Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A képek magukért beszélnek: Bővebben: Link
A feleség jó későn tér haza bevásárló körútjáról és mit tesz Isten, in flagranti találja férjurát egy ifjú hölggyel.
Óriási patália, asszony előrángatja a bőröndöt és röpke csomagolás után épp elviharozna, amikor a férje megállítja: - Csak egy szóra drágám! Mielőtt elmész, szeretném, ha meghallgatnád, hogy is történt ez a dolog. Jövök hazafelé a kocsival, amikor az út mentén megláttam ezt a hölgyet, elgyötörve, fáradtan csapzottan. Hazahoztam és összeütöttem neki egy vacsorát abból a húsból, amit te a hűtőben hagytál, mert elfelejtetted megsütni. Egy szétázott szandál volt a lábán, úgyhogy odaadtam neki az egyik, még teljesen jó cipődet, amit csak azért nem hordasz, mert állítólag kiment a divatból. Fázott, úgyhogy ráadtam azt a pulcsit, amit a születésnapodra vettem, de sohasem hordtad, mert nem tetszett a színe. A nadrágja is átázott, úgyhogy adtam neki egyet a tieidből, ami még teljesen jó, csak te már kinőtted. Ezután, mikor menni készült, még visszafordult az ajtóból és megkérdezte: - Mondd, van még valami, amit a feleséged már nem használ? - Én megmutattam neki… hát, így történt drágám. A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
25300W !?
Ezzel aztán lehet bulit csapni, csak a villanyóra bírja.
Én azt nem értem, mi az a 300 Watt?
Kapott a beosztott egy 25kW-os hangrendszer tervezésére és " hű főnök, túlteljesítettük, maradhat?"
Igen, mert ez brutto teljesítmény.
Nekem meg a torkomban.....
Az úgy van hogy 25000W a leadott, 300W a felvett teljesítmény
Én az ilyet bevinném a gyártóhoz és a hangszórókat kapásból bedugnám a 220-ba, akkor talán meglenne a 25000W, majd figeylném a reakciót.
Egész jó az ár/teljesítmény aránya: 0,9 Ft/W.
Azt mondaná, hogy a teljesítmény megvolt a működési időre meg nincs garancia ilyen hatalmas teljesítmény mellett !
Az a vicc, ha valaki ennyi pénzt szán egy hangrendszerre, valószínűleg nem teljesen hülye, mert az még oké, hogy a piaci povasonic hangszóró 2500 watt (van ráírva).
Én PS-re szavazok
Nem bírtam ki, rákerestem:
Idézet: „Number of Speaker2 Channel2.2ch RMS (10%)2200W RMS2300W PMPO25300W Front Speaker Power550W Front Speaker Driver Size (Woofer, Tweeter)6" Subwoofer Power550W Subwoofer Driver Size15" ” De ez még így is sokkk..
Én szerintem veszek egyet. Jó lesz frekvenciaváltónak! Feltranszformáljuk a kimenetet, rákötök egy aszinkronmotort, és had szóljon. A bemenetre meg megy egy hanggenerátor jele. Azzal meg szépen vezérlem a motort. Ráadásul jó lesz a perpetuum mobile megépítéséhez is. A 300W bemegy, a 25,3kW kijön. Betáplálom a hálózatba...
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
https://www.youtube.com/watch?v=dmZxuewSPzk ha már hangtechnika
A hozzászólás módosítva: Jún 25, 2014
Vasutas fia első nap örömmel megy az iskolába.
Az iskolai nap végeztével már nem olyan lelkes a gyerek. Meg is kérdezi az apja: - Na milyen volt az iskolában, fiam? - Édesapám! Átverés az egész. Bemegyek, ki van írva az ajtóra hogy első osztály, közben meg odabent fapadok voltak. A hozzászólás módosítva: Jún 26, 2014
Régi... De, nem gondoltam volna, hogy valami balfék felteszi a Vaterára...
Azt tanították, hogy az üdítős palackba ne öntsek vegyszert és ne használjam másra, mert veszélyes lehet... Bővebben: Link
Én ráhúztam az asványvizek közé lerakott fluxra... Kolegám épp akkor hozta nekem és lerakta az asztalra a félig teli üvegek közé ugyanolyan üvegben és nem volt ráírva, hogy mi az ábra...
Az sem semmi lehetett...! És szopogattál utána egy kis forrasztó ónt is, hogy ha már homár, legyen kövér?
Mindegy lett volna, hogy mit szopogatok, mert egy napig nem éreztem az ízeket, csak a flux ízét, ami olyan, mint a szaga... Borzalmas.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2014
Megvan hová lehet exportálni a sok üres Cola-s üveget.
Nem is rossz ötlet. Lehet, hogy megépítem. Itt falun szükség van egy hatékony efféle készülékre.
Egyetértek, szükség van rá. Én is megépítem emberi méretben, a bejárati kapu után. Alul menekülő útvonal, vissza kívülre ahonnan jött.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |