Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vezeték nélküli gyertya
Remélem azért nem a tartóláncra kötöd a fázis, argumentálva, hogy úgyis műanyag dübellel van feltéve... Szóval egy diszkrét kábel megoldja problémáid, a földelés se felejtsd le, ha fémházú a lámpatest, vagy a búra egy része.
sajnos képet nemtudok róla feltenni,de ha elmondod hogy miaz az általános hiba amiről beszélsz akkor megpróbálnék rajta segíteni
nem függőlámpa lesz,hanem aza gyertyás dolog
nah,mégis sikerült fényképet rakni,bocs a rossz minőségért, és mielőtt bárki megszólná hogy nyákon van : ad 1. nem találtam kisebb nyákot
ad 2. először nyák nélkül próbáltam és úgysem ment bár szerintem ez nem lényeges
Nem csoda, hogy nem működik.... Huszonötször le van írva a témában, hogy mit rontanak el a lámák, és te vagy a huszonhatodik aki azt kérdezi mi lehet a baj, ahelyett hogy elolvastad volna a témát rendesen.
Azért sem írom be újra.... olvass vissza
Szia!
vegyél fel msn-re és megpróbálok segíteni a címemet az adatlapban megtalálod.Majd küldök képeket ís hogy hogy csináld!
ezek a képek telefonnal készültek, minőségük hagy maga után némi kívánnivalót.de működik.egyszerre 10 db készült.előgyártás
A lámák kövessék a példámat és csinálják hangszórókábelből a tekercset.
köszönöm a mókás hozzászólást de én komolyan gondoltam.
arra gondoltam hogy ez a hely fórum, és nem az a hely ahol az ember ötleteit nem kigúnyolják, kinevetik hanem megpróbálnak neki segíteni, kérésre képleteket, elveket közölnek, esetleg elmondják, hogy miért nem lehet megvalósítani. Ha tévedtem mindenkitől elnézést kérek...
A tekercsekhez én is "láma" vagyok soha1 tekercs sem sikerült rendesen ezért terveztem nyákot a gyertyának ha visszább olvastok (vagy csak kilistázzátok a képeket
megtalálhatjátok az általam és attila által tervezett nyákokat amelyek egyszerű elkészítést és biztos indulást garantálnak (amúgy az ötletedet ne vesd el !!!) a joutube-n láttam olyan videót aniben egy 230v os égő egy tekercsre szerelve lebegett és világított a "bázisa "felett
Én így építettem meg...
Ha ilyen közelre fényképezel, akkor tegyél a telefon optikája elé egy nagyítót. Sokkal élesebb lesz a kép. :yes:
Na ennek már ránézésre is jól kell működnie , a jánlom a többieknek is, akik esetleg nem boldogulnak vele, hogy ezt az elrendezést próbálják követni.
hmm...hangszórókábel,nemis rossz ötlet
példaértékű!!!
Ha Erik ebből sem jön rá, akkor :peace:
Ez szép munka! Én próbanyákra csináltamaz se rossz.És a tiédnek mekkora a hatótávja ?
már rájöttem mi volt a gond,de mire rájöttem egy-két alkatrészt el is törtem(véletlenül) úgyhogy ma megyek újat venni
Ne használj kábeleket!A lábakat forraszd össze közvetlenül.Minnél rövidebbek a lábak annál jobb.
Sziasztok!Itt van a próbanyákra készített vezeték nélküli ledem szerintem jó lett
Skori, Deguss, Bigbazsi, köszönöm a dicsérő szavakat!
Bigbazsi: a hatótávja 9V-ról 80mm, 5V-ról 50mm körül van.
Én is legyártottam egy vezeték nélküli gyertyát elég érdekes dolog még ez számomra ez a légmagos tekercses megoldás. Jó az ötlet
Szia! Szerintem is rakj fel egy képet róla ! Kíváncsi vagyok rá
üdv!
Parancsoljatok. Még nincsenek pohárba öntve olyan zselével, de tervben van az is Hát ti hogy álltok vele?
Szia! Én már többször is megcsináltam ezt a kapcsolást.Én csináltam egy zseléset és egy viaszosat is.Ha a képek között megnézed akkor ott találhatsz is pár képet.Amúgy a tiéd is jó lett
Heló
Csak annyi kérdésem lenne hogy ha véletlenül fordított polaritással teszem rá a gyertyára a tápot akkor tönkremehet? és ha igen melyik alkatrész? a tranyó eléggé forró volt! köszi heló
Igen ebben a kapcsolásban a tranyó.Ha lenne benne elektrolit kondi az is felrobbant volna
|
Bejelentkezés
Hirdetés |