Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi mást akarna? Money-t! (della, dohány, guba, lé, lovetta, lóvé, mancsó, suska, zsé, zseton...) És azóta is online vagyok...
Idézet: „így is kisebb sebességkorlátok vonatkoznak rám, mert hisz teherautó kategória vagyok. Kell tachográf, menetlevél, egyes esetekben "c"-s jogsi.” Hány tonnás az autód?
Nem. Csak a kerítésünk nincs kolbászból, a fákon sem lógnak sonkák, no meg az oldalas sem a ribizlibokron nő (ja van ribizlink is!), ezekért el kell menni a boltba (még). Mert ha még egyszer átjön a szomszéd csibéje, hogy a veteményesemet legelje, a vasárnapi fazekamban fog kikötni. Persze alkatrészekre bontva.
1,7t össztömeg, 1t szállítható, 2t vontatható. Persze nem szereltettem bele tachográfot, mert lett rá mentesség, a menetlevelet meg ha jól tudom már eltörölték a magánkézben levő autóknál.
Ja és ha jól tudom vontatmánynál nem csak a sima "C" kell. Igaz?
Igen a graetz-nek nem bakelitszaga van, hanem szilícium. Ezért volt más, mint a megszokott.
Ma voltam villanyt szerelni és akkora egy kutya ugatott rám az udvarból, hogy nem is mertem bemenni. utána kiderült, hogy egy kezesbárány. Becsapós volt, mert csak azt ugatja aki a kerítésen kívül van. Ahogy bemegyek már jön körbenéz és megy is visszaaludni. Fura egy állat. De nekem nagyon tetszik. :yes: Egyszer kell nekem is egy olyan kutya.
Erre az autóra (tekintettel, hogy 3,5 t alatti!)"B" kell, ha vontatsz, ha nem. "C"-vel nem is szabad vezetni. (B+C -vel természetesen szabad!) Ha nehéz pótot vontatsz, akkor kell hozzá az "E". (Vagyis B+E)
Tahó erre nem kell, és menetlevél csak akkor kell, ha tehergépkocsinak van vizsgáztatva. Minden rávonatkozó szabály a személygépkocsikra érvényes szabályok. (2,5 t-ig) Autópálya 130 Autóút 110 Lakott területen kívül, egyéb úton 90 Lakott területen belül 50 stb...
Tehergépkocsinak van vizsgáztatva. A tahót, a KPM-es kérte tőlem hat éve egy útszéli megállításnál. Igazolás beszerez, tatabányai főfelügyeletnél bemutat, visz lát!
Ezt a menetlevél mentességet itt is írják: Link
A KPM-es el volt tévedve, de már KPM sincs! NKH van helyette, és csak 6 t felettti megengedett legnagyobb összsúlyú járműveken kell. Ausztriában kell 3,5 t felett már, N.O-ban szintén 6 t.
Az NKH honlapon mindent megtalálsz erről.
Ma meginnt én vagyok az első? Lehet nem ártana egy tábla ide a topicba ezzel a felirattal, OFF pihenő pákások témája, Nyitvatartás hétköznapokon 17-03 hétvégén 15-05, rossz idő esetén egész nap Akkor másabb lenne, ha nem offolna senki
Lustaság miatt 2 hete nem forrasztottam
Van benne valami, de itt a panel házban azért jó, mert, ha jégeső van a T**CO-ban tuttira nem veri el az eső a termést (amugy szívesebben laknék én is kertes házban)
Ez jó volt.
Jó reggelt mindenkinek! Nállam még mindig megy a pakolászás. Már csak egy Kilimandzsáró van a szoba közepén, és a pízai ferdetoronykupac kábelekből, de ha úgy vesszük a 67,5% -val készen vagyok.
Mutatok torrentezők számára elég érdekes képet...
Aztán rájöttem hogy valószínűleg FREE volt a torrent, tehát csak a feltöltést számolta és esetleg az a 4MB-nál már nem volt FREE. De ezt a program honnan tudja?
Mátrix megapack... Benne van a negyedik és ötödik rész is?
Mivel csak 3 részes az egész és ebből is csak 2 részt szedtem le ezért szerintem nincs
Nem lehet, hogy TE ezt nem letöltötted, hanem csak fel? Olyankor szokott ez előfordulni (vagy ha minimális eltérés van közte)
Szerintetek ez a vinyó milyen? Valaki azt mondja, hogy a samsung vinyók rosszak, valaki meg dicséri. Azért kérdezem, mert most rendeltem egy ilyet, remélem jó lesz.
Köszi! Szerintem a második.
Ez nagyon odavág!
soundman: sokan azért dicsérik, mert nem hajtják szét, pl, egy fájlmegosztókliensekkel, játékokkal. Ebből adódik, hogy a virtuális memória nem sokat "sátorozik" rajta. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak alapdolgokra jó, lehet azt hajtani ,mint a nemnormális, de csak akkor, ha rendes hűtés biztosítasz neki. Nállam a wincseszternek egy külön aluminium rackje, van, és 2x8cm -es ventillátor gondosokodik a kb 28 -31C fokos hűztésről. Ha nem lenne hűtése, fűtene mint a nemnormális, növekedik a hibalehetősége, illetve e fizikai sérülés. Nállam egy darab SAMSUNG van, immáron három éve, és lekocogom semmi baja nincsen idáig. (koc kocc ). Pedig 4 tápot megélt!!! Sokaknál azért hal be a wincseszter, mert, vagy agyonratuningolják a gépüket, és ezért megy szét benne minden. Van olyan gép amit húzni sem kell, és olyan teljesítményt nyújt, hogy csak néz az ember. (nekem is ilyesmi gépem van) Az a helyzet, hogy az ilyen gépeknél ügyelnek arra, hogy jó proci, jó VGA, jó hangkari, és alaplap, atöbbiből, meg szépen lefaragnak. Erre a jó példda a tápegység. Ha olcsó minőségű a tápod, akkor egy csúcs alaplappal, stb. -vel, semmit nem ér az ember. Ilyenkor szoktak kihullani az érzékenyebb dolgok, mint pl. memóriák VGA, alaplap, winyó. Velem ez előfordult, igaz életemben csak egyszer halt meg vincseszter, az is a táp tranziensei miatt (akkor ezt még nemtudtam). Szóval ha a tápegységed jóminőségű, és hűtése van a merevlemezed (-id) -nek, akkor hosszú életű lessz! Sokszor ez nem "teljesűl" együtt, ezért ekkora a megosztottság. Ezért dicsérik / ellenzik egyszerre.
Köszi a leírást, akkor lehet, hogy ideje lesz vennem egy új tápot is.
Szivesen segítettem, és persze máskor is!
Megj: ha új tápot is veszel, ne olcsókategóriásat vegyél. Nekem GigabYte ODIN GT tápegységem van 550W -os, és nem volt olcsó, de erős terhelés alatt, is nagyon jól teljesített! Csak 5800Ft -al kevesebbet fizetek havonta villanyszámlára! Emellé, ha úgy veszem már ingyen van a USB software control, amivel az értékeket, tudom, 1/100 pontossággal figyelni, illetve vezérelni.
Ha már ennyire a témában vagyunk: MSN -en egy valakitől, folyaton ez jön:
http://PictureFreakz.com/?user=ampervadasz_&image=DSC00567.JPG ?!? ... HAHAHA!! http://ImageTalez.com/?user=ampervadasz_&image=DSC00245.JPG ?!? ... HAHAHA!! Ez is valamiféle vírus?
Annyit tudok, hogy az egyikre belehetett jelentkezni, gondolom ez lecsorja a felhasználónevet és a jelszót, a másiknak a betöltését nem várta meg. De úgy néz ki az MSN- em nem önállósította magát. Egy kérdésem lenne, milyen vírusírtó dolgozik azon a gépen?
Éppen én is most "scannelem" a bakelitlemezem a laptopban. szerk.: heurisztika maxon, a CPU, meg maghasad. Core2Duobo -ból így lehet csinálni Core4duo -t.
On az Off-ban. A minap rábukkantam egy vizbontós fórumon a nickedre. Valóban Te lennél, vagy csak egyforma a nevetek?
Víz bontós fórum? Nem igazán, csak egy fórumnak vagyok a tagja, és ez a HE.
illetve a pc-fórumon fenn voltam, de ott a forumozók, hát hogyan mondja, nem üti, meg azt a szintet, amit egy forumon elvárhat az ember. Láttam már olyat, hogy egy fitalal forumozót, simán kiutáltak onnan, és heccelték, moderátor meg semmit nem tett. (egy példa az összes közül)
Második oszlop legalján mi az a tömörített mappa?
Nem fogja ez a sok ikon a gépet?
Nem is tudtam,hogy ennyire szereted a szilikont
Mennyire régebbi a háttérképed?
Ui: összebarkácsoltam ismét szobává a szobámat. Az alkatrészek helyet foglaltak a helyükön ahogy kell. ime egy kép a végeredményről.
Végülis gondoltam, hogy nem Te vagy, mert akkor már biztosan irtál volna az ingyenergiás topicba.
Az egész nem egy nagy szám, de nézd meg magad
Megtaláltam, és a fórummotor VOIP tagnak mutogatja, ami egyértelmű, hogy nem én lehetek.
Amikor ideregisztráltam, pont ezért raktam a "_" vonalat a nevem elé, és után, mert így ezt még senki nem használta. |
Bejelentkezés
Hirdetés |