Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Nem tud valaki valamilyen programot, amivel a gépen lehetne rajzolni kapcsolásokat? Nagyon kéne egy ilyen program!
pl.
>>> EAGLE - http://www.cadsoft.de (+nyák tervező)( crack van hozzá a neten ) >>> ExpressPCB (régen használtam, mostmár EAGLE-t használok) >>> Circuitmaker
Hello.
Elég érdekes, amit írtál...csak 13 éves vagyok és kicsit érthetetlen. Amit írtál honlap, azon akkor most mit találok? Én egy olyan programot szeretnék, amivel ilyesmit lehet például rajzolni...
Az EAGLE-lel lehet ilyet is rajzolni. Az EAGLE-ről van fórumtéma is ezen az oldalon.
OK. Ez érthető, csak nekem nincs meg ez a program.
Könyi küldd el, nagyon kell!
Ok felrakom a honlapomra a 4.11 es verziót (kb 1/2 óra), és ha fenn van, küldöm a honlapom cimét.
Kösz!!!
Na felment
www.tar.hu/masterfoxx és ott a Letöltések gombra kattintva a lista legalján...
Szerintem neked nem a nyák-készitéssel kellene kezdened! Persze az nemárthat meg ha megismered!
Egy áramkör szimulátor progival sokkal többre mennél. Gondolom én... PLD: EWB32; TINA; stb. Ezekben a kapocsolást összeállítod és Idézet: . Hiba esetén nem a "drágán" megvásárolt alkatrész fog tönkremenni. Szóval mindenképpen költségkímélő. Ha ehhez hozzáveszem még azt a tényt, hogy a progikban sokfajta műszert beépítettek (oszcilloszkóp, multiméter, jelgenerátorok, stb.), akkor mindenképpen gazdaságosabb ezekkel a programokkal elkezdeni az ismerkedést. Természetesen a kétkezi építést nem pótolhatja!!! DE nagyon jól kiegészíti! :yes: „ki lehet próbálni” Remélem sikerül döntened a programok között... ÜDV: _jani_
Hello!
Valaki tud olyan kapcsolási rajz-tervező programot, ami megy XP-n is?
Helló! A 2007/01-es RT-ben van egy ilyen cikk. Itt az sPlant tervező progit mutatják be.
Az (EWB) MULTISIM 8.3.3.0 (9.0) program állítólag megy XP alatt is...
Igen, a MultiSim/EWB 9 is fut XP-n, az Eagle 4.1-től felfelé szintén, a Tina biztosan fut. Szinte mindegyik ismert ák. tervező elmegy XP-n.
Hello
Olyan kapcsolási rajz készítő progit keresek ami le is tudja tesztelni a kapcsolást.
Hy
Nem tudtok valami olyan programot amibe hogyha megrajzolom valaminek a kapcsolási rajzát akkor az elészíti a NYÁK rajzát is?
Erre való az Eagle. Kb. azt tudja, ami Neked kell. (Persze, pár dolgot előtte be kell állítani, de van ún. "AutoRoute" funkciója is, még ha nem is a legtökéletesebb is.)
Köszi szépen.
Szívesen.
Ha volna hozzá kedvetek, akkor használjátok
1 - kicsomagolod 2 - indít (splan60.exe) 3 - hiba üzenetet le "OK"-zod 4 - bal alsó tájon "Cuccok nem?"-ra kattintasz! 5 - betallózod a "lib" könyvtárat 6 - dolgozol 7 - mentesz, nyomtatsz, örülsz üdv várom a vissza jelzéseket :nevetes1:
nem bírom olvasni a sok vissza jelzést.... :rinya:
Öööö... Mi is ez a progi? Mert a mh-i gépen nem tudom futtatni, otthon meg nem nagyon vagyok most... Csak sejtem, hogy egy NYÁK tervező progi.
Ígérem, ha hazaérek, kipróbálom! (Ja, és a türelem nagy erény! :hehe: )
A téma címe elégé utal(?!)rá :hehe:
amugy: "Kapcsolási rajz készítő program" http://www.vego.nl/abacom/01/01.htm elvileg jó, legalábbis xp-n :yes:
:beka3: :beka2:
Most Neked magyarázzam a tématartás fogalmát?! :hehe: De - mint mondottam - délután, otthon meg fogom nézni... :nezze:
Annyit tennék hozzá a dolgokhoz, hogy az EWB32-t azt felejtsd el... multkor próbálgattam barátnőm elektrotechnika háziját megcsinálni, egy bazinagy ellenálláshálózat eredőjét kelett kiszámítani, és összeraktam benne, lemértem, kijött egy érték, aztán véletlenül észrevettem, hogyha kicsit arrébb huzogatom benne az ellenállásokat ( a bekötés nem változik) akkor más értékakat mér.... Szóval szerintem felejtős, aztán megcsináltam EWB 8 multisimben, abban elvileg jó...
És még annyi, hogyha nem akarsz nyákot tervezni, csak rajzolni, akkor szerintem ne az eagle-vel kezdd, mert abban viszonylag bonyolult az alkatrészek bepakolása.
No. 1. visszajelzés:
Teccik! Aranyos kis progi, jó sok alkatrésszel! Köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |