Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én meg lakatlan szigeten voltam, cuki csajokkal. Ébresztett telefonon a 77 éves 177 kilós rokonom, hogy segítsek, nem tud kimenni a kapuján. Miközben az elromlott zárral kínlódtam a hatalmas árnyékot vető nénitől fél méterre, elhatároztam, ezentúl telefon kikapcsolva. Mert még a szigeten lehetnék.
Ne vegyél Canada feliratú pulcsit
Bővebben: Link
Oké, a hiba az én készülékemben volt...
Talán nem is olyan vicces, hanem már csak kínomban mosolygok rajta (meg persze mérgelődök) : a közelmúltban vásároltunk 2db hordozható telefont, mert ami itthon volt, már nagyon halálán volt. E mellett van még egy nagy sípolós békebeli tárcsázós is. Apám szépen beszerelte lent a telefonokat, a piros meg fenn volt az emeleten az ADSL splitteren. Csörgött a telefon, levágta a netet. Mondom apunak: itt valami nincs rendben, szerintem kellene még egy splitter, de megkérdezem az okosabbakat a fórumon. Így is volt, ők is mondták, biztos eléje lett rakva a splitternek az új telefon, ezért vágja len. Átadtam az infót, erre a keményfejű apám: " biztos nem, itt csak valamit át kell állítani ezen az új telefonon..." Hát mondom: OK. Teltek múltak a napok, apám csak rá jött, hogy van itt azért valami gond, semmit se kell állítgatni. Épp jött a szatellitos ezermesterünk, apám rá is kérdezett mi lehet a gond: persze ő is mondta mi a gond (ugyan az amit én már eddig is tudtam). Mondta ő, nem kell másik splitter, fel kell rakni az emeletre a hordozhatónak az egységét, illetve egy telefonaljzat kétszeresítőt vegyünk. Apám meg is vette, kérdezem is tőle: be tudod most már szerelni? "Peeeersze"
El is múlt azóta pár nap-én sose telefonálok, amúgy is alig vagyok itthon, csak este, meg kora délelőtt, csörög a telefon: felveszem. Mit hallottam? Hát egy szép ADSL jel csipogott a fülemben, fülsüketítő suhogást, aztán szétvágta az ADSL-t. Mondom a vonal másik végén levőnek, hogy csörögj már ide két perc múlva, valami nem ok. Mit ad Isten, apám a splitterből kivette a vezetékest, és mind a kettő telefont berakta elé... Bocsi az agyzsibbasztásért...
Én is jártam így. MM telefont kötöttem be. Nem értettem miért nem megy. Hamar rájöttem, hogy csak utána lehet.
Hát ez agyament... De hogy bírta ki a sütést ez az "energiatakarékos" égő? Bővebben: Link
Jó ez, csak jobb lenne, ha 220V 50Hz-et tenne a házam tetején egy drótba. Itt túl nagy a feszültség, és nem folyamatos a szolgáltatás.
Egy kis marhaság: Bővebben: Link
Egy hirdetést olvastam ahol szignál generátort kínáltak eladásra. Egy érdeklődő kérdése, ez az ami jelez ha jön a betörő? A frappáns válasz, nem az a kutya.
Persze 1V 25000A is lehet, vagy 25kV 1A. Azzal szépen lehetne fűteni a lakást, csak utóbbi esetben kellene egy mozdonytrafó.
Hogy hívják a villamosszék kistestvérét? - Elektromos kisülés.
Hogy így dobálóztok az amperokkal (is), megmutatom az egyetemem épületének 200A-os vízhűtéses főkábeleit...
Illetve, az EXTRA- tűzbiztos biztosítékszekrényt is mellé csapom...
Idézet: „jobb lenne, ha 220V 50Hz-et tenne a házam tetején egy drótba.” Ez azért kísértetiesen hasonlítana a rejtett erőforrások kapmózási technológiájára.
Ez homokálló is. Vagy azért van benne, mert az oltás már eleve megtörténik még a baj előtt?
Én sajnos jártam olyan helyen, ahol a sínek között dolgozott egy kolléga, és rákapcsoltak.
Nem tudtam fotózni....
Egyszer volt olyan, hogy egy áramlopó kampót a 20kV-os középfeszültségre raktak. Annak reményében, hogy 220V van benne...
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2014
csak
Idézet: , kár... „Egyszer” A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2014
Ilyen is volt már.
A hozzászólásodat is 3 percel a jövőben írtad.
Tudom, jeleztem már hogy a fórum órája előrébb van a világóránál. De tudod, mi magyarok mindig is elöl jártunk. Most már senki nem előz le minket. Mink már a jövőben élünk.
Ezzel mi a gond? 38 olvassa, egy pedig szundikál. Az összesen 39.
Idézet: „Mink már a jövőben élünk.” Ha kérhetném, nézz vissza időben, az aktuális lottószámokat privátban megírhatnád. 2014. 10. 26. van most nálam. Felezünk.
6, 34, 36, 45, 78. Ez a jövőben van, csak azt nem tudom hány héttel.
Unokáink sem fogják látni, inkább ennek a sorsolásnak az időbeni előrehozását kellene megoldani. Vagy csak a pénzkifizetést most, a lottót majd akkor -sorsoláskor- feladom.
Sőt lehet a szelvényt is most előre, nehogy elmaradjon.
Láttunk ilyet már a horror filmekben.
10 éves kocsim indexelés közbe gyakorlaitlag nem lehet hallani a relé kattogását oly halk.
Vettem ezt a 12voltos sípolót 350 ft-ért, gondoltam bekötöm az index kapcsolóra, zenéljen nekem indexeléskor fielőtt rommá töröm az autót egy kint felejtett irányjelző miatt. Jött az első koppanás, index kapcsolóhoz össz 3 vezekék.. jó, akkor ugorgyunk, kibontottam a km órát, mert emlékeztem, hogy 12 voltos kis égők vannak benne. Második koppanás, a háttérvilágításnak igen, de a zsindex visszajelző ledes, ráadásul, marha nehéz szétkapni. Szomorúan összeraktam, vissza a helyére, próba.... fura, a kattogás mintha a km órából jönne..hmm. Hát kiderült, hogy nincs is indexrelé, hanem van egy piezzo, ami zenél, ha rajta a világítás és ez adja a kattogó hangot, mintha a zsindexrelé dolgozna Na ahhoz már hozzáfértem, vezetékkel kivezet, rossz kvarcjáték piezzo ráköt, és arcba tolja a zenét, ezt már lehet hallani |
Bejelentkezés
Hirdetés |