Fórum témák
» Több friss téma |
Igazándiból nem az "N" csatlakozós része lenne érdekes, hanem az a zöld konzervdoboz.
Később még csinálok róla képet. Egyelőre ez a kép van.
Az nem "N" csatlakozó!
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2023
Sziasztok
Mi lehet ez a 6 lábú valami, ami egy Fet Gate-jára csatlakozik? K2RL felirat van rajta
Szerintem valami műterhelés lesz, egy RF teljesítménymérő szondája.
Igazad van, de jellegében legalább hasonlít.
Szia! Nyilván egy gate driver IC, a típusa jól le van kódolva.
Ez a mikrohullámú szignál generátorodon inkább valami jelző izzó foglalata lehet.
Az alján jobb oldalt vannak RF csatlakozók, talán Hirschmann UHF csatik, de az sem "N". Ha a jelleg alatt az értendő, hogy nagyfrekvenciás, akkor talán. A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2023
Szia
Köszi, van egy másik ugyanolyan panelen ez a tipus: Talán 5pj, de nem biztos. Ha most nem nézzük a pontos tipusát, akkor mire kell figyelni? Sima N csatornás mosfet. Még sose dolgoztam ezzel.
Az ott bizony a kimenet, és nem skála izzó.
De akkoriban ez még tényleg komoly "nagyfrekvenciának" számított.
A német nyelvű gépkönyv egy "signallampe" ( jelzőlámpa ) elemet mutat arrafelé.
Ez meg nem úgy néz ki az mint egy RF csatlakozó, ami egy 4GHz-ig menő szignál kimenete kellene hogy legyen. Valami csőtápvonal szerű kimenet lenne? De meggyőzhetsz! Az otthoni kütyüben milyen nagyfrekis kábelt, vagy szerelvényt tudsz oda csatlakoztatni? Az megvan hozzá?
Köszi, ez nagy segítség!
Tessen már nekem valaki megmondani, ezt a csavaros - dugós csatit hogy hívják?
Ok azt hiszem akkor ez lesz a nyertes.
Tudja valaki mire való a fotón látható célszerszám? Esztergagép vagy marógép hez?
Talán hosszszán ütköző?
Sziasztok,
A csatolt képeken lévő alkatrész mi lehet? Tirisztor? A rajta lévő jelet még nem láttam idáig.
Szia!
Ez egy triak (szimisztor). Adatlap
Szerintem is a szán lekapcsolási helyének finombeállítója.
Sziasztok! Az FKUSB smd táp ic pontos típusa mi lehet, vagy mivel lehetne helyettesíteni?
Lineáris vagy kapcsoló üzemű?
Van-e kis induktivitás a közelében?
Szia! Nincs csak proci, ic, kondi, ellenállás, és elvileg 3v3-at csinál.
Köszi, akkor már csak az amper kérdéses
Az nem nagy kérdés, válaszd a legnagyobbat.
Persze ha tudni lehetne mi az az áramkör amiben van...
Sziasztok!
Keresek olyan kis méretű wifis relét ami dc12-24v müködik és a Telefonról is be lehet kapcsolni. és csak addig húz be a relé amig nyomom az applikácóban a gombot. Segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni. Van egy sansui g5500 erősítőm és van a végfokon egy stv-3h varisztor. A kérdésem végfok ki van durranva a varisztort hogyan tudom kimérni hogy jó-e? Illetve tudok-e valahol még ilyet venni vagy helyettesíteni?
Helyettesíthető 3db. 1N3595 esetleg 3db. 1N4148 diódával:
https://audiokarma.org/forums/index.php?threads/replacing-the-stv-3...79530/ |
Bejelentkezés
Hirdetés |