Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Hello! Előkapartam. Ha jössz az erőműbe (már mint a halászba) megkaphatod..
Nem akarnám a bizniszt rontani, de az új sem egy ökör ára.
Épp látom hogy nem jön. De ha előbb szól, múlt héten voltam Györökön..
Amúgy cseles volt a régi Nokia. Hamar lemerült, vettem egy új aksit, igaz csak 900mAh volt rajta, De azzal sem ment tovább. Megmértem, nem volt feltöltve. Feltöltöttem, akkor meg nem fogadta el. Két hét a polcon, és akkor elfogadta. Na, ez a mesterséges intelligencia. Olyan mint ha lenne, de nincs, vagy nem értem van.
Köszönöm. Add oda valakinek, aki Pesten (is) jár, majd megkapom.
Múlt héten csak szerdáig voltam Györökön, mert dolgom volt Pesten. (rtg) Csütörtökön tudtam meg, hogy a Nyúl (leváltott, de az adatok kellenének róla) Nokiájának mindhárom akkuja nyekk.
Egy már leváltott, hibás (adatok kimenthetők) telefonba nem invesztálnék ennyit (sem).
Nálam is pihen itt egy, de hogy milyen állapotban van azt ne kérdezd.
Csak egy tipp, solar lámpákban gyarori a 2/3 AAA cella, boltban nincs becsomagolva, meg lehet nézni, milyen van benne. De lehet lipo+ mini BMS jobb, sokkal több energia fér bele.
Ez meglehetősen kicsi, azt hittem valami hátlapnak való lemez kéne. Ilyen sajnos nincs, de ha van pici időd, régi pc táp vagy optikai meghajtó fedele bőven kiadja és szépen van gyárilag meghajtva.
Akkor foglaljuk össze a tényeket, és lehetőségeket:
Azért kellene akku, mert a Nyúl régi telefonján képek vannak, amit nem szeretnétek elveszni hagyni. Alapvetés, szerintem a képekhez nem kell sem akku, sem telefon, lásd melléklet. #1 Akku #1.1 Október 30, Hétfő. Ott átveheted a Halászcsárdában. Mellesleg jó a kaja és a társaság is. #1.2 Sany elhozza, és legkésőbb Szentesen temetőlátogatás során ebédnél átveszed. Mellesleg jó a kaja és a társaság is. #2 Képek. Kipattintod azt a körömnyi bizbaszt a telefonból (lásd melléklet), azon vannak szerintem. #2.1 Ha van informatikus a családban, kezébe nyomod és átmásolja az általad kívánt helyre és formátumban. Mellesleg jó a kaja és a társaság is. #2.2 Ha nincsen a családban közeli hozzátartozó, akkor például tőlem kaphatsz kölcsön egy köztes bizbaszt (lásd melléklet) amibe beledugod a telefonból kipattintott kis bizbaszt, ezt meg beledugod a nyúl laptopjába. Mellesleg jó a kaja és a társaság is. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2023
A családi informatikus szerint kell bele az akku, mert csak úgy lehet kinyerni bizonyos adatokat, ill. csatlakozni valami telefonos szolgáltatóhoz, ami adatokat tárol (nem értek hozzá, de ő igen). Tehát be kell indítani a telefont. Valamint köztudott, hogy idén nem megyek Paksra és nem is tudnék már jelentkezni.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2023
Ha amúgyse kell a teló,
akku +- megtámad 2 vezetékkel, mindegy hogyan. Forrasztani a rugalmas érintkezőkre, mini krokodil, bármi. A vezetékek polaritáshelyesen egy 5V/2A töltőre, sorba 2 SI dióda. Így a teló 4V körül kap. Ha szerncsétek van, elindul az akkufigyelő termisztor nélkül s. Nekem egy 8 éves Droidos tablet így megy 3 éve mint ébresztőóra, másra már alkalmatlan. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2023
Eldöntöd hogy kinek hiszel, Pakson ott vár az akku Proli007 kezében.
Az nem igaz, hogy nem tudnál jelentkezni, mert a Halászcsárdába bármikor, Proli007 meg úgysem megy az Erőműbe, meg Te úgyis voltál voltál már. Idézet: „Halászcsárdában étkezési lehetőséggel kapcsolatban kérem, keressétek meg rectamas fórumtársunkat!” Majd jól összevárjátok a csapatot. De Sany fórumtársunk elhozza néked a szent akkut. Ennyi volt az ingyen vihetős rész, a döglött mobilból adatvisszanyerésre javaslom például ezt a mobilos topic-ot, mert fenéken leszünk billentve, ha szétoffoljuk az ingyen vihetőst.. Majd jól elmondják az okosok, hogy mit tárol a teló, mit a hálózat és mit az SD kártya. Te meg eldöntöd, hogy nektek mire van ebből szükségetek.
Nem utaznék ezért 6-800 km-t. Majd egy pesti(környéki) felhozza.
Gafly de azt még elfelejtetted írni, hogy mellesleg jó a kaja és a társaság is...
Szerintem nekem is van egy új akksim. Nem használt. Ha jól emlékszem ilyen akksi, 70%, hogy ilyen. Ma megkeresem, úgy emlékszem megvan még. Persze átadom. Ha kell postán is elküldöm.
A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2023
Ha megtalálod, akkor küldöm a címet, mellesleg jó a kaja és a társaság is...
Megtaláltam, amire gondoltam. De ez csak sajnos, BL-4CT. Azt hittem 5-ös.
Ha jó ez is akkor viszem.
Kössetek rá egy adaptert polaritast helyesen.
Telefonban fel tudom tölteni.
Nem az aksira hanem a telefonra. Csináltam már ilyen kis Bata telefonnal. Simán elhitte hogy rendben van az aksi
Kinézetre nagyon hajaz a keresettre. Megméretem, hogy mekkora az ötös.
A 4-es akkut be lehet tenni az 5-ös helyett.
Nem tudom miért pattogott le róla a matrica.
Nokia xpressmusic 5310-ben volt. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2023
"Mikrodigit" szerint jó lesz bele. Majd ideér.
Akku méret: 5.5×3.5×0.5 cm. Remélhető, hogy a csatlakozási pontjai ugyanott vannak, mert a Siemens-sel szívtam már emiatt.
Már elcsomagoltam. Ha nem jó, akkor kidobjátok. Nekem nem kell.
Azt nem tudom, mit jelent a T az akku nevében, de van BL-4C és 5C akkum is, ezek csak vastagságban (és némileg kapacitásban) térnek el egymástól, a kivezetések ugyanott vannak. A 4C kb. 1 mm-rel vékonyabb.
Szerintem már tárgytalan ezen rágódni, mert az akkupack már régen postára van adva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |