Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vezeték nélküli gyertya
![]() ![]()
sajnos képet nemtudok róla feltenni,de ha elmondod hogy miaz az általános hiba amiről beszélsz akkor megpróbálnék rajta segíteni
nem függőlámpa lesz,hanem aza gyertyás dolog
nah,mégis sikerült fényképet rakni,bocs a rossz minőségért, és mielőtt bárki megszólná hogy nyákon van : ad 1. nem találtam kisebb nyákot
ad 2. először nyák nélkül próbáltam és úgysem ment ![]() bár szerintem ez nem lényeges
Nem csoda, hogy nem működik.... Huszonötször le van írva a témában, hogy mit rontanak el a lámák, és te vagy a huszonhatodik aki azt kérdezi mi lehet a baj, ahelyett hogy elolvastad volna a témát rendesen.
Azért sem írom be újra.... olvass vissza
Szia!
vegyél fel msn-re és megpróbálok segíteni a címemet az adatlapban megtalálod.Majd küldök képeket ís hogy hogy csináld!
ezek a képek telefonnal készültek, minőségük hagy maga után némi kívánnivalót.de működik.egyszerre 10 db készült.előgyártás
![]() A lámák kövessék a példámat és csinálják hangszórókábelből a tekercset.
köszönöm a mókás hozzászólást de én komolyan gondoltam.
arra gondoltam hogy ez a hely fórum, és nem az a hely ahol az ember ötleteit nem kigúnyolják, kinevetik hanem megpróbálnak neki segíteni, kérésre képleteket, elveket közölnek, esetleg elmondják, hogy miért nem lehet megvalósítani. Ha tévedtem mindenkitől elnézést kérek...
A tekercsekhez én is "láma" vagyok soha1 tekercs sem sikerült rendesen ezért terveztem nyákot a gyertyának ha visszább olvastok (vagy csak kilistázzátok a képeket
megtalálhatjátok az általam és attila által tervezett nyákokat amelyek egyszerű elkészítést és biztos indulást garantálnak (amúgy az ötletedet ne vesd el !!!) a joutube-n láttam olyan videót aniben egy 230v os égő egy tekercsre szerelve lebegett és világított a "bázisa "felett
Én így építettem meg...
Ha ilyen közelre fényképezel, akkor tegyél a telefon optikája elé egy nagyítót. Sokkal élesebb lesz a kép. :yes:
Na ennek már ránézésre is jól kell működnie
![]()
hmm...hangszórókábel,nemis rossz ötlet
![]()
példaértékű!!!
Ha Erik ebből sem jön rá, akkor :peace:
Ez szép munka!
![]() ![]()
már rájöttem mi volt a gond,de mire rájöttem egy-két alkatrészt el is törtem(véletlenül) úgyhogy ma megyek újat venni
Ne használj kábeleket!A lábakat forraszd össze közvetlenül.Minnél rövidebbek a lábak annál jobb.
Sziasztok!Itt van a próbanyákra készített vezeték nélküli ledem szerintem jó lett
Skori, Deguss, Bigbazsi, köszönöm a dicsérő szavakat!
Bigbazsi: a hatótávja 9V-ról 80mm, 5V-ról 50mm körül van.
Én is legyártottam egy vezeték nélküli gyertyát
![]()
Szia! Szerintem is rakj fel egy képet róla ! Kíváncsi vagyok rá
![]()
üdv!
Parancsoljatok. Még nincsenek pohárba öntve olyan zselével, de tervben van az is ![]() ![]()
Szia! Én már többször is megcsináltam ezt a kapcsolást.Én csináltam egy zseléset és egy viaszosat is.Ha a képek között megnézed akkor ott találhatsz is pár képet.Amúgy a tiéd is jó lett
![]() ![]()
Heló
Csak annyi kérdésem lenne hogy ha véletlenül fordított polaritással teszem rá a gyertyára a tápot akkor tönkremehet? és ha igen melyik alkatrész? a tranyó eléggé forró volt! köszi heló
Igen ebben a kapcsolásban a tranyó.Ha lenne benne elektrolit kondi az is felrobbant volna
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |