Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
Belenéztem.. Ezt találtam
Idézet: „404 - Not Found” nekem is jó lenne bibliának :yes: Azért köszi a segítségeket..
Van a gépeden DJVu plugin? Nekem bejön rögtön.... Megpróbálom másképp. Akkor nézz bele még egyszer.
tudok nézegetni DJVU-t szóval avval nincsen gond de az oldal nem jön be sajna
Valaki tudna segíteni hogy az erősítőnél a kimeneti DC-t hangfallal vagy anélkül szokták mérni?Mert én hangfal és jel nélkül nulla hangerőn mértem és a feljavított oldalnál KB +4,2-4,5mV a másik javítatlan oldalnál -0,03-0,08mV van jelen.Kíváncsi lennék hogy ez hibára utal-e még vagy azért van mert nincs rajta terhelés,vagy esetleg a tranyók külömbségéből adódhat?
Ekkora DC semmit nem jelent. Ha 0-t állítassz, az mindenképp 0.
Ezt hogy érted (Ha 0-t állítassz, az mindenképp 0)?Mert a nyugalmi árambeállításán kívül van még egy poti,amire azt hittem hogy azzal lehet állítani de próbáltam és nem változott a kimeneti fesz.
Úgy, ha terheletlenül sikerül o-t állítanod, akkor az hangsugárzóval sem változik.
Nem todom álítani, mert a poti álítására nem reagált. Csak biztonsi okból rámértem,és felmerült bennem hogy nem-e hibára utal ez a külömbség?De lehet hogy nem is ahoz tartozok a másik poti nem tudom.
A már kész Urbán féle Quad végfokomhoz szeretném előerősítőként a QUAD44-et megépíteni. Valakinek megvan a komplett kapcsolási rajza ? Kösz előre is. Abrakadabra
Szia!
Tessék, ha erre gondoltál!
Igen nagyon szépen köszönöm erre gondoltam. Van is egy leírás valamelyik RT vagy RT ÉK-ben a 30.oldaltól kb. a 35. oldalig csak rossz minőségben van meg 3 oldal belőle - és még keresgélem, hogy vajon melyik lehet ...
Rádiótechnika évkönyv 1982
Bővebben: Link
Én is ugyanerre jutottam röpke 0,5 órás keresés után.
Mégegyszer köszönöm.
Szívesen!
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan kapcsolást ami tud 2x40-50W (stereó) és IC-s megoldás és egy oldalas 12V egyenirányítva 17voltról működne! aki tud ilyen kapcsolást vagy linket vagy IC-t az kérem írjon! Mégy egy kérdés szerintetek ezt mennyire lenne nehéz megépíteni? Bővebben: Link Előre is köszi Péter
Sziasztok!
Nemtudvalaki esetleg egy kapcsolást ill nyáktervet küldeni egy TDA7386 os 4x40W- erősítőhöz? Előre is köszi PeTi
Az adatlapon találsz NYÁK-tervet is.
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem: Most vettem csillámot ami elég érdekesen néz ki(számomra). Szóval melyik fele megy a tranyóra ill bordára? Vagy mindegy?
Igen tudom láttam én is!
De ha jól láttam akkok az kétodalas nyák! Én meg egy oldalasat szertnék! Köszi
Hali én épp most csinálok egy pont ugyanilyet de a nyák fényképét tom csak felrakni mert a nyáktervet nem kaptam meg de nagyon jó csak 2 db átkötéssel és ahol egymás melett 2 forsem van ott az a testre megy ha ez így megfelel.Egy ámítógép tápjával hajtom meg te?mivel akarod?Sok sikert hozzá ha megtudom szerezni a nyáktervet akkor felrakom.
Szia!
Köszönöm szépen! nem tudnád esetleg a nyákos A4 es lapot be scennelni? mert az nekem már tökéletes lenne! még egy kérdés alkatrész listád és beültetési rajzod nincs esetleg? Amúgy én egy 100VA-es toroidról fogom hajtani ami tud olyan 16-17 Voltot. Köszi PeTi
Hellosztok!
Milyen (egyszerű ) erősítőt javasoltok +54V-os tápfeszültségre(asszimetrikus). Köszönettel: Hurka (Ha van valakinek nyák rajza az lm 1875 asszimetrikus változatához, az dobjon meg vele kérem!)
Pl. Ilyet
Nyákot is terveztem hozzá, még régebben. üdv
Hali be scenneltem a minőség nem az igazi de ha így jó
A közepén van benne 2 db átkötés az ic alatt (csak a nyákterven látszik)Aminél 2 db forszem van az a földre megy .Én 2 oldalas nyákra csináltam az alkatrész felöli oldalt nem marattam le csak lesorjáztam azt amit nem kell a földre kötni.( lásd az előző hsz.ben 2ik kép)
lemaradt.
vagyis ezt akartam
Üdv!
egy olyan erősítőt szeretnék csinálni, amely 4 sávot tud, 2 200wos és 2 50-80wos, külön egualizerrel, és külön lenne a mély ( 200w) és külön a magas ( 50-80w ) igy lehetne szabályozni a mélyeket magasokat, valahogy ugy hogy a frekvenciát ki lehessen teljesen kapcsolni, és lehessen hangositani is. |
Bejelentkezés
Hirdetés |