Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
WC keféről jut eszembe, hogy nekem van fényképem...
Ha már a WC van terítéken, egy nagyon régen olvasott versike:
"Mit ér az élet, ha nincs benne nő, bor, s dal?" Erre aláírva a válasz: - Ha nőmmel élnéd sorsomat, - ha innád savanyú boromat, - ha anyósom tanítana dalra, - nem írnál ilyeneket a falra. Te marha.
Abban az épületben, ahol oktatták a KRESZ-t, ki volt írva a ff. WC falára: "A nők, ne akarjanak autót vezetni! Vezessenek inkább háztartást vagy áramot!"
A családból valaki kiírta a WC ajtóra, hogy a "WC után moss kezet!"
Mire a nagybátyám aláírta: "És lábat." Meg ki volt még írva ugyanott, hogy a "WC költőnek sz.r a fizetése."
Ezen jót nevettem!
Üdv! Gyermeki kíváncsisággal követem a hangtechnika némely ágadzását. Nem rég még azt sem tudtam, mi az a DAC. Azóta egyéb fórumon láttam olyan szent embereket, akik ilyennel művelnek új és még újabb csodákat. Csoda, ha utánozni szeretném?
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2014
Nem mondom, hogy nagyon odavagy, de aludd ki magad!
Meg egy gyomai a forumon Ha megegyszer arra jarok megkereslek.
Hétfőn
Hiszek is, meg nem is a természet fölötti dolgokban. Azonban ma... Reggel volt egy különös előérzetem. Aztán mintha egy hang mondta volna egyre hangosabban: - Józsi, volt telitalálat a lottón, nézd meg a szelvényedet!!! De egyet se találtam el. Szórakozik ez is velem itten...
“Részt vettem egy gyorsolvasó-tanfolyamon.
A Háború és békét húsz perc alatt olvastam el. Az oroszokról szól.” (Woody Allen)
"Van egy gyönyörű zsebórám. A nagyapám a halálos ágyán adta el nekem." (Woody Allen)
A hozzászólás módosítva: Szept 8, 2014
Dejavu
Idézet: „Reggel volt egy különös előérzetem. Aztán mintha egy hang mondta volna egyre hangosabban: - Józsi, volt telitalálat a lottón, nézd meg a szelvényedet!!!” Nálam pont így volt... És akkor eszembe jutott hogy nem szoktam lottózni...
Na jó, az enyém is érvénytelen volt már, de mégis...
Akkor lehet, hogy egy alkalommal a közeli vagy a távoli jövőben lesz ilyen. Ki tudja ezt kérem...
90-es évek, Lada tolatólámpa kapcsoló kábel elfüstölt..
Kérdem a romát, nem forintos volt a biztosíték helyén? Válasz: Nem. Hitetlenkedve ismét kérdem, biztos??? Válasz: Nem, nem forintos, majd pár mp múlva büszkén rávágja: kétforintos.
Ahogy Garfield mondaná:
"Hétfő... Ezért még számolunk!"
Képrejtvény! (Nem saját, mondhatni kölcsönvett, de elvoltam vele egy darabig.)
Az egyik áramszolgáltató oszlopáról fényképeztem.Igaz már nem használt hálózat
Nincs alátét és csavar?Jó lesz oda a betonvas is
Ha valakinek nem esett le, "Az utolsó csukja be a kaput"
Áhá, ezért nem jött nekem össze... abeaasszo' számomra annyira érdektelen - a többi "kelebbel" együtt - hogy visszafele így értettem meg, hogy a nevető p jelent valamit a fejtvénybe... Ezektől a személyektől "közéleti" szereplésük miatt már több sikeres ámokfutást tudok magam mögött.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2014
Miért, volt akinek leesett?
Mivel nagy volt a csend, gondoltam nem.
Én ezt kalapnak néztem nem csuklyának. Esetleg boszorkánykalapnak, de arra nem hasonlít igazán. Az autómaradványról nem jutott eszembe, hogy kaputt, a csajt meg nem ismertem fel, hogy az a Beja asszony. Sokat nézek TV-t mi? De azért jó rejtvény volt.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2014
Idézet: Ezt értsük úgy, hogy egy darabig gondolkoztál, de rájöttél?„de elvoltam vele egy darabig.” A beja még ment volna
Igen, értsük úgy.
Egy igazi szakember,aki mindent megtesz ahhoz,hogy ne legyen etanolos tuz:
Szakember |
Bejelentkezés
Hirdetés |