Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
URH adó-vevők bontásából származó végfok-panelek, kvarcszűrők, stb. Sok van ezekből is.
Tisztelt Bitmixer!
Elvinném a dolgokat. Köszönöm!
Most akkor elad(hat)ó, vagy ingyen vihető?
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2017
A végfokok érdekelnének, ha más nem előzött meg.
Bocs, én lennék az a más...
Szia, jut neked is, meg másnak is. Gondolom, 5-6 darabnál nem vinnél többet te sem.
Priviben írd meg, mikor jönnél. 17.ker.
Neked is jut, bár megelőztek. Hány darabot szeretnél?
Egy időben eladhatók voltak, ezért a fájlnév így maradt, de mostmár grátisz vihetők
Ha jutna egy pár db engem is érdekelne a panelokból.
Üdv
Ha lehet egy adagra én is beneveznék , előre utalnám a posta árát . köszi
Biztosan jut neked is, pláne hogy még senki nem jött. Eddig négyen vagytok. Számítok még 1-2 jelentkezőre, a készletet elosztom 6 részre, max. ennyit vihet egy ember. Aki hamarabb jön, annak tuti, hogy jut.
Bocs, de a postát nem az ára miatt zárom ki, hanem mert kimondhatatlanul rühellem.
Próbáljunk találni megoldást személyes átvételre. Privátban írd meg, mi jöhetne szóba...
Szia!
1 db kvarcszűrőt elfogadnák ha valaki postázná nekem.Persze fizetném a költséget. Köszönöm.
Szia!
Jövő héten akármelyik nap kimegyek a "Madzagos" adagért. Többit privátban, ha Pesten leszek.
Akkor mit szólnál a webboxos csomagküldéshez, van több megoldás , neten megrendeled , kapsz egy számot , azzal nyílik az ajtó , dobozt beteszed és kész .
Neked több lehetőséged van , én oroszlányban lakom, bár a postát én is utálom , de ugyanígy van posta webbox , ott sincs sorbanállás . Esetleg valamelyik csomagszállító (nekem a dpd jött be) de azt igazán vaterafutárként érdemes .
2-3 db boldoggá tenne.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2017
OK, várom a jelentkezésed. 3 db félretéve.
Bocs, de az is nyűgös, és rossz véleményeket olvastam róla. Ha szegedi lennél, mint az adatlapodon van, el tudnám küldeni vkivel
Akkor boldog leszel, csak gyere is érte...
Láttad "granpa" felajánlását, hogy elviszi a te adagodat? Reflektálj vmit, légy szíves...
Szia! 26-án megyek a börzére akkor kapom meg Granpától. Ha neked is megfelel.
Ok, vettem, átadom neki a 3 db-ot.
Még sosem voltam ezen a börzén, lehet, hogy elmegyek én is végre. De az nem szept 23-án lesz?
Az öcsikém ott lakik , én néhány éve jöttem el, esetleg ő elmenne érte, ha az jó neked , én meg majd megkapom .
Ez lesz a legjobb , köszi , pm-ben elkérem a számod , ő majd megkeres.
A börze a Puskásba van minden vasárnap.
Bocs, akkor a HE találkozóval kevertem össze.
Sziasztok!
Én ezt cáfolnám! Mert nem hetente, hanem általában 2 hetente, és nem vasárnap, hanem majdnem mindig szombati napokon szokott lenni a börze. Persze előfordult már olyan is, hogy vasárnapra tették valamiért. Ezen a linken megnézhetitek mikor lesznek idén a Puskásban: http://hg5crv.uw.hu/indexpuskas.html Üdv! manolo
Ha egyéb iskolai rendezvény nem indokolja, a "nagy" börzék (Nosztalgia) szoknak vasárnap lenni. Amúgy valóban 2 hetente; kivéve nyáron, mikor (mint most is) 3 hét is lehet közte (általában ez egyszer van nyaranta).
Igazatok van! Jól benéztem. Nem baj 26-án ott leszek!
Az augusztus 26-i börzén ott leszek.Ha Te nem, akkor jelezd légyszi, és elmegyek a cuccért.
A hozzászólás módosítva: Aug 10, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |