Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Kár, hogy Te (még) nem vagy csöves! Minden nap feküdnék itthon a röhögéstől.
Hány km/h-val megy maximum?
Szerintem, addig örüljön, míg nem lesz csöves, mert ha az lesz az útszáról hogy fogja nézni a He-t?
De egyébként, ha csöves lenne. miért feküdnél minden nap a röhögéstől?
Ilyen csöves.
A témát (Börze) ha az 50. oldaltól nézed, akkor megtudod, hogy mit "műveltünk" Május 10.-én este.
Most szombaton ismét börze. Ki jön? Aki nem jön, attól igazolást nem fogadok el! Három igazolatlan után intő!
Nekem őőőŐőőő orvosi igazolásom van arról hogy MEHETEK!
Én igazolás nélkül tervezem a börzét.
Én,meg GG megyünk! Sőt! nekünk is van róla igazolásunk,hogy kóros börze hiányban szenvedünk,így megyünk mi is az biztos!
Én az augusztusi nagy börzére ,megyek!!
Remélem össz tudjuk hozni a csoportképet üdv
Augusztusban nagy buli is kéne. Olyan, mint májusban, csak nagyobb létszámmal. Aki vállalkozik rá, önkéntes alapon természetbeni hozzájárulást tehet (sajnos senki sem milliomos), magyarán hozhat üdítőt, sört, kaját. Ez a májusi börze után kis létszámnál bevált.
Sőt! Augusztusban én is tudok menni Köbükihez, tehát tiszta lesz. A buliba benne vagyok
üdv
Jövök és most semmi sem álhat az utamba!!
Üdv mindenkinek!
Sokáig viszonylag távol voltam az oldaltól is meg a börzéktől is, ZH-k, házi feladatok és vizsgák okán, de kezdek végére érni az ilyen irányú feladataimnak, úgyhogy most én is megyek. Már régóta nem voltam börzén, meg nem is folytam bele az élő HE-s ismerkedésbe, de talán majd most...
Szokott ismertetőjegyem: piros sapka, most tényleg az LGT-s póló lesz rajtam. Mondtam Nálad is: Te vagy az egyetlen ember, akit az a megtiszteltetés ér hogy KETTŐT láthat belőlem (Egyesek azt kívánják: bár egyet se... Azoknak azt üzenem: csukják be a szemüket )
Akkor egy embert NE fényképezz, mert abból csak fél fog látszani!
Idézet: „ZH-k, házi feladatok és vizsgák” Ezt így mondhatja bár ki! Tessék hozni igazolást!
BEZZEG DOMBÓVÁRRA NEM AKARTOK LEJÖNNI!
Ezt én is mondhatnám..
Müszi!
Én sem vagyok kecskeméti!(145km-re van) Viszont neked 8 km-el közelebb van Kecsó, mint Pest, mégse jössz! A pesti börzéken meg jelen vagy... hát ki érti ezt?
8km rohadtul nem számít, bele, az árba!
Pestre is egy évben kétszer (MAX!!!) tudok elmenni!, tehát a leszúrás, jogtalan volt! üdv: Müszi
Szerintem ne vitázzatok ezen, hogy ki hova nem tud elmenni! Ha összejön egy nyári szervezésem, akkor gyertek el inkább hozzám szalonnasütésre! :yes:
Ha rossz metróra ülsz sincs baj,mivel hogy valamennyit biztos várunk rád!
Jószépestét mindenkinek!
A börzén jelen leszek nagy hévvel csak el ne kapjon, mert az nem jó! ui: Matyi, ugyan az a vonal, ugyan az a találkozási algoritmus lessz, végrehajtásba tervezve? Csak azért kérdezem, mert az időkoordinátáakat, most töltöm le a számtógépek összekapcsolt hálózatáról (internet), hogy az elektromos árammal hajtott, személyszállító eszközzel odatudjak érni, mert az operatív táram, nem tárolta le a háttértáramra, a korábbi időkordinátáakat, és GPS pozicókat.
Mikor jössz már pestre végre?! Oda akarom adni a két EBL21-edet! :hide: :smoke:
hümmhümm... Hát most!
Amúgy köszi Márk!
Még a hónapban megyek Kiskőrösre, meg Kisnyúlhalasra...
Majd szólok, és megpróbálhatunk ütközni!!
Szia! Itt vagyok Imiéknél! Ebben a hónapban még nagy eséllyel Pesten kell, hogy maradjak... Más hónap talán jobb lenne, majd megbeszéljük, ha van kedved hozzá! Zolee1209 voltam!
Nagyon szívesen! Tudomásom szerint így egyeztünk meg a dolgot! amúgy láttam EM71 varázsszemet,800 forintos áron! következő börzén ha lesz pénzem akkor venni is fogok egyet!,vagy lehet kettőt is!(ha lesz rá keret
|
Bejelentkezés
Hirdetés |