Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Elkelt a rádió rögtön, ahogy feltettem. Bocsánat, de azóta nem volta mgépjközelben.
Rendben, köszönöm a visszajelzésed.
Bár nem nagyon látok a topik felületen más jelentkezőt. No fair play.
Ingyen elvihetőek a képen látható mobilok. A héten tartom őket, aztán mennek az e-hulladék lerakóba.
A bal alsó Nokia kijelzője nem foltos, a fényképezés miatt olyan. Napközben a VIII. Szabó Ervin téren átvehető.
Helo! Donornak mind erdekel!
Kosszi! PÜ ment!
De kár, hogy egy Sony Ericsson D750 / K750 nincs köztük. Régi vágyam egy szép példány, amit eltehetek a jövőnek
Sziasztok!
Ingyen elvihető az alábbi pár felesleges cucc: HT500 HC "házimozi erősítő" Távirányító Grundig VS 500 + távirányító // hiba: kazettalift törött, táphiba Ezermester és Rádiótechnika újságok Sony KV C27 TV // hiba: Standby led 2x villan. A 14. kerületben lehet átvenni. A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2018
Szevasz!
A HT500 HC "házimozi erősítő" Távirányító-ra jelentkeznék. Üdv. M.
A HT500 Távirányító User1914 -nek foglalva
Rádiótechnika újságok érdekelnek. Írok privit.
Köszi, Dani.
Rádiótechnika lapszámok Dani részére lefoglalva.
Ha már szóba került: RT évkönyv 73, 77, 78, 86.
Helyileg BP 9. kerület. Érdekel valakit?
Engem erdekel.
Akkor a Tiéd, a többit privátban.
Sziasztok. Házfelújítás közben a nejem megfenyegetett hogy ki tesz a vacakjaimal együtt igy lett pár dolog ami elvihető. Zsákbamacska, egyben mindent és ha akarod oszd szét vagy dobd ki. ( teljeség igénye nélkül :lpt kábel, xp-s netbook (( vinyo nincs benne)) scanner: működött, egyéb laptop alkatrészek, kijelzök. Vagy személyesen vagy egyeztet időben budapestig elviszem, max cegléd jöhet szóba még, illetve cegléd budapest között. Jövő hét végén sajnos ki kell dobnom mindent ha addig nem viszik el.
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2018
Szia!
A netbook meg a kijelzők érdekelnének Ceglédi átvétellel.
Szia.
Egyben mindent. Nem szedegetem szét. Igy is kell?
Kell csak akkor a szállítás ideje változik. Írok pü-ben.
Úgy alakult, hogy a korábban felajánlott D-Link router itt maradt. Bővebben: Link Átvehető a 14. kerültben, akit érdekel granpa-val egyeztessen.
Sziasztok
Igaz nem elektromos kütyü , de hátha kell valakinek egy felújítandó szivattyú , ingyen vihető .
Szia, ha postát állom rá?
Oké elküldöm de elég súlyos , nem baj ?
Nem gond, ha kihozzák addig nem érdekes. Privátban a többit.
Gödöllőről elvihető ez a négy készülék. Többé kevésbé mind működik, de az órás rádió pontatlanul méri az időt, a cds rádiók kontakthibásak és le van törve az antennájuk, a magnót nem próbáltam szalag híján, de pár éve még működött.
A magnóra beneveznék, ha hajlandó vagy elpostázni Természetesen állnám a költségeket!
Ne haragudj, nem postázom.
Hello,
Lehet vinni egyben az egészet ? Elugranák érte. üdv: |
Bejelentkezés
Hirdetés |