Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   672 / 978
(#) kérdező hozzászólása Aug 29, 2014 /

Újabb hülyeség következik:
(#) szamóca válasza kérdező hozzászólására (») Aug 29, 2014 /

Ugyan, a Fi. 30ms alatt kiold.
(#) kérdező válasza szamóca hozzászólására (») Aug 29, 2014 /

Azt meg át kell hidalni, mint ahogy egyszer én tettem. (Csak kísérlet erejéig, mert kíváncsi voltam, hogy a földbe vert vas mennyire "szopja magába" a 220-at. )
(#) szamóca hozzászólása Aug 29, 2014 /

(#) Buvarruha válasza szamóca hozzászólására (») Aug 29, 2014 /

Ennyi.

Kérdező

És mennyire szopja a kettőhuszat?
A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2014
(#) gernerakos hozzászólása Aug 30, 2014 /

Ma élteben először lenyírtam a fűnyíró kábelét. Pedig benzines.
(#) Buvarruha válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

Én a bótba menet háromba raktam a komárt, pedig 2 sebességes, de állítólag csák norrisz megtalálta már egy komáron a négyet is.
(#) mineral válasza gernerakos hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

Egyszer nekem is sikerült elnyírnom a fűnyírókábelt. 4 megszakító közül egy sem ment le.
(#) mikrokapcsolo válasza mineral hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

Ha be sem dugod...
(#) zenetom válasza mineral hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

Én egyszer toltam át a saját kábelén a fűnyírót, de szerencsére nem kapott bele. Az irónia, hogy pár héttel később meg adta magát más okok miatt...
(#) Buvarruha válasza zenetom hozzászólására (») Aug 30, 2014 / 2

Fater szegélynyírója, meg rövidzáras lett picit, de még valamennyire forgott és csak egy beton széle volt vissza, a fater meg nyomta neki, hogy "ha megrohadsz, akkor is lenyírom ezt". Elég vicces látvány volt a fater füstölő szegélynyíróval.
(#) nagym6 válasza mineral hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

Így én is voltam, de ekkor rájöttem, hogy a fűnyíró lát. Mert megállt a motor. Másképp honnan tudná, hogy meg kell állni kábelnyíráskor.
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2014
(#) mineral válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

Intelligens fűnyíró. 7. érzékes.
(#) SALáta válasza mineral hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

Ma megyek be késve melóba. 7 felé be is értem, elindítottam a masinát gyors öltözés ami közbe jön kolléga hogy a baj nagyon nagy. Nem világít a kávéfőző gombja, nem kapcsolt be, ez akkora probléma legalább mintha nem vehetnél levegőt. A probléma súlyos, automata leverve. Jó biztos konnektor a rossz mert hát nem veri le de működni se akar, bedugtam a főzőlaphoz hátha... Kijött a füst mert nem bírta a 25 öst leverni. 7 év intenzív használat után szerencsétlen szarvasi beadta a kulcsot. 10 durván kávén élő emberre főz napjába pár nagy adag kávét. Szóval ilyet veszek magamnak. A rendeset nem ezt az "újféle szarvasit" . De nem foglalkoztam a géppel szóval lehet hogy menthető.
(#) nagym6 hozzászólása Aug 30, 2014 /

Meteorológia ma reggel napsütéses kánikulát jósolt mára városunknál. Még most is enyhén felhős napos időt jelez "koponyeg.hu", de a többiek is hasonlót. Erre délután elmentünk a strandra felhős napmentes időben dideregve, mert majd kisüt a nap. Fél óra múlva elkezdett esni az eső, azóta is esik.
(#) Buvarruha válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 30, 2014 /

(#) zsoltee0001 válasza Buvarruha hozzászólására (») Aug 31, 2014 /

A film szerint 2015. október 21-én már nem kell kátyús úttesten közlekedni és a pizza is pár másodperc alatt kész.
1év múlva, ha ez nem így lesz, panaszt fogok tenni Robert Zemeckisnél, mert nem ez volt beígérve.
(#) david10 hozzászólása Aug 31, 2014 /

Amikor nem indul el a P2511,akkor tudnám használni ezt.
(#) kristikoma válasza SALáta hozzászólására (») Aug 31, 2014 /

Létezik a régi szarvasihoz alkatrész, csak már egyre drágább. Ennek ellenére meggondolandó.
(#) Gery78 válasza SALáta hozzászólására (») Aug 31, 2014 /

Így van az Orczy áruházban van hozzá minden. Bocs az OFF-ért.
(#) szamóca hozzászólása Szept 2, 2014 /

(#) mhatalyak hozzászólása Szept 2, 2014 /

(#) kala1982a válasza szamóca hozzászólására (») Szept 2, 2014 /

idegenek láthatják, persze, ha van váltóáramú internet elérésük az ufóknak
(#) szamóca hozzászólása Szept 3, 2014 /

(#) Gery78 hozzászólása Szept 4, 2014 /

Egy kis tegnapi szösszenet egy WC-ből...

WC kefe.jpg

(#) Iszkakof István válasza Gery78 hozzászólására (») Szept 4, 2014 /

Ezek szerint mégis jobb, ha maradunk a papirnál?
(#) pittyu2 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Szept 4, 2014 /

Mikor ezt olvastam, még nem volt a mobilokban fényképező:
" Ne dobd a csikket a kagylóba "
Valaki meg aláírta :
" Mert átázik és nehezen gyullad meg "
(#) kiborg válasza pittyu2 hozzászólására (») Szept 4, 2014 /

Még mindig jobb, mint:
Ne dobd a csikket a piszoárba, mert ugyanazok a kezek szedik ki, mint amik felszolgálnak.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Szept 4, 2014 /

Ha már wc-s feliratok, nemrég láttam egy nagyobb forgalmú mellékhelyiség falán:
Ha rövid a p*csöd, közelebb kell állni, nem kell a wc-ből óceánt csinálni.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2014
(#) nagym6 hozzászólása Szept 4, 2014 /

Ha már WC. Régen az Őrs Vezér téren lévő WC-t lehúztam. Erre szétjött a fenti lazán összerakott műanyag csőcsatlakozás, és teljes nyomással nagy keresztmetszeten pont rám ömlött a víz. Egy másodperc alatt totál eláztam. A kinyitott ajtón még a folyosó tulsó falára is középmagasan ment a nagy nyomású víz. Kimenekültem onnan, mintha egy defektes tengeralattjáróról jöttem volna, mindenemről ömlött a víz. Akik láttak, biztos azt hitték ennyire összepi...tam magamat. Szerencsére nyári kánikula volt, megszáradtam az utcán.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2014
Következő: »»   672 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem