Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   899 / 3607
(#) _ampervadasz_ válasza tungsram hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Elképzeltem a dolgot.
(#) nagy hoho válasza tungsram hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Ezek a módszerek eddig ismeretlenek voltak előttem.
De nagyon tetszenek, kifogom próbálni. Kár, hogy most nincs dinnye.
Boldog új évet kívánok!
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Azt tudom, hogy nem az igazi, csak meg kell szagolni, és ezekszerint annál "jobb" hulladék is létezik.
(#) Doncso válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Hát igen , fogadalom.
Sajnos dohányzom, igen, igazából nem tudom miért, tudom hogy nagyon nem egészséges, már fáj a mellkasom és a torkom tőle, váladékot köpködök, (bocsánat) újabban horkolok a váladéktól, nincs túl jó szaga sem, és még drága is. Ha megállom, sokkal vidámabb, fittebb és jobb kedélyű vagyok, így nem tudom miért teszem, az hülyeség, hogy "mert ideges vagyok", mert amikor 2-3 hétig nem csinálom, sokkal kiegyensújozottabb, nyugodtabb vagyok, ezért most eldöntöttem hogy befejezem, tudom nehéz lesz mert 13 év az 13 év, de magamért muszáj.
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Milyen hulladék? Orvosság az csak az orvos nem írja ki receptre.
(#) Doncso válasza tungsram hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

ez nagyon nagy!
(#) Doncso válasza Stadi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Erről épp szó volt egyszer a rádióban, hogy, hogyan képesek előállítani a 600Ft-od 7 dekás vodkát? Kicsit drágább a szesz, és akkor még ott vannak az aromák és a csomagolás, no meg a haszon. Ki tudja mi van benne.
(#) _ampervadasz_ válasza Doncso hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Ilyen problémával küzdök én is részben, rám csak a fulladás jött (jön) , ha pl futok, vagy hajtom a biciklit, pont a passzív dohányzás miatt, és részben hozzászokott a tüdőm. Ilyenkor mint valami elvonási tünet jön elő nállam. Nyáron a legrosszabb, mert tegyük fel futnom kell 1km -ert hátamon 5 kg -os táskával.
Ekkor már nagyon nehezen kapnék levegőt, szó szerint, és meg is kell állnom az biztos (megtörtént nem is egyszer).

Mind ezt azért kell elszenvednem, mert a körülöttem lévők lusták kimenni dohányozni. (muterom, és az élettársa)

Hát az bizony baj, mert köztudott, hogy a passzív dohányzás sokkal károsabb, én bár nem anyámékkal élek, de az öcsém (10éves) igen, és évekig győzködtem őket, hogy 30m2 en ne dohányozzanak már benn amikor ott a gyerek, mert nagyon káros rá nézve, szó szerint állandóan harapni lehet a füstöt! Talán most célba értem, mert már kimennek dohányozni. Én legalább kimegyek, sosem dohányzok a lakásba. Ha már magamat igen, legalább a családomat nem mérgezem.
(#) Stadi válasza Doncso hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

10 éves? Csak féltesó, vagy "igazi"? Köztem meg a bátyám közt 14 év van, és "igazi" tesók között még nem találkoztam ennél többel eddig.
(#) nagy hoho válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Egy km -ert letudsz futni? Nem semmi! Tőlem kérdezte egy haverom: hoho mennyit futsz 100-on? Hát 3-4 métert.

Jól látod a helyzetet, féltesó, de olyan nekem mint az igazi. A nevelőapám, vagyis édesanyám második házasságából való, a kis csibész.
(#) _ampervadasz_ válasza Doncso hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Korábban ezt nekem is sikerült elérnem, de az lett végeredménye, hogy a közösképviselő harmadnap kifüggesztett egy vastagbetűs papírt, hogy tilos a dohányzás. Nem véletlenül, mert hamar büdös lett minden ott is, a lépcsőház elé, ami szint egy lépcsőfórdúló nem képesek.
Így megint füstparádé van.

Azt tudom kívánni, hogy mimnél jobban legyen drágább a cigi.
(#) Stadi válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Tiszta mázli, hogy a halak után nem kell futnod. Meg talán már a nők után sem.
(#) _ampervadasz_ válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Nem egy szusszal, pedig régen meg sem koccant.

Valamikor amikor általános iskolába jártam, és hetedik osztályos lettem, akkor jöttek az első tünetek. Azok nagyon súlyosak voltak. Lefutottam 200m -ert és automatikusan befulladtam.
Természetesen allergia vizsgálat is volt, de semmire nem voltam allergiás.

Idézet:
„Azt tudom kívánni, hogy mimnél jobban legyen drágább a cigi.”

Hát a saját magam érdekébe én is ezt kívánom. Ez egy gyilkos méreg, ami lassan de biztosan...
Csak legyen elég erőm.
Még sosem tettem újévi fogadalmat, nem is fogadalom, inkább kívánság.
Inkább a pákafüstöt szívnám.

Egy jó horgász kampójára mindig akad egy csaj.......ööö..vagyis hal.
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Idézet:
„Azt tudom kívánni, hogy mimnél jobban legyen drágább a cigi.”

Az a baj, hogy a szenvedélybetegeknek ez nem használ. Mondjuk itt nincs akkora függőség, de hány filmben látjuk, hogy a kábszeresek bármilyen eszközzel előteremtik a lóvét az anyagra.

Idézet:
„Természetesen allergia vizsgálat is volt, de semmire nem voltam allergiás.”

Dehogynem, a nikotinnal kevert széndioxid és szénmonoxid keverékére.
(#) Stadi válasza Doncso hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Szerintem az asszony tudna Neked segíteni a leszokásban.
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Jól látod!
(#) _ampervadasz_ válasza Stadi hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Ez igaz, de így nem aki még nem szenvedélybeteg az még brahiból sem fogja kipróbálni, mert a legtöbben úgy szoknak rá, hogy az iskolában azt látják, hogy a nagyok szájában ez lóg, és ettől menőbbek lesznek ha ők is szívni kezdik, majd nem tudnak leállni.

Annyi biztos ez félsiker lenne.

Tudom ez sem lenne megoldás, mert akkor meg az import feketeáru után nőne meg a kereslet, és ez irányba megindulhatna egy bűnözési hullám.

Én sötétebben látom a helyzetet. Egyrészt a cigit lejmolni is lehet a havertól, vagy esetleg ő kínál meg vele, másrészt meg ritkán ellenőrzik a szülők azt, hogy a zsebpénzt mire költi a csemete. Mindezzel együtt persze nem baj, ha emelik a cigaretta jövedéki adóját, de igazából nem sok eredménye lesz.

#592811: Vagy átállnak az olcsóbb, ezzel együtt méginkább egészségromboló cigimárkákra. Bár van központi előírás a kátrányra, meg mittudomén mire, de nyilván nem minden márka egyforma ilyen téren.

Sajnos igazad van, és így lehet rossz társaságba kerülni...

...na de ne szomorítsuk tovább a szót, így ugorjunk vissza az új év témájára.

Ettem egy hatalmasat, és kevertem be szörpöt, és élvezem a zenét, hogy következmények nélkül ~80dB hangerőn hallgathatom, persze nem diszkót mert az nem szeretem.

A kármilyen viccesen hangzik, korábban Iron maident utána váltásként Richard Clayderman -t raktam be.

Igaz, ez nálam is így kezdődött. Sajnos.

OK. Az év egyik neves eseménye lesz, mint azt az egyik kertévé egy mai reklámban rögtön az arcomba vágta, hogy 2010-ben ismét lesz Megaszár. (Romásan kiejtve... ) Kabaré, komolyan. Külföldről se lehet már semmi értelmes produkciót megvenni? Sokkal viccesebb volt az (már a nevére nem emlékszem), mikor valami szigeten kellett minden hülyeséget csinálniuk a résztvevőknek.

Szerk.:

Idézet:
„Ettem egy hatalmasat”

Te hízni akarsz! Én a 18:30-as hírekhez eszem meg mostanság a vacsit, aztán másnapig, míg ki nem bírok mászni az ágyból, semmi. Ez gyakran 12-13h körül van!

Amúgy meg a zenéhez: Nekem ebből a zeneműből ez a feldolgozás tetszik eddig a legjobban. Az orgona eredetijén Bach is játszott, nagyon szép, egységes hangja van, meg maga a hangszer is gyönyörű. Sajnos a kép szaggat, de szerencsére a zene nem.

A Tv jelentése nálam már új fogalmat nyert: Monitor.

Miért? Mert csak másodlagos megjelenítőként, filmek nézésére használom, másra nem.
A koax kábel is csak azért van beledugva a tevébe , hogy azért néha valami kultúlárisat megnézzek, esetleg egy filmet, de nem a ertélelen, vagy a tévékettőn, hanem pl a dunnatévén, a mindentudás egyetemét.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Én is ezzel értek egyet. :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Jan 1, 2010 /

Simpi! Megsérteni egy pillanat erejéig nem szerettelek volna, semmiféleképpen.
Az a helyzet hogy függéségét nem csak úgy beszerzi az ember és kész.
Akkor még nem függő, elgondolkodhatott volna ezen a tényen is mielőtt nekiáll, és akkor nincsen baj sem belőle.
Sajnos ott tartunk és ezzel nem téged, vagy olyan más valak(-et) ítélek el, aki nem tartozik ebbe a körbe, de sajnos tojik bele környezetébe és tönkreteszi azt. Itt nem csak az egészségi értelemben vonatkoztatok, hanem anyagiban is.

Pálképp kiemelném a saját családom:

A muterom a faterommal együtt csak úgy elkezdtek cigizni, nem tudom miért, csak erről már volt beszélgetés.
Most ott tartunk hogy a faterom külön él és nem dohányzik, a muterom, akivel együtt élek most ott tartunk, hogy lehet most január 12. étől kikapcsolják a villanyt, illetve a következő hónapban kirak a bank, mert bizony torlódik a hitelkeret! De a cigi az kell, az mindenképp! ( a többit meg sem említem, mert...) Az a helyzet, tehetek akármit, tudom hogy amit befektetek pénzt albérlet címén* az nem jó helyre kerül.
Ezért akarok otthonról elöltözni ( na meg másért is de az itt nem téma), és egy normális munkát találni a távolban végre valahára, és albérletben tisztaságban, cigimentesen, stb. mentesen végre élhessek, és építhetem a jövőmet, ami most mínuszban van erősen.

Ez volt az anyagi része.
Az egészségi.: engem voltaképp tönkretett, visszavetett a teljesítményemben is (fulladás) ami miatt a munka teljesítőképességem esik vissza, ami az életlem hátralévő részében kihat.
Következő: »»   899 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem