Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
De ha most azt mondod, hogy a mozgásérzékelős riasztót az asszonynak vetted, hogy lássa, amikor hazajössz, a képkeretet meg a lányodnak, hogy világítson a barátja képe, akkor kitagadunk a fórumból!
Ej, Frankye barátom, majdnem eltaláltad, a képkeretet az asszonynak hoztam, a mozgásérzékelős kacatból meg valami okosságot akarok ide a külső falra, hogy elkaphassam az ide brunyálókat. Ez egyelőre még eléggé fordítva működik, át kell építenem, mert ha így kirakom, akkor mindenki ide fog járni brunyálni, ugyanis mozgás esetén a következő dumát nyomja: "Helló! Welcome!"
Szóval ez egy boltba való automata köszönőgép egyelőre...
A végén meg: Thanks for your visiting! Good bye!
Szia Matyi!
Sokat vártatok a buszra? Ballage
Telefonos segjtséget vetünk igénybe, azaz felhívtuk Anyumat. Nézett nekünk vonatot, és 15 percen belül már azon ültünk. Pikk pakk megfordultunk, és jöttünk is haza.
Szuper! Ennek örülök. Akkor minden jól sült el.
Igen, kedves Mátyás, éppen ilyenre akarom átépíteni. Gondolkodtam még egy vécépapírtartón, meg valami hatékony LED-es világításon, na meg persze automata paravánon, hogy ott az utcán ne kelljen szégyenkeznie a vendégnek...
,,Jelentem", hogy én most szombaton költözés miatt NEM megyek börzére, szóval ne számoljatok velem! Majd a következőre megyek!
Azt már tudjuk, hogy ami megborotválkozott rockerünk nem jön, a kérdés csak az, hogy kire számíthatunk szombat reggel? Nem lényegtelen az az információ sem, hogy elképzelhető: szeptembertől nem lesz börze a Puskásban. Sőt, lehet, hogy Puskás sem lesz. Forrás: MTI helyett (valóban) Független Hírügynökség, azaz folyosói pletykák.
Én elvileg megyek, ha nem jön közbe semmi. Egyrészt nézelődni, szájat tátani, másrészt tompítani DuMatyi kolléga páratlan humorát, a többiek érdekében...
Idézet: „másrészt tompítani DuMatyi kolléga páratlan humorát, a többiek érdekében...” áh, ez eleve sansztalan, az esélytelenek nyugalmával indulj neki, és ne csüggedj ha sikertelenség lesz úrrá rajtad. De azért sok szerencsét hozzá.
Volt sárdobálás is?
Matyi! Ugye nem arra célzol, hogy bezár a Puskás? Ha csak a börze szűnik meg az is kár, de ha még az egész suli is! Mi lesz itt? Az lesz az össz elektrós képzés a végén itt nálunk, hogy fogod az ilyen vagy olyan hibás modult a rackban és kicseréled.
A modul amit kiveszel, a rack amibe beteszed. :hide:
Nem volt, csak Matyinger puffogtatta a szokásos humorlabdacsait (Fábry után szabadon...)
Az tényleg nagyon gáz lenne, ha bezárna a börze, de szerintem a Puskás nem fog. Valami olyasmit hallottam, hogy nem állami kezelésbe kerül. Remélhetőleg valami normális kezelésbe... Bár, ahogy mostanában szokás, lesz belőle valami IT suli, vagy menedzser-képző, telemarketinges "egyetem"... Idézet: „Elektromodulator 2” Ebben volt az "Ahoj pobacsek" c. mondat. (Amikor Schwarzi mondta, hogy "Hasta la vista baby") :smoke:
Amplitudó, vagy frekvencia modulátor dvá?
Jól értem , hogy most szombaton lesz böri?
Igen. Minden családapát várunk szeretettel!
Éééééééééén! Egyébként biztos jönnek még, olyan nem vot, hogy rajztunk kívül 4-5 HE-s ne lett volna.
Ne izgulj, nélküled meg se tartják...
Idézet: Ez tuti! „Ne izgulj, nélküled meg se tartják...”
Egyszerre a kettő!
"Obladicska oblada, brigadera Beatleska..."
Valamikor így harangozta be a Beatles egyik számát egy rádiós műsorvezető egy szlovák rádióban. Fetrengtünk a röhögéstől...
Számomra meg volt életem első elektronikai börzéje. Nem volt fenomenális, de elment egynek. Találkoztam pár HE-ással és velük lógtam. De ez az idő nagyon elrontotta a kedvem. Íme egy kép. (Kicsit vicces ) Ja igen összefutottam a volt elektró tanárommal.
A narancs fekete bőrkabátban én, és mellettem tatabike. Matyi miatt áll ilyen csálén a szánk. Folyamatosan nyomta a szöveget. Én kb. minden poént 5X hallottam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |