Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   9 / 172
(#) Rakloo válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 12, 2009 /

Mátrixos megjelenítés lesz?Mert ha igen akkor szerintem jobb lenne a forrsávos ,de javítsatok ki ha tévedek.
(#) zolee1209 válasza Rakloo hozzászólására (») Júl 12, 2009 /

Jó lenne, de többet kell szerintem szenvedni a vezetősávok átvágásával, mint a megfelelő helyeken egy vezetéket végigforrasztani! :gumicsirke:
(#) Sir-Nyeteg válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 12, 2009 /

3-asával csoportosított a legjobb erre!
(#) Rakloo válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Júl 12, 2009 /

Ezt akartam mondani.
(#) Moderátor hozzászólása Júl 13, 2009

Kérem, hogy a téma OFF-olását fejezzétek be!
Köszönöm.
(#) vagnerjazon hozzászólása Júl 13, 2009 /

Észrevettem, hogy a főoldal alján még mindig az van kiírva, hogy: "Áraink a 20%-os ÁFÁ-t tartalmazzák, BRUTTÓ árak!", pedig már 25%-os az áfa.
(#) SALáta hozzászólása Júl 14, 2009 /

Nagyon pozitív kép alakult ki az üzlettel szemben bennem. Kár hogy nincs minden megyeszékhelyen egy ilyen jó bolt.
(#) tbence3 válasza vagnerjazon hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Átállás napján olvasható volt, hogy az áfakülönbözetet a Hestore állja. Az az olcsóbbak lettek az alkatrészek vagy ha jobban hangzik, akkor ugyan annyi : -]
(#) Frodo94 hozzászólása Júl 14, 2009 /

Üdv! Lehetne egy lista azokról a termékekről, melyek nemrég lettek hozzáadva a webáruházhoz. Van ez az újdonság rész oldalt, de én ott majdnem mindig ugyanazt a 6-7 terméket látom. Pl. most véletlenül vettem észre, hogy jöttek be új forrasztási segédanyagok. link . Egy hete még csak egy fajta gyanta volt. Egyébként jó a webáruház, most is éppen rendeltem Csak így tovább! Szép napot!
(#) vagnerjazon válasza tbence3 hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

De az csak azokra a megrendelésekre vonatkozott, amik akkor éppen folyamatban voltak. (Én így értelmeztem.) Én csak azt mondtam, hogy még nem írták át a szöveget. (Már úgy látom, azóta át lett írva. )
(#) zolee1209 hozzászólása Júl 14, 2009 /

Kicsit el-offoltuk a felvetésem, de továbbra is fennáll! :yes:
Bővebben: Link
(#) Frodo94 hozzászólása Júl 15, 2009 /

Üdv! A http://kit.hestore.hu/-n még mindig 20%-os ÁFA van a lap alján
(#) Directors hozzászólása Júl 17, 2009 /

Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy 'ZTR 200' NF vagy ZTR32 trafó stroboszkóphoz
mikor lesz és mennyibe fog kerülni?
(#) Frodo94 válasza Directors hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Sziasztok!
A stroboszkóp trafó és villanócső engem is érdekelne, hogy mikor lehet majd kapni?
Directors! Az árát meg tudod nézni, ha rákattintasz:
ZTR 200 trafó: 346 Ft.-
ZTR 32 trafó: 351 Ft.-
FT 218 250 Ws villanócső: 1868 Ft.-
Üdv!
(#) Directors válasza Frodo94 hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Tényleg.Nem is vettem észre na meg azt se,hogy van 250W villanócső.
(#) Frodo94 válasza Directors hozzászólására (») Júl 18, 2009 /

Énis tervezem egy stroboszkóp építését, szerintem érdemes beletenni az ott lévő legerősebb villanócsövet (ezt a 250 w-osat)
(#) vtsoftware hozzászólása Júl 19, 2009 /

Sziasztok

Volna egy olyan kérdésem hogy az "MH 2 - Monitorkábel hosszabbító" milyen hosszú?
Talán 2 méter?
Idézet:
„MH 2”

Köszi szépen
(#) leonart válasza vtsoftware hozzászólására (») Júl 20, 2009 / 6

1,8m; már a honlapon is olvasható
(#) vtsoftware válasza leonart hozzászólására (») Júl 20, 2009 /

Szuper, köszönöm szépen...
(#) Frodo94 hozzászólása Júl 20, 2009 /

Sajnos rossz hírem van.

E-mailben megkérdeztem a HEStore-tól, hogy mikor lesz újra stroboszkóphoz való trafó. Azt válaszolták, hogy valószínűleg nem is lesz többet, mert elapadt a beszerzési forrás.

Idézem a válasz üzenetet:

""A "jelenleg nem rendelhető!" felirattal csak nem akartunk alapból pesszimistának tűnni, de jelen esetben attól tartok, hogy nem lesz belőle többet, mert az egyetlen beszerzési forrás elapadt.
Abban a (kevéssé valószínű) esetben, ha világméretű igény támadna iránta és valaki újból ráállna a gyártására, akkor persze újra forgalmaznánk mi is.

Koczka Kálmán""

Ez van, pedig nekem is kellene egy.
(#) Directors válasza Frodo94 hozzászólására (») Júl 20, 2009 /

Köszi,hogy megkérdezted.
Akkor másikat kell beszerezni na de milyet?
(#) Mzolee hozzászólása Júl 20, 2009 /

Hibát (elírást) jeletenék!

Az alpha forgópotiknál a jelölés - véleményem szerint - fel van cserélve
ezt mondom pl. : LIN 1K B , LOG 1K A

Remélem nem gond, hogy felvetettem
(#) vizor válasza Mzolee hozzászólására (») Júl 20, 2009 /

Nem elírás. Nézd meg a mellékelt katalógust, egyszerűen a cég így nevezte el a saját potmétereit. A lineárist LIN érték B-nek a logaritmikust LOG érték A-nak. Ha ők eltévesztették volna akkor se lehet mást kiírni mint a megadott típust. Vagy lehet, hogy náluk a betűjel valami teljesen mást jelent, mert a csúszka típusát egyértelműen jelölik a LIN és LOG-al (valami JIS-t jelölnek vele).
(#) Mzolee válasza vizor hozzászólására (») Júl 20, 2009 /

Ok látom már.
Hát ez van. Köszi
(#) szabi83 válasza leonart hozzászólására (») Júl 21, 2009 /

Poti rossz helyen szerepel, ez által az ára is? Toló pot. kat.

Üdv
(#) leonart válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 21, 2009 / 4

Köszi az észrevételt, hiba javítva.
Komolyan mondom nem tudnánk ilyen jól karban tartani a honlapot ha ti nem segítenétek.
(#) Frankye válasza leonart hozzászólására (») Júl 21, 2009 /

Nekünk is érdekünk, hogy minden információ helyes legyen rajta.
(#) Thomm hozzászólása Júl 25, 2009 /

Sziasztok
TCN75 várható a közeljövőben?
Mennyi lehet az ára?
Köszönöm.
(#) radocziandras hozzászólása Júl 26, 2009 /

Nem tudja valaki, hogy a megrendelt, de még fel nem dolgozott megrendeléshez hogyan lehet még egy fajta terméket hozzáfűzni?Mert rendeltem, de elfelejtettem a legfontosabbat...
(#) potyo válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 26, 2009 /

Írj nekik emailt az info@hestore.hu emailcímre, hogy mit szeretnél még hozzátenni. Add meg a rendelés számát, és akkor válaszolnak, hogy lehet, vagy nem. Nekem így kicserélték egyik pákahegyet a másikra, mert amit eredetileg rendeltem, azt csak rendelésre szerzik be, nekem meg fontos volt, hogy minél előbb megérkezzen a csomag.
Következő: »»   9 / 172
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem