Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „"xxx ország napi fogyasztása yyy ezer kW/h"” nem értem ezzel mi a baj. Megadták, hogy egy nap alatt mennyi energiát használ efel az adott ország kWh-ban.
Bocs, én sem vagyok a biosz terén túl kompetens. De a Zsolt-féle viccek... No comment
Üdv!
Üdv mindenki!
- Miért nincs gyereke a Télapónak? -? -? - Mert elajándékozta a mogyoróit! By all!
A kilowattóra kW*h, nem pedig kW/h. Szerintem ez a furcsa. :yes:
NEm is tudom hogy egy ekkora TESLA tornyot mire tudnék használni. Talán csirkét sütnék rajta.TESLA torony
Lehet úgy gondoltták hogy a napi fogyasztást kW ban ha leosztjuk órákra akkor óránként ennyi kW egyebként nem ez a legnagyob baromság amit eddig a média elsütött
És az még nem is olyan nagy
Bővebben: Link
Vihetnéz a csodák-palotájába, hogy állítsák ki. Van egy ennél kicsit kisebb kiállítva. (És néha be ia kapcsolják...)
A Csodák palotájában van egy szép nagy tesla tekercs.
Bővebben: Link Remélem Ros-Co. nem lesz rám mérges, az ő oldaláról van a kép
Jaja és jó hangos!
Mintha a kepen ugy latnam,hogy ez a cucc 3cm-nel; nagyobb ivet huz.Talan par meterrel nagyobbat
Húúú! Az a kép az autóval, mindjárt az elején, na az NAGGGYON jó!!!
ha az általad említett Ros-Co. azonos Roskó Farkassal, akkor volt szerencsém egy bemutatóját végignézni az iskolánkban (az egyik fizikatanár kollégiumi szobatársa volt, és máig jó barátok). oda egy kisebb teslát hozott, de az is jóóó hangos volt, és a padokba csak úgy csapkodtak a méteres ívek..
Idézet: „Van itt egy orosz cső...” Idézet: „Ne féljetek nem radioaktív...” Ez nagyon jóóóó!
Tesla tekercsnél
Idézet: „Mi az!? Ezt én megcsinálom laposelemmel” Idézet: „Mi történne, ha a Tesla tekercsre egy macskát tennén?...”
Szerintem a kinaiak rádöbbennének h az álatokat gyorsan meg lehetne sütni egy ilyen tekerccsel
Van egy szep orosz autoradiom,a sujarol itelve tankba valo,es csoves!
Letöltöttem, de semmivel sem tudom lejátszani. Nálatok megy rendesen?
Joci, ez gusztustalan megjegyzés volt, raron válaszára. Töröltem mindet.
Ismerve az infravörös távirányító szabványt, nekem egy kicsit urban legendnek tűnik...
Egy megrázó élményemet szeretném közzétenni, hogy mindenki tanuljon belőle:
Anno tv javítással foglalkozva egy szilveszteri napon egy fekete-fehér tranzisztoros tv-t javítottam. Ezek a készülékek ugyebár 24 V-ról is üzemelnek. Mivel táp hibára vagy nagyfesz tekercs hibára gyanakodtam, kikötöttem a táp tranyót (BU 326) majd rákötve a 24 V-ot, kihúztam a nagyfesz csatlakozót fogóval a képcsőből és bekapcsoltam a tápot. Nem számítottam azonban arra, hogy a táp kapcsolója fémből van, és így a fellépő nagyfesz átütve a fogó szigetelésén rajtam keresztül tönkretette a tápegységet, ami nem egy kényes jószág volt. Ha lett volna dauer a hajamban az biztosan kiugrott volna! Végezetül: Mi az ami dróton lóg, fekete és füstöl? Amatőr villanyszerelő! |
Bejelentkezés
Hirdetés |