Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szintén.
Engem érdekel, személyesen Bp-n.
Sajnos postázásra sem időm se kedvem, így előnyben részesíteném azt aki személyesen elviszi.
Beépíthető monitor! Működik, de mintha futna rajta átlósan egy rakás csík!ne kérdezd, hogy milyen a felbontása, az adatlap alapján nézz utánna! Tápja nincs meg! Nem szívesen postáznám!Viszont megy a kukába, ha senki!
A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2018
Hali!
Kispestről elvihető 1db soros egér 1db soros egér új 1db ps2 egér új posta nem játszik.
Szia!
Engem érdekel de csak ha fel tudod adni postával vagy rókával! Üdv!
Még 2db microsoft soros egér.
Új ps2 nagy tuchelos billentyűzet. A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2018
Hű! Hát ha kifizeted a postát, akkor jó! Mi az a róka?
Róka.
A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2018
Idézet: „Új ps2 nagy tuchelos billentyűzet.” Az meg milyen??? A ps2-es, az a kis tuchelos. A nagy tuchelos meg nem ps2-es... Vagy adsz hozzá átalakítót? Esetleg két kábel jön ki belőle és így ps2-es is és nagy tuchelos is?
Na jól van, akkor AT fehér billentyűzet, a nagy tuchelos.
Adhatok átalakítót is. A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2018
Szia! Helyileg hol található a monitor?
Szia
Ha még megvan elvinném. Kérlek jelezz vissza.
Szia.Ha esetleg az előttem írom nem vinné el,kérlek jelezz.Köszönöm.
Szia,
Soros egér érdekelne, 2 darab: az új és az egyik MS soros. Tamás
Foxpost.
Üdv!
Érdekelne a maradék soros porti egér. Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2018
Rendben
Elvihető Bócsáról egy rakat rossz kapcsoló üzemű tápegység, bontott mozgás érzékelők,füstérzékelők,bontott régi riasztóközpont panelek,LCD és Led-es kezelők, rossz box kamerák.
Felhasználási terület: -bontás, alkatrész kinyerés -javítás után bármire felhasználás -macskát hajigálni Lehetőleg egyben, posta csak nagyon indokolt esetben lehetséges.
Szia, ha esetleg egy-két LCD-s riasztó kezelőt àt tudsz nekem adni, Pesten, azt megköszönném.
Szerintem nem lesz akadálya ha el tudom hozni
A kamera optikából egyet tudnál nélkülözni?
Valószínűleg, de biztosat nem merek ígérni.
A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |