Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   532 / 3599
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Mi mást akarna? Money-t! (della, dohány, guba, lé, lovetta, lóvé, mancsó, suska, zsé, zseton...) És azóta is online vagyok...
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Idézet:
„így is kisebb sebességkorlátok vonatkoznak rám, mert hisz teherautó kategória vagyok. Kell tachográf, menetlevél, egyes esetekben "c"-s jogsi.”

Hány tonnás az autód?
(#) Action2K válasza KTobi hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Nem. Csak a kerítésünk nincs kolbászból, a fákon sem lógnak sonkák, no meg az oldalas sem a ribizlibokron nő (ja van ribizlink is!), ezekért el kell menni a boltba (még). Mert ha még egyszer átjön a szomszéd csibéje, hogy a veteményesemet legelje, a vasárnapi fazekamban fog kikötni. Persze alkatrészekre bontva.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

1,7t össztömeg, 1t szállítható, 2t vontatható. Persze nem szereltettem bele tachográfot, mert lett rá mentesség, a menetlevelet meg ha jól tudom már eltörölték a magánkézben levő autóknál.
Ja és ha jól tudom vontatmánynál nem csak a sima "C" kell. Igaz?
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Igen a graetz-nek nem bakelitszaga van, hanem szilícium. Ezért volt más, mint a megszokott.
Ma voltam villanyt szerelni és akkora egy kutya ugatott rám az udvarból, hogy nem is mertem bemenni. utána kiderült, hogy egy kezesbárány. Becsapós volt, mert csak azt ugatja aki a kerítésen kívül van. Ahogy bemegyek már jön körbenéz és megy is visszaaludni. Fura egy állat. De nekem nagyon tetszik. :yes: Egyszer kell nekem is egy olyan kutya.

Erre az autóra (tekintettel, hogy 3,5 t alatti!)"B" kell, ha vontatsz, ha nem. "C"-vel nem is szabad vezetni. (B+C -vel természetesen szabad!) Ha nehéz pótot vontatsz, akkor kell hozzá az "E". (Vagyis B+E)
Tahó erre nem kell, és menetlevél csak akkor kell, ha tehergépkocsinak van vizsgáztatva.
Minden rávonatkozó szabály a személygépkocsikra érvényes szabályok. (2,5 t-ig)

Autópálya 130
Autóút 110
Lakott területen kívül, egyéb úton 90
Lakott területen belül 50

stb...
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 16, 2009 /

Tehergépkocsinak van vizsgáztatva. A tahót, a KPM-es kérte tőlem hat éve egy útszéli megállításnál. Igazolás beszerez, tatabányai főfelügyeletnél bemutat, visz lát!
Ezt a menetlevél mentességet itt is írják: Link

A KPM-es el volt tévedve, de már KPM sincs! NKH van helyette, és csak 6 t felettti megengedett legnagyobb összsúlyú járműveken kell. Ausztriában kell 3,5 t felett már, N.O-ban szintén 6 t.
Az NKH honlapon mindent megtalálsz erről.
(#) Georgee hozzászólása Máj 17, 2009 /

Ma meginnt én vagyok az első? Lehet nem ártana egy tábla ide a topicba ezzel a felirattal, OFF pihenő pákások témája, Nyitvatartás hétköznapokon 17-03 hétvégén 15-05, rossz idő esetén egész nap Akkor másabb lenne, ha nem offolna senki
Lustaság miatt 2 hete nem forrasztottam
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Van benne valami, de itt a panel házban azért jó, mert, ha jégeső van a T**CO-ban tuttira nem veri el az eső a termést (amugy szívesebben laknék én is kertes házban)
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Ez jó volt.

Jó reggelt mindenkinek!

Nállam még mindig megy a pakolászás. Már csak egy Kilimandzsáró van a szoba közepén, és a pízai ferdetoronykupac kábelekből, de ha úgy vesszük a 67,5% -val készen vagyok.
(#) zenetom hozzászólása Máj 17, 2009 /

Mutatok torrentezők számára elég érdekes képet...
Aztán rájöttem hogy valószínűleg FREE volt a torrent, tehát csak a feltöltést számolta és esetleg az a 4MB-nál már nem volt FREE. De ezt a program honnan tudja?
(#) zolee1209 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Mátrix megapack... Benne van a negyedik és ötödik rész is?
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Mivel csak 3 részes az egész és ebből is csak 2 részt szedtem le ezért szerintem nincs
(#) KTobi válasza zenetom hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Nem lehet, hogy TE ezt nem letöltötted, hanem csak fel? Olyankor szokott ez előfordulni (vagy ha minimális eltérés van közte)
(#) zenetom válasza KTobi hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Lefele is töltöttem
(#) sound.man hozzászólása Máj 17, 2009 /

Szerintetek ez a vinyó milyen? Valaki azt mondja, hogy a samsung vinyók rosszak, valaki meg dicséri. Azért kérdezem, mert most rendeltem egy ilyet, remélem jó lesz.
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Köszi! Szerintem a második.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Ez nagyon odavág!

soundman: sokan azért dicsérik, mert nem hajtják szét, pl, egy fájlmegosztókliensekkel, játékokkal. Ebből adódik, hogy a virtuális memória nem sokat "sátorozik" rajta. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak alapdolgokra jó, lehet azt hajtani ,mint a nemnormális, de csak akkor, ha rendes hűtés biztosítasz neki. Nállam a wincseszternek egy külön aluminium rackje, van, és 2x8cm -es ventillátor gondosokodik a kb 28 -31C fokos hűztésről. Ha nem lenne hűtése, fűtene mint a nemnormális, növekedik a hibalehetősége, illetve e fizikai sérülés. Nállam egy darab SAMSUNG van, immáron három éve, és lekocogom semmi baja nincsen idáig. (koc kocc ). Pedig 4 tápot megélt!!! Sokaknál azért hal be a wincseszter, mert, vagy agyonratuningolják a gépüket, és ezért megy szét benne minden. Van olyan gép amit húzni sem kell, és olyan teljesítményt nyújt, hogy csak néz az ember. (nekem is ilyesmi gépem van) Az a helyzet, hogy az ilyen gépeknél ügyelnek arra, hogy jó proci, jó VGA, jó hangkari, és alaplap, atöbbiből, meg szépen lefaragnak. Erre a jó példda a tápegység. Ha olcsó minőségű a tápod, akkor egy csúcs alaplappal, stb. -vel, semmit nem ér az ember. Ilyenkor szoktak kihullani az érzékenyebb dolgok, mint pl. memóriák VGA, alaplap, winyó. Velem ez előfordult, igaz életemben csak egyszer halt meg vincseszter, az is a táp tranziensei miatt (akkor ezt még nemtudtam).
Szóval ha a tápegységed jóminőségű, és hűtése van a merevlemezed (-id) -nek, akkor hosszú életű lessz! Sokszor ez nem "teljesűl" együtt, ezért ekkora a megosztottság. Ezért dicsérik / ellenzik egyszerre.
(#) sound.man válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Köszi a leírást, akkor lehet, hogy ideje lesz vennem egy új tápot is.
(#) _ampervadasz_ válasza sound.man hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Szivesen segítettem, és persze máskor is!

Megj: ha új tápot is veszel, ne olcsókategóriásat vegyél. Nekem GigabYte ODIN GT tápegységem van 550W -os, és nem volt olcsó, de erős terhelés alatt, is nagyon jól teljesített! Csak 5800Ft -al kevesebbet fizetek havonta villanyszámlára! Emellé, ha úgy veszem már ingyen van a USB software control, amivel az értékeket, tudom, 1/100 pontossággal figyelni, illetve vezérelni.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Máj 17, 2009 /

Ha már ennyire a témában vagyunk: MSN -en egy valakitől, folyaton ez jön:

http://PictureFreakz.com/?user=ampervadasz_&image=DSC00567.JPG ?!?

... HAHAHA!!

http://ImageTalez.com/?user=ampervadasz_&image=DSC00245.JPG ?!?

... HAHAHA!!

Ez is valamiféle vírus?

Annyit tudok, hogy az egyikre belehetett jelentkezni, gondolom ez lecsorja a felhasználónevet és a jelszót, a másiknak a betöltését nem várta meg. De úgy néz ki az MSN- em nem önállósította magát. Egy kérdésem lenne, milyen vírusírtó dolgozik azon a gépen?

Éppen én is most "scannelem" a bakelitlemezem a laptopban.

szerk.: heurisztika maxon, a CPU, meg maghasad. Core2Duobo -ból így lehet csinálni Core4duo -t.
(#) mex válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

On az Off-ban. A minap rábukkantam egy vizbontós fórumon a nickedre. Valóban Te lennél, vagy csak egyforma a nevetek?
(#) _ampervadasz_ válasza mex hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Víz bontós fórum? Nem igazán, csak egy fórumnak vagyok a tagja, és ez a HE.

illetve a pc-fórumon fenn voltam, de ott a forumozók, hát hogyan mondja, nem üti, meg azt a szintet, amit egy forumon elvárhat az ember. Láttam már olyat, hogy egy fitalal forumozót, simán kiutáltak onnan, és heccelték, moderátor meg semmit nem tett. (egy példa az összes közül)
(#) sound.man válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Második oszlop legalján mi az a tömörített mappa?
(#) mex válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Nem fogja ez a sok ikon a gépet?
Nem is tudtam,hogy ennyire szereted a szilikont

Mennyire régebbi a háttérképed?

Ui: összebarkácsoltam ismét szobává a szobámat. Az alkatrészek helyet foglaltak a helyükön ahogy kell. ime egy kép a végeredményről.
(#) mex válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Végülis gondoltam, hogy nem Te vagy, mert akkor már biztosan irtál volna az ingyenergiás topicba.
Az egész nem egy nagy szám, de nézd meg magad
(#) _ampervadasz_ válasza mex hozzászólására (») Máj 17, 2009 /

Megtaláltam, és a fórummotor VOIP tagnak mutogatja, ami egyértelmű, hogy nem én lehetek.

Amikor ideregisztráltam, pont ezért raktam a "_" vonalat a nevem elé, és után, mert így ezt még senki nem használta.
Következő: »»   532 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem