Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   675 / 978
(#) nagym6 válasza Orbán József hozzászólására (») Okt 1, 2014 /

Én meg lakatlan szigeten voltam, cuki csajokkal. Ébresztett telefonon a 77 éves 177 kilós rokonom, hogy segítsek, nem tud kimenni a kapuján. Miközben az elromlott zárral kínlódtam a hatalmas árnyékot vető nénitől fél méterre, elhatároztam, ezentúl telefon kikapcsolva. Mert még a szigeten lehetnék.
(#) kala1982a hozzászólása Okt 3, 2014 /

Ne vegyél Canada feliratú pulcsit
Bővebben: Link
(#) BEMcorp válasza kala1982a hozzászólására (») Okt 3, 2014 /

Nálam nem működik a linked
(#) BEMcorp válasza BEMcorp hozzászólására (») Okt 3, 2014 / 1

Oké, a hiba az én készülékemben volt...
(#) nagym6 hozzászólása Okt 5, 2014 /

Szeretlek drágám.
A sör beszél belőled.
A sörhöz beszélek.
(#) janikukac hozzászólása Okt 8, 2014 /

Talán nem is olyan vicces, hanem már csak kínomban mosolygok rajta (meg persze mérgelődök) : a közelmúltban vásároltunk 2db hordozható telefont, mert ami itthon volt, már nagyon halálán volt. E mellett van még egy nagy sípolós békebeli tárcsázós is. Apám szépen beszerelte lent a telefonokat, a piros meg fenn volt az emeleten az ADSL splitteren. Csörgött a telefon, levágta a netet. Mondom apunak: itt valami nincs rendben, szerintem kellene még egy splitter, de megkérdezem az okosabbakat a fórumon. Így is volt, ők is mondták, biztos eléje lett rakva a splitternek az új telefon, ezért vágja len. Átadtam az infót, erre a keményfejű apám: " biztos nem, itt csak valamit át kell állítani ezen az új telefonon..." Hát mondom: OK. Teltek múltak a napok, apám csak rá jött, hogy van itt azért valami gond, semmit se kell állítgatni. Épp jött a szatellitos ezermesterünk, apám rá is kérdezett mi lehet a gond: persze ő is mondta mi a gond (ugyan az amit én már eddig is tudtam). Mondta ő, nem kell másik splitter, fel kell rakni az emeletre a hordozhatónak az egységét, illetve egy telefonaljzat kétszeresítőt vegyünk. Apám meg is vette, kérdezem is tőle: be tudod most már szerelni? "Peeeersze"
El is múlt azóta pár nap-én sose telefonálok, amúgy is alig vagyok itthon, csak este, meg kora délelőtt, csörög a telefon: felveszem. Mit hallottam? Hát egy szép ADSL jel csipogott a fülemben, fülsüketítő suhogást, aztán szétvágta az ADSL-t. Mondom a vonal másik végén levőnek, hogy csörögj már ide két perc múlva, valami nem ok. Mit ad Isten, apám a splitterből kivette a vezetékest, és mind a kettő telefont berakta elé...
Bocsi az agyzsibbasztásért...
(#) kérdező válasza janikukac hozzászólására (») Okt 8, 2014 /

Én is jártam így. MM telefont kötöttem be. Nem értettem miért nem megy. Hamar rájöttem, hogy csak utána lehet.

Hát ez agyament... De hogy bírta ki a sütést ez az "energiatakarékos" égő? Bővebben: Link
(#) zsoltee0001 hozzászólása Okt 17, 2014 /

Legújabb felhő szolgáltatás XD
(#) kérdező válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 17, 2014 /

Jó ez, csak jobb lenne, ha 220V 50Hz-et tenne a házam tetején egy drótba. Itt túl nagy a feszültség, és nem folyamatos a szolgáltatás.

Egy kis marhaság: Bővebben: Link
(#) ujfalusi hozzászólása Okt 17, 2014 /

Egy hirdetést olvastam ahol szignál generátort kínáltak eladásra. Egy érdeklődő kérdése, ez az ami jelez ha jön a betörő? A frappáns válasz, nem az a kutya.
(#) Buvarruha válasza kérdező hozzászólására (») Okt 17, 2014 /

Én 24V 20A-nek is örülnék.
(#) kérdező válasza Buvarruha hozzászólására (») Okt 17, 2014 /

Persze 1V 25000A is lehet, vagy 25kV 1A. Azzal szépen lehetne fűteni a lakást, csak utóbbi esetben kellene egy mozdonytrafó.

Hogy hívják a villamosszék kistestvérét?
- Elektromos kisülés.
(#) BEMcorp hozzászólása Okt 17, 2014 /

Hogy így dobálóztok az amperokkal (is), megmutatom az egyetemem épületének 200A-os vízhűtéses főkábeleit...
Illetve, az EXTRA- tűzbiztos biztosítékszekrényt is mellé csapom...
(#) zsoltee0001 válasza kérdező hozzászólására (») Okt 18, 2014 /

Idézet:
„jobb lenne, ha 220V 50Hz-et tenne a házam tetején egy drótba.”

Ez azért kísértetiesen hasonlítana a rejtett erőforrások kapmózási technológiájára.
(#) szamóca válasza BEMcorp hozzászólására (») Okt 18, 2014 /

Ez homokálló is. Vagy azért van benne, mert az oltás már eleve megtörténik még a baj előtt?
(#) Csupasz hozzászólása Okt 18, 2014 /

Én sajnos jártam olyan helyen, ahol a sínek között dolgozott egy kolléga, és rákapcsoltak.
Nem tudtam fotózni....
(#) kérdező válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Okt 18, 2014 /

Egyszer volt olyan, hogy egy áramlopó kampót a 20kV-os középfeszültségre raktak. Annak reményében, hogy 220V van benne...
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2014
(#) zsoltee0001 válasza kérdező hozzászólására (») Okt 18, 2014 1 / 1

csak
Idézet:
„Egyszer”
, kár...
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2014
(#) gernerakos hozzászólása Okt 26, 2014 /

Hmm...
(#) elektroncso válasza gernerakos hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

Ilyen is volt már.

névtelen.JPG

(#) gernerakos válasza elektroncso hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

A hozzászólásodat is 3 percel a jövőben írtad.
(#) elektroncso válasza gernerakos hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

Tudom, jeleztem már hogy a fórum órája előrébb van a világóránál. De tudod, mi magyarok mindig is elöl jártunk. Most már senki nem előz le minket. Mink már a jövőben élünk.
(#) nedudgi válasza elektroncso hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

Ezzel mi a gond? 38 olvassa, egy pedig szundikál. Az összesen 39.
(#) nagym6 válasza elektroncso hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

Idézet:
„Mink már a jövőben élünk.”

Ha kérhetném, nézz vissza időben, az aktuális lottószámokat privátban megírhatnád.
2014. 10. 26. van most nálam. Felezünk.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

6, 34, 36, 45, 78. Ez a jövőben van, csak azt nem tudom hány héttel.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

Unokáink sem fogják látni, inkább ennek a sorsolásnak az időbeni előrehozását kellene megoldani. Vagy csak a pénzkifizetést most, a lottót majd akkor -sorsoláskor- feladom.
Sőt lehet a szelvényt is most előre, nehogy elmaradjon.
(#) BarnaPili hozzászólása Okt 26, 2014 /

(#) granpa válasza BarnaPili hozzászólására (») Okt 26, 2014 /

Láttunk ilyet már a horror filmekben.
(#) jocko hozzászólása Okt 27, 2014 /

Ha még valaki nem látta volna

yodapoén.jpg

(#) zsoltee0001 hozzászólása Okt 28, 2014 /

10 éves kocsim indexelés közbe gyakorlaitlag nem lehet hallani a relé kattogását oly halk.
Vettem ezt a 12voltos sípolót 350 ft-ért, gondoltam bekötöm az index kapcsolóra, zenéljen nekem indexeléskor fielőtt rommá töröm az autót egy kint felejtett irányjelző miatt.
Jött az első koppanás, index kapcsolóhoz össz 3 vezekék.. jó, akkor ugorgyunk, kibontottam a km órát, mert emlékeztem, hogy 12 voltos kis égők vannak benne.
Második koppanás, a háttérvilágításnak igen, de a zsindex visszajelző ledes, ráadásul, marha nehéz szétkapni.
Szomorúan összeraktam, vissza a helyére, próba.... fura, a kattogás mintha a km órából jönne..hmm.
Hát kiderült, hogy nincs is indexrelé, hanem van egy piezzo, ami zenél, ha rajta a világítás és ez adja a kattogó hangot, mintha a zsindexrelé dolgozna
Na ahhoz már hozzáfértem, vezetékkel kivezet, rossz kvarcjáték piezzo ráköt, és arcba tolja a zenét, ezt már lehet hallani
Következő: »»   675 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem