Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   64 / 147
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Tudjuk!
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Jan 29, 2010 /

Való igaz, hogy a hangot nem kapcsoltam be. Nem tudtam, hogy rádió műsor van videóra rögzítve. :no:
(#) szamóca hozzászólása Jan 30, 2010 /

Ennyi van még.
(#) zolee1209 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 30, 2010 /

És Matyinak itt is nyitva van a szája, minden képen! Amelyiken nincs rajta, vagy takarva van, arról pedig az ottlévők tanúskodhatnak!
(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 30, 2010 /

De miért ennyire központi téma Maty nyitott szája?
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 30, 2010 /

Ezt most komolyan kérdezed?
(#) DuMatyi válasza szamóca hozzászólására (») Jan 30, 2010 /

Pedig pont Te mondtad, hogy: "Úgy sem tudod úgy lefényképezni, hogy csukva legyen a szája..."
(#) CIROKL válasza Action2K hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

EF86 -om van ha kell akkor viszek a legközelebbi nagybörzére ! Ami sajnos csak május 9.-én lessz. Meg a foglalataid is még nálam landolnak!
(#) szamóca válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Én meg a komolyság ilyen kérdéseknél.
(#) Action2K válasza CIROKL hozzászólására (») Jan 31, 2010 /

Köszi szépen!
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 10, 2010 /

Jó szokásomhoz híven szólok: ezen a héten szombaton, február 13-án ismét lesz börze, ahol magamat fogom adni.
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

És megvárhatsz ott a kiásatlan kútnál, ha nem túl korán érsz oda. Én 8 körül leszek ott, attól függően, hogy kell-e felszedjek valakit útközben. Ha Akció Laci jön velem, akkor csak fél 9 körül leszek, mert meg kell várnom a 8 órás vonatot.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Idézet:
„magamat fogom adni.”
És tessék mondani, hogyé lesz kilója?
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Persze, ha megyek mindenképp, me Lacinak a kuproxot, Zolinak a kijelzőt. Szerintem mást nem ígértem, ha igen szóljatok.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Az drága, mivel 90-szer 500 az 45.000 Ft.
(#) Gery78 hozzászólása Feb 11, 2010 /

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy EI-82-es vashoz van-e esetleg valakinek csévetestje? 2 db-ra lenne szükségem. Ha jól mértem akkor 38mm-es volt a pakettvastagsága a két trafónak.

Aztán szükségem lenne még 6db oktál foglalatra.

Elektroncsövek közül szükségem lenne 2db ECL82-re, 2db E88CC-re, és 2db 6N6P-re.

Hogyha esetleg lenne valakinek ezekből bármi és felajánlaná számomra, némi ellenszolgáltatás fejében nagyon hálás volnék.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv Geri.
(#) llaci56 válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

De ez a topik nem erről szól! Itt csak gyülekezünk a börzére. Apró hírdetésre van külön rovat. Ott felsorolhatod, hogy mire van szükséged.
(#) Gery78 válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 11, 2010 /

Persze ebben igazad van és elnézést kérek, hogy itt kérdezősködöm ez ügyben, de csak azért itt tettem fel a kérdésem, mert én is jönnék a börzére, és ha van valamelyikőtöknek olyan alkatrésze amire szükségem lenne, akkor azt a börzén megvehetném Tőletek. Egyébként meg szoktátok itt beszélni hogy ki mit hoz a börzére nem? Ezért bátorkodtam itt feltenni a kérdésem. :hide:
(#) llaci56 válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

De igen, megbeszéljük. Vagyis ez inkább úgy működik, hogy valamelyik témában kiderül, hogy neki kell, nekem pedig van. No, akkor elküldöm postán. Ne küldd el, a börzén úgy is találkozunk.
Ha jössz a börzére, akkor ezeket ott úgyis megkapod, - bár, a mostani nem nosztalgiás lesz, ilyenkor kisebb a kínálat.
Tehát én úgyérzem, hogy ha tudod, hogy valakitől mit szeretnél kérni, akkor azt itt megteheted, de hírdetni a hírdető topikban kéne, hogy a lehető legkevesebbet OFF -oljunk. (Ezt hogyan lehetne magyarul mondani? Talán: Ne beszéljünk ki / félre / mellé...) Meg van! "Hogy maradjunk a témánál."

Várunk a börzén! Nem tudom, voltál-e már, van-e aki már ismer személyesen is, (én biztosan nem tudom, hogy találkoztunk-e, de ez semmit sem jelent,) - vagyis, hogyan ismerünk meg, - vagy Te minket...
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Jelentem, én leszek a kapocs. Piros baseball sapka lesz rajtam, ahogy tavaly.
(#) Gafly hozzászólása Feb 12, 2010 /

Vigyek valakinek valamit (nem számolva a lemezt és a levágáshoz a fémfűrészt )?
(#) llaci56 válasza Gafly hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Persze. Ha kocsival jössz, pakold meg a csomagtartót!
(#) ticseboy hozzászólása Feb 12, 2010 /

Sziasztok. Tudom hogy ez nem az apróhirdetés rovat, és elnézést is kérek érte, de itt biztos fülekre talál a kérdésem. Nincsen valakinek néhány felesleges (4db) jó állapotban lévő magnovál foglalata? Természetesen nem ingyen kérem. Aki megválna tőlük az privátba keressen. Köszönöm, és mégegyszer bocs hogy ide irtam,de s.o.s. lenne.
(#) llaci56 válasza ticseboy hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Gyere el a börzére! (...ha nincs jelentkező.)
(#) ticseboy válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Tervezem de csak a nagyra, ugyanis györböl felugrani nem kifizetődő. A foglalatokra meg most lenne szükségem De köszi a meghivást.
(#) llaci56 válasza ticseboy hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Akkor mondd meg privátban, hogy (ha nincs helyben jelentkező) mennyi a max. amit szánsz rá, megveszem neked szívesen, és elpostázom. (...ha kapok.)
(#) Imi65 válasza llaci56 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Szokott lenni, 800 HUF/db.
(#) Action2K válasza Imi65 hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

De ugye porcelán?
(#) DuMatyi válasza Action2K hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Igen, minden porca porcelány. Láttam én is.
(#) Imi65 válasza Action2K hozzászólására (») Feb 12, 2010 /

Lacikám, ne zöldülj, nem én adom annyiért. :nemtudom:
Következő: »»   64 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem