Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Alig valószínű, hogy el tudok menni. Gyere, az a biztos.
Börzén lesz valakinek táblás textil bakelite? Granpa már ígért de még nem találkoztam vele azóta.
Mekkora kell,
melyik börzére, milyen célra?
Börzére nem járok de a találkozón ott leszek. Apropó mi a cím? A mérete egy max két milliméter vastag. Kör vagy egyéb formájú forrasztásra kell. Szívesen raknék egy képet de nem ide való.
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2017
OK! Adj privát üzenetben címet, vagy telószámot, holnap, vagy holnapután elmegyek a cuccért.
Új OB-8 doboz, Viega csőszifon, szerszámosba fiók, plexilap elvihető.
Szia!
Ha posta játszik, akkor a doboz engem érdekelne.
A ~2 mm vastagság: rendben, de mi 3 dimenzióban látunk, gondolkodunk. Tehát a másik 2 mérete, vagy sugár/átmérő?
A cím: Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakgimnázium. 1149 Egressí út 71. Ha vonattal jössz, Zugló Vá-on leszállni, 1-es villamossal 1 megálló (visszafelé), 77-es trolival 3 megálló kifelé (Nagy Lajos kir. útja felé).
Majd magamnak darabolok. Az osb lapnál kisebb legyen.
Sziasztok.Az alábbi kütyüktől szabadulnék meg mi hamarabb:
Egy audio-video vezeték nélküli jel továbbító kézi készülék,sosem próbáltam ahogy a képen látszik táp és kanócok nélkül. Egy Hp-pda dokkoló a pda halála után lett rakosgatva majd ide száműzve.2.darab ddr1 és 4darab SD Ecc szerver ram már nincs mibe használnom így ez is a csomagba került,működően lett elrakva.És végül de nem utolsó sorban egy Nokia buta mobil aksi töltő hiányában nem tudtam tesztelni,emlékeim szerint talán törött a kijelzője. Egyben szeretnem átadni valakinek aki tudja esetleg hasznosítani,porfogónak stb. Nem postázok,nem viszem sehova. Érte kell jönni Békésen találhatóak. Jeligen: A buszon hazafele menet elhagytam 1-2 doboz sört a kedves megtalálónak a fent említett tárgyakat tudom felajánlani. (természetesen nem feltétel)
Azért egy fél OSB lapot nehéz postázni. Írj minimum méretet.
A vezeték nélküli audio+video továbbító jó lenne, csak mint írod, nem postázol... :/ Pedig jó lenne mindkét része...
Nem lehetne mégis a vezeték nélküli audio+video továbbítót postázni?
(Ez lenne az első, hogy itt lecsapnék valamire.)
Kiemeltem a sárga mezőben lévő részt, és kigyomláltam a témát! Kéretik mindenkinek betartani a szabályokat!
Ne kelljen már többször szólni!
Ingyen elvihető a xx. kerületből egy hibás álló ventillátor, viseltes állapotban. Valószínűleg a tekercse szakadt, vagy menetzárlatos, mert kondicsere után is csak nagyon halkan morog. A glimlámpát kiműtöttem belőle, egyébként egyben van. Ha holnap estig nem jön érte senki, megy a kukába. Kizárólag személyesen adom át, nem postázok.
Elvihető Esztergomból egy pentium5-es alap+processzor.
4-es.
Szia, esetleg típus vagy kép volna?
Lemondok róla más javára ,azért köszönöm.
Szia! Ha arról van szó, amiről a gépjavítós topikban írtál, akkor abban próbálj meg még elemet cserélni, mert ahogy láttam az óra 2004-en állt, hacsak nem magadtól állítottad be, akkor lemerült és az okozhat mindenféle megmagyarázhatatlannak tűnő hibát, akár teljesen más jellegű hibaüzeneteket stb...
Ingyen elvihető Panasonic KX-FA55A faxfilm, 1 tekercs, bontatlan.
Komatibilis modellek: KX-FC195, KX-FP80/81/82/85/86/88ML/151/152/153/155/156/158/158ML, KX-FM89/90, KX-F1000ML, KX-FPC91/95/161/165/166/168/175; Ingyen elvihető CD/DVD-mellékletek, szoftver- és driver lemezek: Játékok: GameStar 2001/11 - Mortyr GameStar 2002/05 - SepterraCore Legacy of the Creator PCGuru 2004/08 - Chaser PCGuru 2004/09 - RC Cars PCGuru 2004/10 - BallPark 3D, RoboCop, Wizardry Unreal Tournament Anne McCaffrey's Freedom First Resistance Tomb Raider 2. Szoftver: ING Költségvetés kalkulátor Roxio Easy Video Copy & Convert (dobozos) Driver lemezek a következő eszközökhöz: Azona KB-690 Gainward Utility Disc GW097A LG GSA-4163B DVD Drive DSC SCW9045 önálló vezeték nélküli központ SoundBlaster Audigy install CD HP OfficeJet 4500 G510 ismeretlen Card Reader/Writer Microcom ISDN USB Travel/C Y-Cam wireless internet video camera A4 EPP Flatbed Scanner 3 db Drivers & Utilities lemez Átvehető: Budapest XVIII. kerület. Nem postázom, érte kell jönni. Máshol is meghirdettem, ezért előfordulhat, hogy már valaki lecspott rá.
Sziasztok!
Megszabadulnék néhány dologtól. A nagy trafó zárlatos. A toroid szakadt. Van még egy hibás/hiányos Konica 1120 fénymásoló is. Helyileg Diósdon vannak. Postázást időhiányában nem tudom vállalni.
Mikor vagy ott, -vihető a cucc? Engem a mérleg és a trafók érdekelnek.
Azok a műszeregységek punto-ból vannak? Szívesen lecsapnék rájuk.
Ha bbb-nek mégse kellenének a műszeregységek, az egyiket elvinném.. Köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |