Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szerintem a lapos tv gyártók egy kicsit lobbiztak, hogy könnyen kicsúszós legyen az a wii irányító
A taviranyito majdnem olyan,mint a valodi tekegolyo...
Bezzeg ha egy ilyen egy 30 eves tevevel tortent volna,akkor ott mar jott volna a tuzoltosag is.
Pár éve történt:
Egy iskolatársam kunyerált tőlem PC ventilátort. Mivel volt egy rakással, vittem neki egyet. Másnap szól, hogy hibás. (Mivel nem volt kipróbálva, ezért gondoltam, lehet akár hibás is, túlfesztől, stb.) Adtam egy másikat is. Az se volt jó, azt mondta zárlatos. Lehetetlen, mondtam. Megkérdeztem, mit csinált vele. Azzal kezdte, hogy mikor bedugta, csattant, kiment a kismegszakító. Megáll az ész... Képes volt a 12V-os BLDC motorra 230V 50Hz-et kötni! Más: A kép magáért beszél... A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2014
Minden irodában akad egy-két pörölykalapács vészhelyzet esetére.
Fél éve történt, hogy egy irodában nem nyomtatott rendesen a nyomtató, mire diagnosztizáltam, hogy bezony fogy belőle a tinta. Vettek patront, berakták, majd jöttek ki az üres lapok és nem túl barátságos hanggal szóltak, hogy most még annyira sem megy, feleslegesen vetettem velük patront. Átmentem, kiszedtem a patront, leszedtem a fejről a védőfóliát, megpucoltam, majd visszaraktam és voáláá, szépen fehéren feketén ott volt a tesztoldal.
A legszörnyűbb az egészben, hogy nem a csajok rakták be, hanem szóltak az egyetlen srácnak és az egyik csaj mondta is neki, hogy ott valami furcsa van a tetején, na az volt a védőfólia nagy betükkel, hogy Idézet: ... „"szedd le mielőtt installálod"”
A 30 éves TV képernyőjén a WII távirányító atomjaira hullott volna.
Apám egyszer azt mondta: a számítástechnika egy olyan dolog, amin a csapkodás, sem a kiabálás nem segít. És tényleg.
Idézet: „csak agyi baja van” A hozzászólás módosítva: Jún 30, 2014
Kész szerencse, hogy nem kell elébb lájkolni, azután megosztani, ahhoz hogy lehessen látni.
Hogyan mondjuk szlovákul: Ajándék lónak nem nézd a fogát?
?? Szuveniru nyihuhu, nye kukucska protku.
Nem kell aggódni, kici Kínaiak megcinálni ócó.
Egy kis utanaszamolassal ra lehet jonni, hogy nem is olyan hatekony, mint amilyen nagy a reklamja: Bővebben: Link, amugy poen szempotjabol egesz jo.
A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2014
Egy oldalon találtam ezt, megáll az ész:
Idézet: „Hétvégén, és esténként, amikor az ipari fogyasztók leállnak, a távvezeték feltöltődik, és meddő energia keletkezik rajta. Ezt nem engedhetik a fogyasztók felé, mert károsítaná a készülékeket. A telepen ezért a meddő energiát kioltják. A tevékenység zajjal jár, a monoton búgás pedig Hévíz nyugati részén sokakat zavart.” A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2014
A monoton búgás meg nyilván akut elmezavart okozott :d De az is lehet, hogy krónikus
A búgás elmezavart, az "áram sugárzása meg rákkeltő, ezért nem jó a trolibusz". Ilyet is hallottam.
Az erős elektrosztatikus sugárzás kértékony hatása oké, hogy a búgás idegesítő az is biztos, a búgás oka ami itt vicc.
A meddő energiával feltöltődő vezeték a kemény!
És ezért veszélyes, eldurranhat. Ki kell bökni valahol, kiereszteni valamennyit egy fémlavórba, ez elvezeti.
A gugli előrébb adja találatként a HE/viccek oldalt mint a forrást
Nem tudom, miért adja ki előbb. Ha csak az első mondatot másolod ki, az első találat a forrás lesz.
Még jobb ha műanyag vagy más szigetelő tartályba eresztjük, mert később felhasználhatjuk az ingyenenergia gépünk beindítására.
Ám a cikk írója nyelvtanilag sincs a csúcson, az utlsó bekezdést olvasva legalábbis úgy tűnik.
Ül a vonaton két szőke. Amikor odaér hozzájuk a kalauz megszólal az egyik:
- Elnézést, elvisz engem ez a vonat Sopronba? - Sajnálom hölgyem. Ez a vonat Debrecenbe megy. Mire a másik szőke: - Jujj de kár, és engem?
Nyuszika felhívja telefonon a hentest:
- Van disznófüled? - Van. - Hát marhanyelved? - Van. - Tyúkmelled? - Van. - És kacsalábad? - Az is van. - Hát, elég hülyén nézhetsz ki...
Mindenki fél valamitől.
Egér fél a macskától, macska fél az apámtól, apám fél az anyámtól, anyám fél az egértől. |
Bejelentkezés
Hirdetés |