Fórum témák
» Több friss téma |
"Mondjuk, a kínai nyákokat is örömmel rendelgetik, azt sem sok ember hallja meg, hogy az FR4 hogy elrontja az egészet..."
Olvastál ilyen véleményeket máshol a világban, rájöttek már mások is? Kíváncsi lennék rá.
Egy közeli jóakaróm, tényleg
![]() A kutya nála úgy hantolódik el, hogy az alkatrészek és a kiépítés átlagon felüli minőség. Lehet, hogy ott már a nyák belbecse nem rúg labdába. Idézet: „Az a lényeg, hogy senki nem tette szóvá, hogy ez egy utolsó előtti pillanatban elkészült valami, azaz nincs benne legalább néhányszor tíz üzemóra, ami miatt esetleg nem úgy szól ahogy kéne.” No igen. Innentől, ki azért, mert nem ért ehhez, ki pedig azért, mert ezt tudta, de ismerte a körülményeket.
Sok évvel ezelőtt olvastam már ilyet, nem egy embertől, akár itt is, külföldi fórumokon pláne. De gyártók is leírták már ezt, pl. Primaluna, nem azért építenek csövest légszerelve mert nem telik nekik néhány dollár nyákra. Ami meg jó csöves, jó nyákon, az meg még a régi papiros-fenolgyantás (bakelitnek csúfolt) nyákokon van.
De egy ideje én már nem nagyon hiszek el senkinek semmit, ezért ezt is kipróbáltam, mivel ez nem került egy vagyonba. Innentől meg már saját tapasztalattá is vált, szóval más véleménye kicsit sem érdekel. Legalább 3 féle végfokkal próbáltam ki, plusz egy csövessel is, a csöves is sokkal rosszabb volt az FR4-es nyákon. Ezeket most azért írtam le mert kérdezted, nem azért, hogy bárkivel bármiről vitatkozzak a továbbiakban... |
Bejelentkezés
Hirdetés |