Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   983 / 983
(#) Skori válasza sonajkniz hozzászólására (») Szo, 10:37 /

Szerintem ez nem BMW kérdése, hanem sima bunkóság... Vannak kulturált és előzékeny BMW tulajok is, és tahók is, mint minden más márka esetében...
Nekem itthon is időnként a kapubejárómba parkolnak, volt, hogy nem tudtam kiállni az autóval, amikor indulnom kellett volna. Mostanában amúgy szerencsére ritkábban fordul elő.
(#) elektrorudi válasza Skori hozzászólására (») Szo, 18:15 /

Idézet:
„Vannak kulturált és előzékeny BMW tulajok is,”
Képet kérünk!
(#) granpa válasza elektrorudi hozzászólására (») Szo, 18:30 /

Egyet én is ismerek, de ő a kivétel.Igaz, nem fekete a BMW-je.
A hozzászólás módosítva: Szo, 18:31
(#) kaqkk válasza granpa hozzászólására (») Szo, 18:39 /

Én is ismerek egyet az övé fekete, (igaz először Trabija majd WV je volt csak azután lett BMV-s )
(#) sargarigo válasza kaqkk hozzászólására (») Szo, 19:18 /

Csak jelzem srácok! Láttam a saját szememmel hogy indexelt, és nem égett ki az index lámpája! Sőt, amit egészen biztosan nem tudtok überelni, egyszer egy _fekete_ bmw-s maga elé engedett a kereszteződésnél!!! Na erre varrjatok gombot!

(Mondjuk se azelőtt se azóta nem tapasztaltam ilyet, szóval lehet hogy egy fehér hollóval találkoztam )
A hozzászólás módosítva: Szo, 19:19
(#) kaqkk válasza sargarigo hozzászólására (») Szo, 19:32 /

Idézet:
„egyszer egy _fekete_ bmw-s maga elé engedett a kereszteződésnél!!! Na erre varrjatok gombot!”
Vele én is talákoztam (teherautót vezettem éppen !) Úgylátszik nem legenda ...
A hozzászólás módosítva: Szo, 19:33
(#) granpa válasza kaqkk hozzászólására (») Szo, 19:40 /

A Kamaz és BMW más súlycsoport, ezt a BMW-sek is tudják.
(#) kaqkk válasza granpa hozzászólására (») Szo, 19:51 /

Csak egy 4,4t -s mercedes-t hajtok a kamaz seregben maradt ...
A hozzászólás módosítva: Szo, 19:52
(#) erbe válasza sonajkniz hozzászólására (») Szo, 19:59 /

Egykori munkahelyemen takarított. Mikor nekem felvitte az isten a dolgomat (hivatal - rendszergazda), akkor már ő is BMW-vel hordta a gyerekeket iskolába. Csodák csodájára még megismer és visszaköszön (na nem előre, hiszen nő).
(#) nagym6 válasza elektrorudi hozzászólására (») Szo, 20:32 /

Van ilyen felénk járkál. Képet ne kérj, kacsacsőrű emlős a durván feltöltött szájával plussz valami indián harci díszre kifestve. Ha nem is előzékeny, de feldobja a napomat röhögőgörcsöt okozva.
(#) erbe válasza nagym6 hozzászólására (») Szo, 21:02 /

Ha kicsit érzékenyebb lennék ilyenre, már régen belepusztultam volna a röhögésbe.
Ezért inkább sírok.
(#) gg630504 válasza sonajkniz hozzászólására (») Szo, 22:11 / 1

A rádiózás senkiből sem csinál renitenst, szabálysértőt, bűnözőt, gonoszt.
A rádióval bűnözők a rádiózástól függetlenül eredendően gonosz emberek, akik a való világban és rádióval is azok.
( honlapomról )

A BMW senkiből sem csinál renitenst, szabálysértőt, bűnözőt, gonoszt.
A BMW-vel bűnözők a vezetéstől függetlenül eredendően gonosz emberek, akik a való világban és autóval is azok.
A hozzászólás módosítva: Szo, 22:12
Következő: »»   983 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem