Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A mosógép hangot igazi Hi-Fi-ben adja vissza. Semmi más Hi-Fi nem tudná ezt ilyen élethűen.
A hozzászólás módosítva: Nov 12, 2014
Szuperpontos óra: Bővebben: Link (a másodpercet nézd!)
Ők már korábban is előttünk jártak.....
Mondjuk a Nixie clock is érdekes. Ezek nem VFD csövek véletlenül?
Vagy a kapitalista kizsákmányolók, újabb kiskaput találtak, a munkaidő megnövelésére...
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2014
Lassan elérjük a napi 25 óra munkát ( nekem eddig is megvolt, mert nem tartottam ebédszünetet).
Gomba nélkül szégyenlősen szenvedünk egész nap az utcán hasmarsnál, gombával sima ügy a megoldás. És akkor mi van. Csodálkozás, és mindenki megy tovább.
Mi ezzel a gond?
61 előtt, 60 van. Nem?
Az összes eddigi órád elrontottad Végre egy jó óra, hisz mi az, hogy 0 másodperc. Olyan nincs. Az idő folyamatosan megy, nincs 0 pillanat.
Vagy pedig Ultra-Hangos mosó, amely még a nagyon hangosnál is hangosabb.
Mégpedig annyira hangos, hogy már nem is haljuk
Tegnap a piacon voltam, vettem töpörtyűt. Az eladónéni még próbálkozott, kínálta a kenőmájasát, erre én:
-Ááá, múlt csütörtökön vettem, kedden már nem lehetett enni belőle... Erre ő elkezdi bizonygatni, hogy az övé mindig friss, elkapkodják. Mondom én: Ja, nekem is elfogyott már vasárnap este... Pár pillanatig csönd, amíg dekódolta, hogy mit is mondtam.
A hentesnél vásároltam húst. Azt mondja az eladó srác: adjak hozzá zacskót? Mire én: igen, de az mennyibe kerül? Mire az eladó srác: semmibe... Mire én: akkor a karaj mellé még kérek 200 zacskót.
Ütközőt csináltam a kapuhoz. Hogy állitható legyen, egy M10-es anyát hegesztettem fel a zártszelvényre. Sajnos belefolyt a salak. Gondoltam belecsavarom a a csavart, majd szépen kinyomja. Hát nem, szépen elnyalta a menetet
Viszem a boltba a csavart, mutatom hogy ilyen kellene. Rámnéz az eladó: "Ilyen csámpás nincs"
Rendeletben szabályozzák, hogy tilos a galambok etetése. Akkor: Bővebben: Link
Ezek házinyulak. A vadnyulak pont ellenkező irányba szaladtak volna.
Vagyis a nyulak szigeteltek. Tehát nem ráznak. A nyulak érintése nem tilos.
Igen, valamikor a Margit sziget neve: a Nyulak szigete volt.
Idézet: „Mire én: igen, de az mennyibe kerül? Mire az eladó srác: semmibe...” Becsüld meg ezt a hentest. Nálunk, a piacon, majd' minden árusnál ki is van írva, hogy "A zacskóért pénzt kell felszámolnunk, mert a kormány adót vetett ki rá".
Penny-ben a pénztáros fizetéskor szólt nekem, hogy vegyek el az ott lévő szórólapokból egyet, adjam oda neki, mert szórólap bemutatáskor 500Ft. engedményt adnak. Rendes volt, aki nem hozott,annak segített. Tudtam, hogy csak 1db. lehet, viccből mondtam, hogy elveszek 12db. szórólapot 6000Ft. vásárlásomhoz, így 12x500=6000Ft. kedvezmény. Erre megkaptam a magamét, mit képzelek, kapzsi, másnak nem is hagynák, stb.
Akkor szelíd vadnyulak.
Melyik jellemzőre gondoltál? mert két durvát is látok...
100dB.? Az kemény!
Ízlés szerint, kinek melyik tetszik.
Most esett le a teljes sávszél. 7Hz összesen...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |