Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Való igaz, hogy a hangot nem kapcsoltam be. Nem tudtam, hogy rádió műsor van videóra rögzítve. :no:
És Matyinak itt is nyitva van a szája, minden képen! Amelyiken nincs rajta, vagy takarva van, arról pedig az ottlévők tanúskodhatnak!
De miért ennyire központi téma Maty nyitott szája?
Pedig pont Te mondtad, hogy: "Úgy sem tudod úgy lefényképezni, hogy csukva legyen a szája..."
EF86 -om van ha kell akkor viszek a legközelebbi nagybörzére ! Ami sajnos csak május 9.-én lessz. Meg a foglalataid is még nálam landolnak!
Jó szokásomhoz híven szólok: ezen a héten szombaton, február 13-án ismét lesz börze, ahol magamat fogom adni.
És megvárhatsz ott a kiásatlan kútnál, ha nem túl korán érsz oda. Én 8 körül leszek ott, attól függően, hogy kell-e felszedjek valakit útközben. Ha Akció Laci jön velem, akkor csak fél 9 körül leszek, mert meg kell várnom a 8 órás vonatot.
Idézet: És tessék mondani, hogyé lesz kilója? „magamat fogom adni.”
Persze, ha megyek mindenképp, me Lacinak a kuproxot, Zolinak a kijelzőt. Szerintem mást nem ígértem, ha igen szóljatok.
Az drága, mivel 90-szer 500 az 45.000 Ft.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy EI-82-es vashoz van-e esetleg valakinek csévetestje? 2 db-ra lenne szükségem. Ha jól mértem akkor 38mm-es volt a pakettvastagsága a két trafónak. Aztán szükségem lenne még 6db oktál foglalatra. Elektroncsövek közül szükségem lenne 2db ECL82-re, 2db E88CC-re, és 2db 6N6P-re. Hogyha esetleg lenne valakinek ezekből bármi és felajánlaná számomra, némi ellenszolgáltatás fejében nagyon hálás volnék. Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv Geri.
De ez a topik nem erről szól! Itt csak gyülekezünk a börzére. Apró hírdetésre van külön rovat. Ott felsorolhatod, hogy mire van szükséged.
Persze ebben igazad van és elnézést kérek, hogy itt kérdezősködöm ez ügyben, de csak azért itt tettem fel a kérdésem, mert én is jönnék a börzére, és ha van valamelyikőtöknek olyan alkatrésze amire szükségem lenne, akkor azt a börzén megvehetném Tőletek. Egyébként meg szoktátok itt beszélni hogy ki mit hoz a börzére nem? Ezért bátorkodtam itt feltenni a kérdésem. :hide:
De igen, megbeszéljük. Vagyis ez inkább úgy működik, hogy valamelyik témában kiderül, hogy neki kell, nekem pedig van. No, akkor elküldöm postán. Ne küldd el, a börzén úgy is találkozunk.
Ha jössz a börzére, akkor ezeket ott úgyis megkapod, - bár, a mostani nem nosztalgiás lesz, ilyenkor kisebb a kínálat. Tehát én úgyérzem, hogy ha tudod, hogy valakitől mit szeretnél kérni, akkor azt itt megteheted, de hírdetni a hírdető topikban kéne, hogy a lehető legkevesebbet OFF -oljunk. (Ezt hogyan lehetne magyarul mondani? Talán: Ne beszéljünk ki / félre / mellé...) Meg van! "Hogy maradjunk a témánál." Várunk a börzén! Nem tudom, voltál-e már, van-e aki már ismer személyesen is, (én biztosan nem tudom, hogy találkoztunk-e, de ez semmit sem jelent,) - vagyis, hogyan ismerünk meg, - vagy Te minket...
Jelentem, én leszek a kapocs. Piros baseball sapka lesz rajtam, ahogy tavaly.
Vigyek valakinek valamit (nem számolva a lemezt és a levágáshoz a fémfűrészt )?
Persze. Ha kocsival jössz, pakold meg a csomagtartót!
Sziasztok. Tudom hogy ez nem az apróhirdetés rovat, és elnézést is kérek érte, de itt biztos fülekre talál a kérdésem. Nincsen valakinek néhány felesleges (4db) jó állapotban lévő magnovál foglalata? Természetesen nem ingyen kérem. Aki megválna tőlük az privátba keressen. Köszönöm, és mégegyszer bocs hogy ide irtam,de s.o.s. lenne.
Gyere el a börzére! (...ha nincs jelentkező.)
Tervezem de csak a nagyra, ugyanis györböl felugrani nem kifizetődő. A foglalatokra meg most lenne szükségem De köszi a meghivást.
Akkor mondd meg privátban, hogy (ha nincs helyben jelentkező) mennyi a max. amit szánsz rá, megveszem neked szívesen, és elpostázom. (...ha kapok.)
Igen, minden porca porcelány. Láttam én is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |