Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy kis politika: Bővebben: Link
![]()
az ényémen egy csöppöt sincs megkopva
![]()
Nem tudom mi van itt, de sokan azt teszik fel ami már egyszer egy oldallal előrébb fel volt téve. Ezt a videót amit te raktál fel reggel néztem meg, mert Szamóca tette fel 8 hozzászólással előtted.
![]()
Ez nagyon durva: Bővebben: Link
Amit nem tudnak a csajok Bővebben: Link
Amit a csajok viszont tudnak. Kipróbálnád?
![]()
[OFF]A csúzlit vagy a lövedéket? Esetleg mindkettőt?
![]()
A rézbőrű gyerek kérdezi az apját:
- Apu, a Stojka az cigány név? - Igen kisfiam, az. - Milyen jó, hogy mi Lakatosok vagyunk! ![]()
Én is kipróbálnám veled, csak én a kötél túl oldalára tennélek,és nem rögzítenélek a kötélhez. :hehe:
Ezt nem hagyhattam ki ![]()
Jaa hogy választani is lehet?
![]() ![]() ![]()
Ilyet meg a fiuk nem tudnak
![]()
Nagyon kész
![]()
Azt hittem mikor megláttam a csajt, hogy a másik videóját raktad be, már törölni akartam.
![]()
És a poén, hogy ez csak addig vicces, amíg egy jól kinéző csajszi csinálja, ha már egy bányarém tenné, nem nevetnének rajta...
Viszont nekünk gyárilag van furulyánk.
Nyuszika fenyíti a hóembert.
Nyuszi: Add ide a répát, mert ha nem hozom a hűsugárzót. ![]()
Az egyik cimborám találta valahol: "Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának." "Úgy s**ggbe rúglak, hogy a NASA számítja ki a röppályádat."
Idézet: Ezt Geszti Péter mondta az X-factor egyik ,, előadójának" „"Mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának."” ![]() ![]()
Én nem sűrűn nézek TV-t. Majdnem csak butít, kivéve spektrum és társai.
Erről nem a TV tehet, ne büntesd ezért antiwatching-al. Most kapcsoljam ki a monitort is, mert megjeleníti azt a csúnya PlayBoy.com-ot?
![]()
A spektrum meg gyakran hülyeséget beszél......
- Hogy szolmizálnak a részegek???
- MI-TI-SZO?! - Mi a kannibálok kedvenc gyorskajája? - A pizzafutár... - Mit eszik a vegetáriánus kannibál? - Zöldségest.. - Hogy hívják a búzamezőn verekedő parasztok sportját? - Tájbox! - Mennyi a pálinka és az aszpirin összege? - 11, ugyanis a pálinka üt az aszpirin meg hat és ugye üt meg hat az tizenegy. - Mi van a hipochonder sírjára írva? - Na, ugye! - Mi van az idegbeteg ló lábán? - Pszichopata! - Hogyan lehet vízzel fényt csinálni? - Csak meg kell pucolni az ablakot... - Mit csinál a kaméleon a sütőben? - Beleolvad a környezetébe. - Mit mondott a kamikáze-oktatópilóta? - Figyeljen, mert csak egyszer mutatom meg... - Melyek a világ legbizonytalanabb állatai? - A mitévő legyek. - Miért piros a gólya csőre? - Mert égett a pofája amikor téged hozott!!! - Mit mond Kőmüves Kelemen a fiának vacsora közben? - Egyél fiam anyád már fal. - Hogy kell udvarolni a kancsal lánynak? - Szemeid kereszttüzében égek. - Hogy kell udvarolni a félszemű lánynak? - Gyönyörű szemednek párja nincs. - Mi az? Szem körül sok apró ételdarabka? - Szemrehányás! - Miben hasonlít a női mell a Martinihez??? - Egy kevés belőle, három meg sok.
Ausztráliában egy nő elvált, és új férjet keres. A feladott
újsághirdetésben egyetlen feltételt szab, hogy a jelentkező szűz legyen. Akad egy vállalkozó, összeismerkednek, kölcsönös a szimpátia. A nő többször rákérdez, hogy biztosan szűz-e a fickó, a férfi meg váltig állítja, hogy soha nem volt nővel. Össze is házasodnak. A nászéjszakán az újdonsült férj iszonyatos rendezkedésbe kezd a hálószobában: a székeket a falhoz tolja, az asztalokat is, mindent elpakol a szoba közepéről. - De hát mit csinálsz, szívem? - kérdi elképedve a nő. - Hát, ahogy mondtam, én még nem voltam nővel. De ha olyan, mint a kenguruval, akkor itt minden helyre szükség lesz!
És a harmadik versenyző is célba ért.
![]()
Ha ezt is valaki feltette, vedd tudomásul, hogy felmondok!
![]() Mi a legszebb a női testen? - A férfi. - Mi lesz, ha kihal a női nem? - ??? - Globális felmelegedés. Isten megteremtette a férfit... aztán támadt egy jobb ötlete! Ha egy férfi kinyitja a kocsi ajtaját egy nő előtt, akkor vagy a kocsi új vagy a nő. - Honnan lehet tudni, hogy egy férfi valami okosat fog mondani? - ??? - Ha a mondanivalóját így kezdi: "Egyszer egy nő azt mondta..." A nők a férfiak lelkére vágynak, a férfiak szerényebbek! Megelégszenek, a testtel. A f***k definíciója: 1-10 évig: vízmű 12-20 évig: hajtómű 20-30 évig: erőmű 30-40 évig: remekmű 40-50 évig életmű 50-70 évig: emlékmű 70-től: bőrdíszmű Az ősember hazaérkezik a munkából: - Asszony, kimosod a ruhám? - Nem. - Hogyhogy nem? - Nincs kedvem hozzá. Erre az ősember jól fejbe vágja a bunkósbotjával az asszonyt, aztán megkérdezi: - Na, most már kimosod? - NEM! - Hogy érted azt, hogy NEM? Miért nem? - Fáj a fejem!!! Isten megteremté Ádámot, és imigyen szóla néki: - Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni, és nemi szervet, hogy tudj szaporodni. És Ádám ujjong vala, ám ismét megszólal az Úr: - Azt viszont tudnod kell, hogy egy kicsit kevés vért öntöttem beléd, így a két funkció egyszerre nem működik. Az egyes férfikorok ábrándjai: - 20 évesen a Borcsa - 30 évesen a Bora (VW) - 50 évesen a Borika - 60 évesen a Borovicska. - Mi a férfi első dolga, amikor reggel felébred? - ? - Felöltözik és hazamegy. Éjszaka a férj felkelti a feleségét: - Ébredj, egy férfi járkál a lakásunkban! Az asszony felsóhajt: - Na végre! Egyik várakozó férfi megszólítja a másikat a vasútállomáson: - A feleségét várja? - Nem várom. Jön! Mi a különbség a ha-ha és a hű-ha között? - ? - 15 centi. - Mi a férfiaknál az öregedés első, csalhatatlan jele? - ? - Ha a hajnali merevedés a derékban kezdődik.
Mi a legszebb a női testben?
- A ... |
Bejelentkezés
Hirdetés |