Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem az elosztószekrény, vagy kötődoboz újságírói elnevezése...
Sziasztok!
Adott egy gyári 12-24V-os 8A-es led dimmer. Sajnos a benne lévő feszültségszabályzó megadta magát. 3 lábú, ennyi látható rajta: KGA7n2L Sajnos semmit nem találtam róla. Ezt mivel lehetne helyettesíteni szerintetek ?
Most már legalább tudjuk, hogy mi a hivatalos neve....
De mit fogsz csinálni 10000 darabbal, mert ennyi a minimális rendelhető mennyiség.... https://www.alibaba.com/product-detail/european-socket-switch-sprin...ZWcf7U A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2019
Mennyire sürgős? Van egy láda régi,-újabb konnektorom, hosszabbítóm, azokból kibonthatok tán ennyit, ilyet. Levélben elmegy szerintem.
De neki forrasztható kell, a konnektorban lévő az nem biztos hogy forrasztható, vagy igen?
Nehezítés, hogy Svájcba kellene eljuttatni.
Forrasztani talán még meg lehet, de az alakja is jó kérés, hogy megfelel-e ami bontottál. Meg gondolom jó lenne, ha egyforma lenne mind a 30.
Csak az újabbakban van vaslemez, a régiekben réz (bronz), forrasztható.
Az a ~30 db. sima levélben elmegy. Elég sok ilyen rom van, lesz választék, meg elég egyformák. A duplák és némely hosszabbítósok más fazonúak. Majd meglátjuk jövő hét végén.
A svájci vásárlás elég macerás. Alkatrész alig, újból bontani, rohadt drága.
Találtam olyat ahhol lehet csak 5000 rendelni Nagyon szépen köszönöm mondenkinek az eddigi segítséget! Igen legalább már tudnuk hogy mi a neve... link alapján már itt nálunk is mindenki "okosabb" .... de kisebb darabszámot senki nem tudott ajánlani. Az elmult napokba szétkaptam pár hosszabítót meg lengőkonnektort (szám szerint 14-et) de egyik se volt jó. A pofák két oldala ami rászorul a "tüskére" az mindenhol külön volt és a műanyag öntvény tartotta egybe Sürgősnek annyira nem sürgős mert egy "Lucaszéke" projekthez kell ami ketyeg már egy ideje... igy ha mondjik nem 2 nap mulva hanem csak 2-3 hét mulva lessz a kezembe akkor sincsen semmi gond. Ha megtennéd hogy 1-2 próbanak szétszedsz hogy jok lesznek e azt megköszönném! Persze nem ingyen kérek semmit! Amugy igen... svájci vásárláa nem egyszerű... odáig már eljutottam hogy van Német postafiókom de igy sem egyszerű
Szia, az elöző oldal alján írtam kifejezetten nyákba ültethető típust, ahol a minimum rendelés 10db:
https://m.alibaba.com/product/60787090809/Universal-socket-copper-f...o5GpyA A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2019
Ezt a linket sem az opera, sem a firefox, de még a vivaldi sem nyitja, jeleníti meg rendesen. Ha megkérhetnélek, akkor rendes linket adj meg, ne valamiféle speciális alkalmazás linkjét, amit csupán az-az alkalmazás tud rendesen megjeleníteni.
Ha ez jobban tetszik, csak a "Start order" feliratra kattintva:
Start order
Ez sem nyert, be kell jelentkezni. Sima, bejelentkezés nélkül megnézhető link kellene...
Nálam megnyílik. UcBrowser
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2019
Mobilon valószínűleg működik aa link, asztali böngészővel nem.
Azt meg tudták csinálni, hogy a link mobilon átvált a mobil ágra, de visszafelé már nem. Hülye szoftveresek.
Asztali böngészővel nyitottam meg. Win7, Chrome.
Az egy rendes mobilos link volt, de itt az asztali változat:
https://www.alibaba.com/product-detail/Universal-socket-copper-fema...9.html Itt mar csak minta (sample) esetén 10db a minimális rendelés. Viszont a szállítás az borzalom. A mobil oldalon nem láttam a szállítási árakat, ezért ajánlottam. Van sok másik is, de a szállítás miatt ezek sem rugnak labdába: https://www.alibaba.com/product-detail/european-socket-spring-conta...1.html
Köszönöm a segítséget mindenkinek... jelen pillanatban ott tattok hogy: Felvettem a kapcsolatot az eladóval... 2 féle csatlakozot neztem ki. Minimum 100-100 darabot kell rendelni. A 10 darabos limit elírás A 200 darab 13$ a szállítás 26$ tehát 39$ lesz összese. Elvileg 9 napra igérte Viszont igy aki ek kell panelba ültethető csati annak korlátozptt számba tidok biztosítani
Sziasztok!
Van kettő féle, teszter szerint N csatornás fetemből több darab bontva, de a rajtuk lévő felirat alapján nem tudom pontosan beazonosítani. Tudtok ebben segíteni? Köszönöm és üdv: spgabor
Sziasztok!
Megint egy alkatrészes kérdés, de ez csak egy saru típus. Szeretnék venni pár darab, a mellékelt képen látható tüskét, vagy valami alternatívát. Ennek konkrétan van valami speciális neve, mert nem találtam eddig se magyar webshopban, se ebay-en és alin az általam keresett neveken. A leggyakoribb előfordulása táp panelek 230V-os kábel csatlakoztatása. Szükségem lenne egy és két tüskés verzióra illetve a tüskével kompatibilis anya csatira is. A képen három tüskés verzió látható. Hestore-ból tervezek rendelni a napokban, de az egész shoppot többször átnézve sem találtam még hasonlót sem. Köszönöm és üdv: spgabor A hozzászólás módosítva: Máj 8, 2019
Rosszabb kép nem volt? Minek kell feltenni, ha úgysem látható rajta semmi fontos? A tüskék távolsága és átmérője megmérhető?
Igen, ilyen. Köszönöm!
TME-ből nem szoktam rendelni, mert annyit nem rendelek, hogy megérje. Majd lehet a helyi boltban akkor lerendeltetem, olcsóbb, mint a szállítási költség. Bocsi a rossz képért, egy itteni hirdetés táppanelén láttam és arról vágtam ki. Azt az egyet, amit itthon találtam és már berakram az új helyére, arról mellékelek egy képet. Ennek a lábátmérője 2,2mm a lábközép távolság pedig 10mm.
Ugyan a te dolgod de én ilyen, viszonylag nehezen beszerezhető alkatrészekre nem építkeznék.
A rossz minőségen kívül is van eltérés. Az első hozzászólásnál egy 3 pólusú csatlakozó van, amit beépítettél az 2 pólusú. És még egy dolog, most van kép és méretek, miért nem volt az indulásnál? Könnyebb lenne segíteni, ha a segítséget kérőtől megkapnánk minden fontos adatot.
Írtam fent, hogy miért volt elsőre rossz a kép. Illetve azt is, hogy nekem egy és két kivezetés kellene.
Bakman: Nem akarok feltétlen ilyet, valami más könnyen hozzáférhető alternatíva számomra ideálisabb lenne. A saját képen lévőt is egy régi beltériből bontottam. |
Bejelentkezés
Hirdetés |