljam vele ezt a segédprogramot. Bővebben: Link
Lehet az, hogy az Mplab xide 6.10 már nem támogatja a Pickit3-at? Nagyon rég programoztam, akkor úgy emlékszem, hogy a programozó automatikusan fel lett ismerve, sőt már a firmarét is telepítette, ha volt új.
Nem lehet, hanem biztos, hogy nem támogatja. Lásd itt: Bővebben: Link.
6.0.5 még támogatja, azzal megy a (perpillanat) legújabb, 2.41-es XC8. Itt találod a régebbi verziókat: Bővebben: Link.
Köszi, pedig annyira szuper kis programozó, nem tudom miért nem támogatják.
2008 - 2009-ben mutatták be, a PICKit 4 is 2018-as, az MPLAB X 6.10 már a PICKit 5-öst is támogatja. A dolog egyszerű, nem jótékonysági szervezet. Ha használni akarod az újabb kontrollereket, vegyél hozzá programozót is. Már az is csodaszámba megy, hogy eddig támogatták, más cégek ettől "szigorúbbak".
Szerinted el lehet még adni a picit3-at?
Nekem 2 van nem cserélném le amíg nem muszáj ....
Szinte mindent el lehet adni annyiért, amennyit adnak érte.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |