Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3612 / 3614
(#) Gafly válasza Landsmann hozzászólására (») Feb 13, 2025 /

Ugye mennyi helyen eltárolják amit csinálsz.

otp.PNG

(#) Landsmann válasza Gafly hozzászólására (») Feb 13, 2025 /

Ez a kép nekem nem mond semmit.
(#) andogeri válasza bbb hozzászólására (») Feb 13, 2025 /

Nálam is megjelent a csaló, tuti hogy feltört profilról! Gázkonvektort, falikazánt foxposttal szerette volna, kérte az e-mail címet, szokásos. Mikor azt válaszoltam, adok számlaszámot, majd bármekkora darabokra összevágom, tetszőleges számú dobozba becsomagolom miután kifizette, egyből le is tiltott .
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2025
(#) Gafly válasza Landsmann hozzászólására (») Feb 13, 2025 /

Az baj, mert a szoftver fejlesztés és technológia mindig is erős vitákat idéz elő.
(#) segítő válasza segítő hozzászólására (») Feb 13, 2025 /

Segítés 2
A történethez tartozik még, hogy 2 nap múlva jött egy értelmezhetetlen sms, természetesen csatolmánnyal ugyanazon "vevőtől". A telefonszám hamis, nem is felelnek meg a karakterek sem, nem is létezik. Hab a tortán, hogy két napig nem is volt törölhető az sms. Ami még érdekes, ma reggel eltűnt az üzenet. Minden esetre csináltam egy gyári visszaállítást.
Kérdés: Hogy érkezhet egy hamis/nem létező telefonszámról sms a telefon PISZKOZAT fiókjába? Ami elvileg kimenő kimenő üzenet mentése
És ez csak rosszab lesz..
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2025
(#) nagym6 válasza segítő hozzászólására (») Feb 14, 2025 /

Ismerősömnek valós számról jöttek hívások, akik nem is hívták. Felvette a hívást, de nem szólt senki. Visszahívta, akkor felvette csodálkozva, ő nem hívta. Idegenek, számuk nincs a telefonjában. Sok ilyen volt, egy hónapig. A telefon szolgáltató erre semmit nem tudott mondani.
(#) Gafly válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 14, 2025 / 1

Caller ID spoofing
Még mobilra letölthető alkalmazások is vannak rá, olyan is amivel a hangot is megváltoztathatják.
Én hivalatból üldözném...
(#) PetAd válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 14, 2025 / 1

Idézet:
„de nem szólt senki”

Beleszólnak, 5-10mp csend után, angolul, erőteljes indiai akcentussal, mindezt 30-as számról
Én ezt tapasztaltam az elmúlt 1 évben.
(#) gg630504 válasza PetAd hozzászólására (») Feb 14, 2025 /

Válaszul kapott tőlem erős pálóc tájszólással és dél-texasi indokolatlan hangsúlyozással technoblablát Romhányi Mézga Családjából ( pl. válászul rebegi rebetlí ). Háromszor visszakérdezett, szépen megismételtem neki.
(#) Gafly válasza gg630504 hozzászólására (») Feb 14, 2025 /

Ma van a napja.
(#) sargarigo válasza Gafly hozzászólására (») Feb 14, 2025 /

Eléggé bizarr.
(#) Jonni válasza david87 hozzászólására (») Szo, 9:10 /

Nekem detto, a jófogáson (valamit még le is tudtak írni helyesen de az ékezetek már nem mentek ) Ezzel a számítástehnikában nem jártas öregeket a legkönnyebb átverni

A⁣ ⁣T⁣E⁣R⁣M⁣É⁣K⁣E⁣T⁣ ⁣M⁣Е⁣G⁣V⁣Á⁣S⁣Á⁣R⁣О⁣L⁣T⁣Á⁣K

A⁣ ⁣va⁣s⁣á⁣r⁣l⁣ó⁣ ⁣m⁣á⁣r⁣ ⁣k⁣i⁣f⁣i⁣z⁣еt⁣t⁣e⁣ ⁣a⁣ ⁣t⁣e⁣r⁣m⁣é⁣k⁣e⁣t⁣,⁣ ⁣еs⁣ ⁣m⁣оs⁣t⁣ ⁣a⁣ ⁣v⁣i⁣s⁣s⁣zа⁣i⁣g⁣a⁣z⁣o⁣l⁣á⁣s⁣r⁣a⁣ ⁣vаr⁣.

Ha szerеtne реnzt kарni еgy tеtеlért, kаttintsоn а mеgаdоtt linkrе, еs kоvеsse а fizеtеsi fоlуаmat lеpеseit.

Link Iphone (kаttintson rá)
[Törölt link]

Link (másolja ki és nyissa meg a böngészőbеn)
jofog??-shop.top/IcHKOr

Udvоzlеttеl Jоfоgаs
A hozzászólás módosítva: Szo, 9:17
(#) Macsek71 válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 9:17 / 1

Valahol megértem az "akciót". Sulykolják, hogy a felelős állattartó előzze-akadályozza meg a nem kívánt szaporulatot. Ez legegyszerűbben - a gonosz, kegyetlen - ivartalanítás. ( plusz egyéb előnyökkel is jár - nem lesz a kandúr "szerelmes", nem jelölgeti a birodalmát, stb )
Több ismerősöm tartja, hogy egy macska nem macska - nekem is egy pár van itthon*... Szép összeg volt anno a beavatkozás ...

Ezzel szemben nem "cseszegetik" - büntetik azokat akik a "szegény kóborkákat" etetik az utcán.
Mi a macska alapprogramja ? Tartsd magad életben, s ha boldogulsz szaporodj.

* Lakásban bentlakó, természetet a -biztonságossá tett - erkélyről szemlélő macskok...
(#) sargarigo válasza Macsek71 hozzászólására (») Szo, 13:08 /

Na jó, de pont valentin napon? Felelős gazdiként mi is elvittük a mieinket, de itt az árukapcsolás a problémás szerintem.
(#) nagym6 válasza Jonni hozzászólására (») Szo, 15:26 /

Ez nekem Jófogáson úgy jött a hirdetésem feladása után azonnal, hogy megvásárolták már kifizették a futárszolgálatnak. Csak egymás után több ilyen is jött más-más vevő nevekkel, azaz többen azonnal megvették, kifizették ugyanazt.
(#) Bakman válasza nagym6 hozzászólására (») Szo, 17:41 /

Ilyen üzletmenetre van szükségem nekem is.
(#) tufatofu válasza nagym6 hozzászólására (») Szo, 20:10 /

Aki "kifizette" nem feltételezi, hogy megnézed a számládon a pénzt?
(#) nagym6 válasza tufatofu hozzászólására (») Szo, 20:27 /

Nem nekem fizette akkor még, hanem a futárnak aki jön hozzám a termékért, egyúttal hozza a pénzt is. Valahogy így volt ez a buli.
(#) nagym6 válasza Bakman hozzászólására (») Szo, 21:04 /

Azóta sem adtam el.
(#) segítő válasza Gafly hozzászólására (») Szo, 22:25 /

Erről olvastam. De ez kinek érdeke, miért létezik, és miért nem likvidálja az erre létrehozott apparátus?
(#) tufatofu válasza nagym6 hozzászólására (») Szo, 23:17 /

Szörnyű. Az üzemeltető megtisztíthatná ezektől a gazemberektől a felületét valahogy, persze lehet ez egy konkurenciaharc része is akár. A vaterának egyedül a jófogást nem sikerült felvásárolni, a teszvesz, addel stb-t igen.
(#) david87 hozzászólása Vas, 16:02 /

mese átverés

Sziasztok!
Egyik oldalon el adtam egy terméket házhoz szállítással pénteken.
Most jött az email hogy hozzák vissza.
3 adom fel.
Ez nem csalás.
Szállítás

9:57 (6 órával ezelőtt)

címzett: én
Tisztelt Felhasználónk!

Szeretnénk értesíteni, hogy az 5.1 házimozi című hirdetésnél a 03017286102 csomagszámú megrendelést a másik fél kérésére töröltük, a szállítási folyamatot megállítottuk.
A hozzászólás módosítva: Vas, 16:04
(#) david87 válasza david87 hozzászólására (») Vas, 16:06 /

Ezt már 3. jára játszom el .
(#) david87 hozzászólása Vas, 17:38 /

Totya tüzelés

Akit érdekel hogy lehet totya kazánnal gazdaságosan tüzelni.
Akkor el mondom. 90 nm házra vonatkozik 6db radiátor van a házba.
20-22 fok meg van egész nap.
(#) szs válasza david87 hozzászólására (») Vas, 17:47 /

Na, igen, érdekel.
(#) SKY válasza david87 hozzászólására (») Vas, 17:49 /

Mi volt ez, jófogás? Ott is előre kell fizetni a foxpost költségét ha az oldalon keresztül megy.
Ilyenkor az legalább neked visszajár (és leverik a vevőn)? Mondjuk jogilag kacifántos, mert a jófogás csak közvetítő, a vevő csak ezt a szolgáltatást veszi igénybe. Lehet, hogy a futárt is jogilag a feladó bízza meg a jófogáson keresztül, hiába van benne a szabályzatban, hogy cselekvőképes 18+ használhatja az oldal szolgáltatásait, végül te hagyod jóvá a megrendelést és ezzel a csomag létrejöttét.
Én nem egy dolgot adtam már el és vettem, de sosem volt ezzel gondom, igaz nem általános dolgokat árulok, hanem villamosságit vagy bringást. Ez eléggé leszűkíti az értelmes emberekre a halmazt. De így már megértem, ha valaki csak személyes átvételhez és előre utaláshoz ragaszkodik.
A hozzászólás módosítva: Vas, 17:51
(#) david87 válasza SKY hozzászólására (») Vas, 18:11 /

Igen ez q jofogás volt
3 x viték el tőlem a terméket mindig vissza jött.
Mindig a vevö vissza ált a termék től.
(#) david87 válasza szs hozzászólására (») Vas, 18:12 /

Érdekel a totyás tüzelés?
(#) szs válasza david87 hozzászólására (») Vas, 18:14 /

Az a gazdaságos tüzelés, amire céloztál, persze, hogy érdekel. Mindig jó, ha új ötletet kapok.
(#) david87 válasza szs hozzászólására (») Vas, 18:19 /

Akkor csinálok egy rövid youtubos videót ahogy én tüzelek. Kb 3 kissebb rekesz fa lesz egésznap elhasználva.
4 aknás kazán jobban evett mint ez. Meg vagyok vele elégedve.
A hozzászólás módosítva: Vas, 18:21
Következő: »»   3612 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem