Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Villanyszerelő temetésén:
"Jó vezető voltál, de most, hogy lecsaptad a biztosítékot, földelünk."
Eljött az idő, hogy az amerikai rokonoknak én küldök karácsonyi ajándékot.
Tévedésből vettem egy 110V-os led lámpát....
Ideje viszonoznom azt a Wrangler öltönyt, amit 38 éve küldtek ajándékba!
A jó hír: jövőre ők jönnek. Én biztosan egy csinos Corvette-t kérnék...
Csak győzd fenntartani és tankolni. Az utóbbi fokozottan érvényes.
.... én valami jófajta amerikai nixiecsővel is megelégednék!
Jut eszembe: A jövő internete az IOT (Internet Of Things) , ahol az inteligens eszközök kommunikálnak egymással. Lelki szemeim előtt megjelent, ahogy a hűtőgép azt nézi a neten, hogy a vasaló kiveri a biztosítékot... XXX
Ha lenne, azért megoldanám... vagy tolná az asszony- én meg kiabálnék közben: Kruuuuumpliii! Kruuuuumplit vegyenek!
Az a látvány megfizethetetlen lenne, hogy egy Corvette-ből krumplit árulsz, miközben a Zasszony tolná a verdát.
Azért előtte azt a ronda karosszériát át kellene kalapálni steampunk-ossá, és a lámpákat kicserélni nixie-re, az irányjelző pedig villogáskor mérhetné az időt...
Erről jut eszembe, hogy egyik haverom nagy BMW rajongó volt, vett is nagy bőszen egy szakadt 318-as BMW-t. Az autó volt vagy 20 éves, és nagyon rozzant volt, de hát a BMW az BMW. Szerinte. Szóval el tudod képzelni hogy nézhetett ki.
A srácnak volt egy kis horgásztanyája egy Csepeli horgásztó mellett. Egyik alkalommal kimentünk hárman a BMW-s srác, egy másik haverom, meg én. Mielőtt kimentünk a srác egy másik alkalommal lekaszálta a gazt, hogy egyáltalán bejussunk a tanyára. Látva a hatalmas szénakupacot elkezdtünk tanakodni, hogy mit csináljunk a szénával. Szalonnasütéskor eltüzeljük? Vagy csak simán leöntsük egy kis benzinnel és felgyújtsuk? Aztán letettünk az ötletről, mert nem akartuk leégetni a környéket. Aztán nekem az a remek ötletem támadt, hogy tegyük be a BMW-be, és szórjuk ki valahová az út mellé, ahol nem feltűnő. Haverom mondja: Ezzel nem is mondtál hülyeséget. Beterítettünk egy takarót hátra a csomagtartóba, majd bepakoltuk az egész szénát. A csomagtartó színültig megtelt szénával, úgy hogy alig tudtuk lecsukni a csomagtartót. Gondolj bele ez a látvány sem lehetett gyenge, egy szénával megpakolt BMW. Haverom mondta is: Az autó most érte el maximális értékét.
Erről ez jutott eszembe: Bővebben: Link
- Melyik a legolcsóbb szolgáltatása?
- Három kérdésre válaszolok ötven dollárért. - Nem lesz ez túl sok? - Lehetséges. Mi a harmadik kérdése?
Üdv! Csodálatos dolgok vannak a világon. Itt van például az elektromos kapcsolásokat szimuláló, orgazmust is megjátszó áramkör szimulátor. Van, akinek a kezében ez valóságos fegyver.
Én így látok egy konkrét estet, melynek semmi köze a fórumhoz, vagy bárki élő, holt személyhez... Bővebben: Link
Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:
- Manifesztáció - Innovatív - Prejudikáció Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban: - Dezoxiribonukleinsav - Individualizmus - Cogito ergo sum - Termékspecifikáció Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban: - Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled. - Nem kérek több italt, köszönöm. - Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én eseteim. - Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde? - Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.
Esetleg meg a "empiriokriticizmus" .
Ezen klasszikusokat még józanul is kihívás kimondani (leírni is ): nemzeti büszkeségünk, a leghosszabb szavunk (aminek alapja csupán 5 betűs szó!):
megszentségteleníthetetlenségeskedéseinket, moszkvicsslusszkulcs. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2014
Rövidebb is lehet gond. Ha már ivás, hogy mondjuk, ha így írjuk: ihatjátok.
Valaki, ha nem tudja rendesen kiejteni a szavakat alkoholos állapotban, van magyarázat. Három nagy színművészünk szolgáltatja.
Nem így van?
elkelkáposztásítottalanítottátok
Én így tudom de ez már lehet egy továbbfejlesztett verzió:
Extraluxusmoszkvicsslusszkulcs
A megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért hosszabb.
Mert ez az eredeti verziója.
Ez egy nótában is előfordul...
Talán a Mary Poppins-ban. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2014
|
Bejelentkezés
Hirdetés |