Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kriszta... yeeeah
Barbinak feltettem egy nehéz feladatot...
Ezek a szavak természetellenesek.
Ez a mondat viszont nem: Cseresznyemag, meg meggymag.
Az orosz-japán együttműködés keretében a japánok egy krumplihámozó gépet küldenek az oroszoknak. Az oroszok beöntik a krumplit, és az hamarosan kijön meghámozva. Az oroszoknak nem sikerül lekoppintani a gépet, de azért egy év múlva ők is küldenek a japánoknak egyet. A japán változattal ellentétben ez persze hatalmas. A japánok beöntenek egy csomó krumplit, várnak... nagy lassan kijön belőle néhány hámozott... aztán beöntenek még egy csomót, és még, de végül már csak néhány hámozatlan krumpli gurul ki belőle. Hívják az oroszokat, hogy mi lehet a baj.
- Mit csináltatok vele? - Beöntöttünk egy tonna krumplit. - Ajjaj! Ti agyonnyomtátok Ivánt!
Kerstem a megfelelő "szmájlit", ami megmutatja a jelenlegi állapotom, de nincs.
(nagyon-nagyon-sírvanevetős, levegőaligkapós, nemlátomamonitort) Régen könnyeztem ennyit! Szinte látom szegény Ivánt!
Ma olvastam egy hírdetőtáblán... :eek2:
Szamár eladó! Beiratva: metálszürke, 2006-os, 50000 km -ben, nagyon jó állapotban. Hat sebesség, két ütem, állítható fülekkel, 6% szalma fogyasztás, i-há-s audió lejátszó, 10 lóerős teljesítmény, RAR 2009 decemberig. Levegőszennyezés lemérve, kipufogó tökéletes, kitünő szervó, bőrüléses luxus. Pótalkatrészek: két téli, nikkelezett új patkó, egy vastag kipufogó és két nagy kerek golyó. Irányár: 3000 Euro. Alkudható! Részletek: esetleg lizing lehetőség. Csere is érdekel olcsóbb járműre. Ha érdekel akkor híj az alábbi számon... bla bla Majd könnyesre nevettem magam... Van akinek nem futja pszihiáterre?!
+ az utasok kényelmét szolgáló önműködő légycsapóberendezés hátul....
Ez csak az A kategoriás járműben található meg szerintem ami 3700 Euro...
fekete bikapata kopog a patika pepita kövén
csak szellőző nyílás
Egyik reggel suliba menet egyik haver mondta hogy olvasott telefonon oylan hülyeségeket hogy dolgozat kérdések... Hirtelen most csak ez villan be: "Kik Egyiptom őslakosai? --> Múmiák" olyan röhögés kitört hogy nem igaz.. (másik haver idézve a "földön feküdtünk a röhögéstől" ez a gyerek mindenre ezt mondja)
Na belekavarodtam! Nem kicsit, nagyon
Ez jó
Erre csak ezt tudom válaszolni: Idézet: „Réges-régen, a TV hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra. - Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura így folytatta: - ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót: - ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...”
Ez de naggyon durvaa Korán reggel szakadni a röhögéstől.
Na jó, mára ez lesz az utolsó tőlem:
Idézet: „Láttam szőrös hörcsögöt. Éppen szörpöt szörcsögött. Ha a szőrös hörcsög szörpöt szörcsög, rátörnek a hörcsög-görcsök.”
Próbáltam én is beleélni magam a szituba, de valahogy előttem volt a kép, hogy a stúdióban mindenki röhög
folytatás:
Idézet: „hogy ne járj úgy, mint a hörcsög, szörcsögj inkább sört vagy fröccsöt”
Pont a műsor színvonalának megfelelő képességűt bízták meg a kemény feladattal
De ha most belegondolunk, hogy ő valaha kisgyerek korában egy emberi lény (lány) volt... hát ahhoz képest nagyot fejlődött (visszafelé).
Állítólag, ez a csaj magyar társkereső fórumokon keres magának férjet, mert át akar települni.
Itt a fórumon, van esetleg jelentkező? |
Bejelentkezés
Hirdetés |