Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem ez nem BMW kérdése, hanem sima bunkóság... Vannak kulturált és előzékeny BMW tulajok is, és tahók is, mint minden más márka esetében...
Nekem itthon is időnként a kapubejárómba parkolnak, volt, hogy nem tudtam kiállni az autóval, amikor indulnom kellett volna. Mostanában amúgy szerencsére ritkábban fordul elő.
Idézet: Képet kérünk! „Vannak kulturált és előzékeny BMW tulajok is,”
Egyet én is ismerek, de ő a kivétel.Igaz, nem fekete a BMW-je.
A hozzászólás módosítva: Szo, 18:31
Én is ismerek egyet az övé fekete, (igaz először Trabija majd WV je volt csak azután lett BMV-s )
Csak jelzem srácok! Láttam a saját szememmel hogy indexelt, és nem égett ki az index lámpája! Sőt, amit egészen biztosan nem tudtok überelni, egyszer egy _fekete_ bmw-s maga elé engedett a kereszteződésnél!!! Na erre varrjatok gombot!
(Mondjuk se azelőtt se azóta nem tapasztaltam ilyet, szóval lehet hogy egy fehér hollóval találkoztam ) A hozzászólás módosítva: Szo, 19:19
Idézet: Vele én is talákoztam (teherautót vezettem éppen !) Úgylátszik nem legenda ... „egyszer egy _fekete_ bmw-s maga elé engedett a kereszteződésnél!!! Na erre varrjatok gombot!” A hozzászólás módosítva: Szo, 19:33
A Kamaz és BMW más súlycsoport, ezt a BMW-sek is tudják.
Csak egy 4,4t -s mercedes-t hajtok a kamaz seregben maradt ...
A hozzászólás módosítva: Szo, 19:52
Egykori munkahelyemen takarított. Mikor nekem felvitte az isten a dolgomat (hivatal - rendszergazda), akkor már ő is BMW-vel hordta a gyerekeket iskolába. Csodák csodájára még megismer és visszaköszön (na nem előre, hiszen nő).
Van ilyen felénk járkál. Képet ne kérj, kacsacsőrű emlős a durván feltöltött szájával plussz valami indián harci díszre kifestve. Ha nem is előzékeny, de feldobja a napomat röhögőgörcsöt okozva.
Ha kicsit érzékenyebb lennék ilyenre, már régen belepusztultam volna a röhögésbe.
Ezért inkább sírok.
A rádiózás senkiből sem csinál renitenst, szabálysértőt, bűnözőt, gonoszt.
A rádióval bűnözők a rádiózástól függetlenül eredendően gonosz emberek, akik a való világban és rádióval is azok. ( honlapomról ) A BMW senkiből sem csinál renitenst, szabálysértőt, bűnözőt, gonoszt. A BMW-vel bűnözők a vezetéstől függetlenül eredendően gonosz emberek, akik a való világban és autóval is azok. A hozzászólás módosítva: Szo, 22:12
|
Bejelentkezés
Hirdetés |