Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy kis politika: Bővebben: Link
az ényémen egy csöppöt sincs megkopva
Nem tudom mi van itt, de sokan azt teszik fel ami már egyszer egy oldallal előrébb fel volt téve. Ezt a videót amit te raktál fel reggel néztem meg, mert Szamóca tette fel 8 hozzászólással előtted.
Ez kész!
Bővebben: Link
Ez nagyon durva: Bővebben: Link
Amit nem tudnak a csajok Bővebben: Link
Amit a csajok viszont tudnak. Kipróbálnád? Bővebben: Link
[OFF]A csúzlit vagy a lövedéket? Esetleg mindkettőt?
A rézbőrű gyerek kérdezi az apját:
- Apu, a Stojka az cigány név? - Igen kisfiam, az. - Milyen jó, hogy mi Lakatosok vagyunk!
Én is kipróbálnám veled, csak én a kötél túl oldalára tennélek,és nem rögzítenélek a kötélhez. :hehe:
Ezt nem hagyhattam ki
Jaa hogy választani is lehet? Akkor a lövedéket csúzlizás közben Adrenalin az egekben
Ilyet meg a fiuk nem tudnak Bővebben: Link
Nagyon kész
Azt hittem mikor megláttam a csajt, hogy a másik videóját raktad be, már törölni akartam.
És a poén, hogy ez csak addig vicces, amíg egy jól kinéző csajszi csinálja, ha már egy bányarém tenné, nem nevetnének rajta...
Na ezt csinálják meg egy jól megtermett pacákkal Kosár
Viszont nekünk gyárilag van furulyánk.
Nyuszika fenyíti a hóembert.
Nyuszi: Add ide a répát, mert ha nem hozom a hűsugárzót.
Az egyik cimborám találta valahol: "Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának." "Úgy s**ggbe rúglak, hogy a NASA számítja ki a röppályádat."
Idézet: Ezt Geszti Péter mondta az X-factor egyik ,, előadójának" (Nem tőle van a mondás, de közelmúltban tőle hallhattuk tv-ben ) „"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának."”
Én nem sűrűn nézek TV-t. Majdnem csak butít, kivéve spektrum és társai.
Erről nem a TV tehet, ne büntesd ezért antiwatching-al. Most kapcsoljam ki a monitort is, mert megjeleníti azt a csúnya PlayBoy.com-ot?
A spektrum meg gyakran hülyeséget beszél......
- Hogy szolmizálnak a részegek???
- MI-TI-SZO?! - Mi a kannibálok kedvenc gyorskajája? - A pizzafutár... - Mit eszik a vegetáriánus kannibál? - Zöldségest.. - Hogy hívják a búzamezőn verekedő parasztok sportját? - Tájbox! - Mennyi a pálinka és az aszpirin összege? - 11, ugyanis a pálinka üt az aszpirin meg hat és ugye üt meg hat az tizenegy. - Mi van a hipochonder sírjára írva? - Na, ugye! - Mi van az idegbeteg ló lábán? - Pszichopata! - Hogyan lehet vízzel fényt csinálni? - Csak meg kell pucolni az ablakot... - Mit csinál a kaméleon a sütőben? - Beleolvad a környezetébe. - Mit mondott a kamikáze-oktatópilóta? - Figyeljen, mert csak egyszer mutatom meg... - Melyek a világ legbizonytalanabb állatai? - A mitévő legyek. - Miért piros a gólya csőre? - Mert égett a pofája amikor téged hozott!!! - Mit mond Kőmüves Kelemen a fiának vacsora közben? - Egyél fiam anyád már fal. - Hogy kell udvarolni a kancsal lánynak? - Szemeid kereszttüzében égek. - Hogy kell udvarolni a félszemű lánynak? - Gyönyörű szemednek párja nincs. - Mi az? Szem körül sok apró ételdarabka? - Szemrehányás! - Miben hasonlít a női mell a Martinihez??? - Egy kevés belőle, három meg sok.
Ausztráliában egy nő elvált, és új férjet keres. A feladott
újsághirdetésben egyetlen feltételt szab, hogy a jelentkező szűz legyen. Akad egy vállalkozó, összeismerkednek, kölcsönös a szimpátia. A nő többször rákérdez, hogy biztosan szűz-e a fickó, a férfi meg váltig állítja, hogy soha nem volt nővel. Össze is házasodnak. A nászéjszakán az újdonsült férj iszonyatos rendezkedésbe kezd a hálószobában: a székeket a falhoz tolja, az asztalokat is, mindent elpakol a szoba közepéről. - De hát mit csinálsz, szívem? - kérdi elképedve a nő. - Hát, ahogy mondtam, én még nem voltam nővel. De ha olyan, mint a kenguruval, akkor itt minden helyre szükség lesz!
És a harmadik versenyző is célba ért.
Ha ezt is valaki feltette, vedd tudomásul, hogy felmondok!
Mi a legszebb a női testen? - A férfi. - Mi lesz, ha kihal a női nem? - ??? - Globális felmelegedés. Isten megteremtette a férfit... aztán támadt egy jobb ötlete! Ha egy férfi kinyitja a kocsi ajtaját egy nő előtt, akkor vagy a kocsi új vagy a nő. - Honnan lehet tudni, hogy egy férfi valami okosat fog mondani? - ??? - Ha a mondanivalóját így kezdi: "Egyszer egy nő azt mondta..." A nők a férfiak lelkére vágynak, a férfiak szerényebbek! Megelégszenek, a testtel. A f***k definíciója: 1-10 évig: vízmű 12-20 évig: hajtómű 20-30 évig: erőmű 30-40 évig: remekmű 40-50 évig életmű 50-70 évig: emlékmű 70-től: bőrdíszmű Az ősember hazaérkezik a munkából: - Asszony, kimosod a ruhám? - Nem. - Hogyhogy nem? - Nincs kedvem hozzá. Erre az ősember jól fejbe vágja a bunkósbotjával az asszonyt, aztán megkérdezi: - Na, most már kimosod? - NEM! - Hogy érted azt, hogy NEM? Miért nem? - Fáj a fejem!!! Isten megteremté Ádámot, és imigyen szóla néki: - Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni, és nemi szervet, hogy tudj szaporodni. És Ádám ujjong vala, ám ismét megszólal az Úr: - Azt viszont tudnod kell, hogy egy kicsit kevés vért öntöttem beléd, így a két funkció egyszerre nem működik. Az egyes férfikorok ábrándjai: - 20 évesen a Borcsa - 30 évesen a Bora (VW) - 50 évesen a Borika - 60 évesen a Borovicska. - Mi a férfi első dolga, amikor reggel felébred? - ? - Felöltözik és hazamegy. Éjszaka a férj felkelti a feleségét: - Ébredj, egy férfi járkál a lakásunkban! Az asszony felsóhajt: - Na végre! Egyik várakozó férfi megszólítja a másikat a vasútállomáson: - A feleségét várja? - Nem várom. Jön! Mi a különbség a ha-ha és a hű-ha között? - ? - 15 centi. - Mi a férfiaknál az öregedés első, csalhatatlan jele? - ? - Ha a hajnali merevedés a derékban kezdődik.
Mi a legszebb a női testben?
- A ... |
Bejelentkezés
Hirdetés |