Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Azt meg át kell hidalni, mint ahogy egyszer én tettem. (Csak kísérlet erejéig, mert kíváncsi voltam, hogy a földbe vert vas mennyire "szopja magába" a 220-at. )
Ennyi.
Kérdező És mennyire szopja a kettőhuszat? A hozzászólás módosítva: Aug 29, 2014
Ma élteben először lenyírtam a fűnyíró kábelét. Pedig benzines.
Én a bótba menet háromba raktam a komárt, pedig 2 sebességes, de állítólag csák norrisz megtalálta már egy komáron a négyet is.
Egyszer nekem is sikerült elnyírnom a fűnyírókábelt. 4 megszakító közül egy sem ment le.
Ha be sem dugod...
Én egyszer toltam át a saját kábelén a fűnyírót, de szerencsére nem kapott bele. Az irónia, hogy pár héttel később meg adta magát más okok miatt...
Fater szegélynyírója, meg rövidzáras lett picit, de még valamennyire forgott és csak egy beton széle volt vissza, a fater meg nyomta neki, hogy "ha megrohadsz, akkor is lenyírom ezt". Elég vicces látvány volt a fater füstölő szegélynyíróval.
Így én is voltam, de ekkor rájöttem, hogy a fűnyíró lát. Mert megállt a motor. Másképp honnan tudná, hogy meg kell állni kábelnyíráskor.
A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2014
Ma megyek be késve melóba. 7 felé be is értem, elindítottam a masinát gyors öltözés ami közbe jön kolléga hogy a baj nagyon nagy. Nem világít a kávéfőző gombja, nem kapcsolt be, ez akkora probléma legalább mintha nem vehetnél levegőt. A probléma súlyos, automata leverve. Jó biztos konnektor a rossz mert hát nem veri le de működni se akar, bedugtam a főzőlaphoz hátha... Kijött a füst mert nem bírta a 25 öst leverni. 7 év intenzív használat után szerencsétlen szarvasi beadta a kulcsot. 10 durván kávén élő emberre főz napjába pár nagy adag kávét. Szóval ilyet veszek magamnak. A rendeset nem ezt az "újféle szarvasit" . De nem foglalkoztam a géppel szóval lehet hogy menthető.
Meteorológia ma reggel napsütéses kánikulát jósolt mára városunknál. Még most is enyhén felhős napos időt jelez "koponyeg.hu", de a többiek is hasonlót. Erre délután elmentünk a strandra felhős napmentes időben dideregve, mert majd kisüt a nap. Fél óra múlva elkezdett esni az eső, azóta is esik.
A film szerint 2015. október 21-én már nem kell kátyús úttesten közlekedni és a pizza is pár másodperc alatt kész.
1év múlva, ha ez nem így lesz, panaszt fogok tenni Robert Zemeckisnél, mert nem ez volt beígérve.
Létezik a régi szarvasihoz alkatrész, csak már egyre drágább. Ennek ellenére meggondolandó.
Így van az Orczy áruházban van hozzá minden. Bocs az OFF-ért.
idegenek láthatják, persze, ha van váltóáramú internet elérésük az ufóknak
Ezek szerint mégis jobb, ha maradunk a papirnál?
Mikor ezt olvastam, még nem volt a mobilokban fényképező:
" Ne dobd a csikket a kagylóba " Valaki meg aláírta : " Mert átázik és nehezen gyullad meg "
Még mindig jobb, mint:
Ne dobd a csikket a piszoárba, mert ugyanazok a kezek szedik ki, mint amik felszolgálnak.
Ha már wc-s feliratok, nemrég láttam egy nagyobb forgalmú mellékhelyiség falán:
Ha rövid a p*csöd, közelebb kell állni, nem kell a wc-ből óceánt csinálni. A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2014
Ha már WC. Régen az Őrs Vezér téren lévő WC-t lehúztam. Erre szétjött a fenti lazán összerakott műanyag csőcsatlakozás, és teljes nyomással nagy keresztmetszeten pont rám ömlött a víz. Egy másodperc alatt totál eláztam. A kinyitott ajtón még a folyosó tulsó falára is középmagasan ment a nagy nyomású víz. Kimenekültem onnan, mintha egy defektes tengeralattjáróról jöttem volna, mindenemről ömlött a víz. Akik láttak, biztos azt hitték ennyire összepi...tam magamat. Szerencsére nyári kánikula volt, megszáradtam az utcán.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |