Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   66 / 147
(#) Frankye válasza tatabike hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

De ha most azt mondod, hogy a mozgásérzékelős riasztót az asszonynak vetted, hogy lássa, amikor hazajössz, a képkeretet meg a lányodnak, hogy világítson a barátja képe, akkor kitagadunk a fórumból!
(#) tatabike válasza Frankye hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Ej, Frankye barátom, majdnem eltaláltad, a képkeretet az asszonynak hoztam, a mozgásérzékelős kacatból meg valami okosságot akarok ide a külső falra, hogy elkaphassam az ide brunyálókat. Ez egyelőre még eléggé fordítva működik, át kell építenem, mert ha így kirakom, akkor mindenki ide fog járni brunyálni, ugyanis mozgás esetén a következő dumát nyomja: "Helló! Welcome!"
Szóval ez egy boltba való automata köszönőgép egyelőre...
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

A végén meg: Thanks for your visiting! Good bye!
(#) Ballage válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Szia Matyi!

Sokat vártatok a buszra?

Ballage
(#) DuMatyi válasza Ballage hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Telefonos segjtséget vetünk igénybe, azaz felhívtuk Anyumat. Nézett nekünk vonatot, és 15 percen belül már azon ültünk. Pikk pakk megfordultunk, és jöttünk is haza.
(#) Ballage válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 14, 2010 /

Szuper! Ennek örülök. Akkor minden jól sült el.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 15, 2010 /

Igen, kedves Mátyás, éppen ilyenre akarom átépíteni. Gondolkodtam még egy vécépapírtartón, meg valami hatékony LED-es világításon, na meg persze automata paravánon, hogy ott az utcán ne kelljen szégyenkeznie a vendégnek...
(#) rockersrac hozzászólása Feb 20, 2010 /

,,Jelentem", hogy én most szombaton költözés miatt NEM megyek börzére, szóval ne számoljatok velem! Majd a következőre megyek!
(#) DuMatyi hozzászólása Feb 23, 2010 /

Azt már tudjuk, hogy ami megborotválkozott rockerünk nem jön, a kérdés csak az, hogy kire számíthatunk szombat reggel? Nem lényegtelen az az információ sem, hogy elképzelhető: szeptembertől nem lesz börze a Puskásban. Sőt, lehet, hogy Puskás sem lesz. Forrás: MTI helyett (valóban) Független Hírügynökség, azaz folyosói pletykák.
(#) Frankye válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Én elvileg megyek, ha nem jön közbe semmi. Egyrészt nézelődni, szájat tátani, másrészt tompítani DuMatyi kolléga páratlan humorát, a többiek érdekében...
(#) Doncso válasza tatabike hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Idézet:
„másrészt tompítani DuMatyi kolléga páratlan humorát, a többiek érdekében...”

áh, ez eleve sansztalan, az esélytelenek nyugalmával indulj neki, és ne csüggedj ha sikertelenség lesz úrrá rajtad. De azért sok szerencsét hozzá.
(#) tatabike válasza Doncso hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Múltkor jól álltam a sarat...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Volt sárdobálás is?
Matyi! Ugye nem arra célzol, hogy bezár a Puskás? Ha csak a börze szűnik meg az is kár, de ha még az egész suli is! Mi lesz itt? Az lesz az össz elektrós képzés a végén itt nálunk, hogy fogod az ilyen vagy olyan hibás modult a rackban és kicseréled.
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

A modul amit kiveszel, a rack amibe beteszed. :hide:
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Nem volt, csak Matyinger puffogtatta a szokásos humorlabdacsait (Fábry után szabadon...)

Az tényleg nagyon gáz lenne, ha bezárna a börze, de szerintem a Puskás nem fog. Valami olyasmit hallottam, hogy nem állami kezelésbe kerül. Remélhetőleg valami normális kezelésbe...
Bár, ahogy mostanában szokás, lesz belőle valami IT suli, vagy menedzser-képző, telemarketinges "egyetem"...
(#) Gery78 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Idézet:
„Elektromodulator 2”

Ebben volt az "Ahoj pobacsek" c. mondat.

(Amikor Schwarzi mondta, hogy "Hasta la vista baby")

:smoke:
(#) Imi65 válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Fonetikusan: Eltekromodulátor dvá!
(#) DuMatyi válasza Imi65 hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Amplitudó, vagy frekvencia modulátor dvá?
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Jól értem , hogy most szombaton lesz böri?
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Feb 24, 2010 /

Igen. Minden családapát várunk szeretettel!
(#) tatabike hozzászólása Feb 25, 2010 /

Na, most akkor ki jön a börzére...?
(#) DuMatyi válasza tatabike hozzászólására (») Feb 25, 2010 /

Éééééééééén! Egyébként biztos jönnek még, olyan nem vot, hogy rajztunk kívül 4-5 HE-s ne lett volna.
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 25, 2010 /

Ne izgulj, nélküled meg se tartják...
(#) rockersrac válasza tatabike hozzászólására (») Feb 25, 2010 /

Idézet:
„Ne izgulj, nélküled meg se tartják...”
Ez tuti!
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Feb 25, 2010 /

Egyszerre a kettő!
(#) tatabike válasza Gery78 hozzászólására (») Feb 26, 2010 /

"Obladicska oblada, brigadera Beatleska..."

Valamikor így harangozta be a Beatles egyik számát egy rádiós műsorvezető egy szlovák rádióban. Fetrengtünk a röhögéstől...
(#) bankimajki hozzászólása Feb 27, 2010 /

Számomra meg volt életem első elektronikai börzéje. Nem volt fenomenális, de elment egynek. Találkoztam pár HE-ással és velük lógtam. De ez az idő nagyon elrontotta a kedvem. Íme egy kép. (Kicsit vicces ) Ja igen összefutottam a volt elektró tanárommal.

P1020002.JPG

(#) bankimajki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

A narancs fekete bőrkabátban én, és mellettem tatabike. Matyi miatt áll ilyen csálén a szánk. Folyamatosan nyomta a szöveget. Én kb. minden poént 5X hallottam.
(#) tatabike válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 27, 2010 /

Aki Marilyn Manson-ra hasonlít, az bankimajki, a jobbján meg én...
Következő: »»   66 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem