Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Kedves Mindenki!
Az OFF hozzászólások ismételten törlésre kerültek. Az OFF-ban "antiktelefon" által panaszolt ügyben, mely szerint miért nem vállalt semmilyen szerepet egy kölcsönadásban/adás-vételben a moderátor, miért nem írt üzenetet Y felhasználónak, ezügyben a moderátor helyesen járt el. A múltban, és a jövőben sem fog személyes ügyekbe belefolyni, felhasználói kérésre rendszer üzenetet/figyelmeztető üzenetet írni pedig technikailag nincs is lehetősége. Figyelmeztető üzenetet kizárólag az üzemeltető/rendszer tud küldeni nagyon indokolt esetben. Egy "Pistának add vissza a kölcsön cuccát" érthető okokból nem tartozik az indokolt esetek közé.
Ha a moderátori hozzászólásokat is lehetne valamiképp értékelni annak akár lehetne erőteljes közösségépítő szerepe is.
Uff! Én szóltam.
Régen lehetett is... de már nem.
Amúgy jelen esetben teljesen érthető, hogy magánügybe nem avatkoznak bele. Talán annyit lehetne fejleszteni a fórumon, hogy (úgy általában) a régóta olvasatlan üzeneteket kicsit figyelemfelkeltőbb módon jelezze a felhasználó számára. A hozzászólás módosítva: Júl 5, 2023
Édességért vagy megegyezés szerint vihető.
Ingyen elvihető videó magnó mechanikák , benne vannak a fejegységet motorok , alkatrésznek !
Idézet: „Talán annyit lehetne fejleszteni a fórumon, hogy (úgy általában) a régóta olvasatlan üzeneteket kicsit figyelemfelkeltőbb módon jelezze a felhasználó számára.” Szerintem pont ezt nem kellene.
Köszönettel elvinném a kisautomatákat.
Remélem nem volt még itt másik jelentkező a nagy kavalkád közepette, ha mégis, akkor természesen övé az elsőbbség.
Belépéskor egy felugró ablak hogy: 3 olvasatlan üzeneted van!
Szok pici cucc, ész mind ócó. Bocs, de nem postázom, és mielőbb jó lenne ha valaki elvinné. 11. ker. Csak egyben, köszi
Egyelőre, csak tapogatózásként: néhány szünetmentesre volna-e igény, olyanformán, hogy nem postázom, de Bp-re mindenképp, esetleg néha észak-magyarország felé (Mskolc, Nyíregy, Bterenye) el is vihetem? (Vagy eljössz érte, ha nem gáz kijönni)
Hazahoztam őket, kettőt-hármat szétszedtem: véletlen sem 12V-os trafó van bennük. Így számomra értéktelenek. Ha lesz rá igény, előkotrom mind, megméregetem (mert elfelejtettem már), melyik üzemképes, lefényképezem, és utána lehet kiválogatni a szimpatikust. A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2023
Szia, Eger fele szoktál járni? Ha igen érdekelne a dolog.
Bterenyétől Nyíregy felé igen. Akkor útbaeshet (amúgy is szeretek a hegyek közt autózni. Jobb, mint a pálya).
No, a héten előszedem, fénnyképezek, kipróbálgatok. Az első választás a tiéd lesz, te jelentkeztél elsőnek.
Köszönöm szépen előre is!
Nyíregyen engem is érdekelne szünetmentes, ha megoldható...
Oké, neked is lesz. Mint mondtam, a héten megmutatom őket.
Egy engem is érdekelne, köszönettel. A múltkori találkozóhely megint jo lehetne.
Jó, rád is fogok gondolni.
De most nem kaparom elő, amúgy is: Marty épp játssza a "Johnye B good"-ot.
Budapesten engem is érdekelne, ha marad még. Köszönöm!
Sajnálom,ha senkinek sem kell, hétvégén lomtalanítás lesz, ki kell raknom, nem tárolom tovább. üdv !
A XI. kerületben, milyen utcában vehető át (házszámot ne írj itt)?
Szikorapéterét nálam is leadhatod, ha nem sürgős neki (majdcsak eljut a fűnyíró traktorral együtt).
De egri találkozóra direktben is elviheted, családdal ingyen vacsora: Marhapörkölt, hagymás főtt krumpli (főnök maga főz). Ha esetleg van Budapesti a jelentkezők (adatlapból nem derül ki, mert titkos ) közül, esetleg azokból is, ne Neked kelljen már rohangálni a batárral...
11.ker. BAH csomópont
Írd a címet privátban és este beugrok érte.
Én Budapesten élek (mint írtam neki is), viszont jelenleg nincs autóm.
15. kerből elvihető. A telefonoknak mindegyiknek van valami hibája. A kenyérpirító elvileg jó.
Szevasz!
A sárga-kék gombos érdekelne a talpával együtt. Üdv. M.
Sziasztok, az apróba is feltettem, itt is releváns szerintem, ingyen elvihető elektrotechnikai könyvek, helyileg Miskolcon, aki hamarabb érkezik az viheti!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |